Şimdi Ara

PSP Mİ PLAYSTATİON 2 Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN MERAKTAN SORUYORUM.SİZCE PSP Mİ DAHA İYİ PS2 Mİ?

• ikiside daha iyi ,psp daha iyi ama ps2 de daha iyi,biraz açarmısın tam olarak nesinin daha iyi olduğunu soruyorsun?eğlencesimi mesela? (çünki karpuzmu daha iyi patatesmi daha iyi gibi olmuş)
  • galiba arkadaş görüntü kalitesinin nasıl olduğunu soruo yani hangisinin görüntüsü daha iyi
  • Kardeş PS2 al kafan ağrımasın. Hem uğraşmamış olursun.. Ve kullanan iki arkadaşım var sıkıldıklarını sölüyolar her konu açıldığında.. PS2
  • arkadaşım ikiside esasında farklı şeyler düşün otobüste gidiyosun daha 4 saat yol var açarsın psp yi oyunda oynarsın, filmde seyredersin, müzikte dinlersin hatta e-book bile okursun ama ps2 kucağında durur birbirinize bakarsınız

ama evdesin bi arkadaşın gelmiş beraber ps2 de takılırsınız

sana hangisi uyuyosa onu seçecen yani
  • eğer grafik açısından soruyorsan psp nin grafikleri ps2 den aşağı kalmaz.ama maalesef psp de çip olayı olmadığı için (sadece 1.5v memory stick aracılığı ile iso oyunları oynayabiliyorsun) eğer çok gezen biride değilsen ps2 derim (hatta ps2 yerine tamamen xbox derim ) ama tabii karar senin...
  • WOWOZANGE+1

Ben mobil cihazları sevdiğimden PSP diyebilirim. Hem yeni bir soluk PSP. Yalnız PS2 yerine Xbox alsan çok daha hayırlı olur bencede. PS2 kapasitesinin yetmediği oyunları oynarsın aynı zamanda Media Center olarak kullanabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    7 gün önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu psp denen alet bilgisayara tvkartına televizyona baglanıyor mu baglanıyorsada görüntü kalitesi nasıl.Bİ kabloyla baglanıyor sanırım.
  • quote:

Bu psp denen alet bilgisayara tvkartına televizyona baglanıyor mu baglanıyorsada görüntü kalitesi nasıl.Bİ kabloyla baglanıyor sanırım.

Bahsettiğin olay sanırım bu...

• quote:

Orjinalden alıntı: lordumm

ARKADAŞLAR BEN MERAKTAN SORUYORUM.SİZCE PSP Mİ DAHA İYİ PS2 Mİ?

bunlar farklı şeyler...karşılaştırmak yanlış bence.
  • __PSP__
  • quote:

Orjinalden alıntı: utk_12

galiba arkadaş görüntü kalitesinin nasıl olduğunu soruo yani hangisinin görüntüsü daha iyi

lan neden kendine msj yazıon ikiside senin dh üyeliğin

bu arda tabi ki psp

• quote:

Orjinalden alıntı: etez

arkadaşım ikiside esasında farklı şeyler düşün otobüste gidiyosun daha 4 saat yol var açarsın psp yi oyunda oynarsın, filmde seyredersin, müzikte dinlersin hatta e-book bile okursun ama ps2 kucağında durur birbirinize bakarsınız

ama evdesin bi arkadaşın gelmiş beraber ps2 de takılırsınız

sana hangisi uyuyosa onu seçecen yani

valla süper acıklamışın

• quote:

Orjinalden alıntı: bloder

quote:

Orjinalden alıntı: utk_12

galiba arkadaş görüntü kalitesinin nasıl olduğunu soruo yani hangisinin görüntüsü daha iyi

lan neden kendine msj yazıon ikiside senin dh üyeliğin

bu arda tabi ki psp

bu arada 2 sinin aynı kişi oldugunu nasıl anladın

• Arkadasım ps2 al kafan rahat olun bıde dms4 pro chıp tak tamam bak keyfıne
    psp ben olsam almam pek oyun yok
  • "EN BÜYÜK PC BAŞKA BÜYÜK YOK!!" diyorum başka bişey demiyorum...
    tabi seçim yapmam gerekirse psp yle ps2 arasında PSP derim
  • uzun yola çok çıkan bi arkadasan psp yoksa ps2
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.