Şimdi Ara

PSP mi PSPGO mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce hangisini alayım.Babama doğum günü hediyesi olarak aldırcam.Yani babam bana doğum günü hediyesi olarak alcak.

• Tabiki yeniliklere yönelmek gerek fakat daha erken gibi.Fiyatı tavan durumda.

Erken dememin sebebi cfw ile alakalı.Yoksa paranı verirsin paşa paşa oynarsın oyunlarını
  • Psp go'nun fiyatı ne kadar.
  • kadıköyde 500, kredi kartına 5 taksit 550
    sahibinden.com'da 450-500 arası
  • Türkiye'de Sony'nin Online Store'u olmadığını da belirtmek lazım. PSPGo'da UMD disk yuvası yok o yüzden oyunlar PSN üzerinden alınmalı diye biliyorum.
  • psp alırken büyük ihtimal cfw atmayı düşünerek alacaksın,
    psp go için de henüz cfw çıkmadı daha ne kadar bekleriz bilmiyor kimse fakat kırılacaktır eninde sonunda (büyük ihtimal 2010a kalır)
    bence 3000 al veya bulursan 2000 al.hem cfw ile hafızadan hem çevrenden UMD alıp oyun oynarsın böylece
    psp go alırsan psn den oyun almak zorundasın o da Türkiye 'ye şubatta geliyordu yanılmıyorsam.ayrıca ekranı da psp lerden az da olsa ufak
    go gereksiz pahalı şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 28 Ekim 2009; 10:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morsmordre

psp alırken büyük ihtimal cfw atmayı düşünerek alacaksın,
    psp go için de henüz cfw çıkmadı daha ne kadar bekleriz bilmiyor kimse fakat kırılacaktır eninde sonunda (büyük ihtimal 2010a kalır)
    bence 3000 al veya bulursan 2000 al.hem cfw ile hafızadan hem çevrenden UMD alıp oyun oynarsın böylece
    psp go alırsan psn den oyun almak zorundasın o da Türkiye 'ye şubatta geliyordu yanılmıyorsam.ayrıca ekranı da psp lerden az da olsa ufak
    go gereksiz pahalı şimdilik

PSP GO! Al derim.Dahili hafızası 16 gb birde 16Mini ms gömdünmü tadından yenmez arkadaşın dediği gibi baya geç kırılacaktır ancak aldığınada değecektir.GG 400 liraya satanlar var.Bu arada PSP2 denildiği gibi 2010 un son çeyreğinde çıkarsa bu psp lerin fiyatını müthiş ölçüde düşürecektir.Bence psp almak için sabırsızlanma bekle psp go! al.İlla oyun oynamak zorunda değilsin bence,müzikle filmle falan idare et o zamana kadar çıkar yazılımı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    10 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    3 gün önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PLATINIUM

Çok güzel demişsin.Fakat psp alan bir insan bence oyun için alır.

Film-müzik için psp alınmaz.Touch alınır zen alınır vb.

Daha ziyade oyun oynamayı düşünürsen go alma derim.Şu aşamada.
  • bencede psp slim alın çünkü psp2 çıkana kadar oyunları destekleyecektir o yüzden psp go ya gerek yok psp slimim olsaydı hiç go falan almazdım ama ben slimi yeni alıcam
  • Bekleme kararı aldım.Go bir kırılsın.Sonra bir düşüneyim.Doğum günü hediseyide başka bişey aldırayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 29 Ekim 2009; 23:46:21 >
  • PSP Al
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Bekleme kararı aldım.Go bir kırılsın.Sonra bir düşüneyim.Doğum günü hediseyide başka bişey aldırayım.

ne aldırcan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Bekleme kararı aldım.Go bir kırılsın.Sonra bir düşüneyim.Doğum günü hediseyide başka bişey aldırayım.

ne aldırcan?

Bilmiyorum.Düşüncem.
  • PSP
  • Tabiki de PsP al
  • Forever GO!
  • PSP 3004
  • bence tabikide go! filmi oyundan daha çok seviyosan 3004 un ekranı daha buyuk olduğu için 3004 al ama oyun oynıycam dersen bence psp go!
  • Bence PSP derim oyun yönünden daha kapsamlı
  • GO al
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.