Şimdi Ara

Psp mi Wii Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşeyiyle soruyorum oyun fiyatları gelecek oyunlar vs..

• Bence karşılaştırılması yanlış.Wii'nin özelliği senin hareketlerini algılamasıdır, psp'yi ise istediğin yere götürebilirsin bence ihtiyacına göre al
  • Psp el konsolu ,Wii ev konsolu.Yani kullanım amacı ve yöntemleri farklı olan araçlar.ikisinin de teknik özellikleri farklı.
  • Şimdi wii oyunları pahalı.Psp ucuz.Wii sensörlü psp taşımalık.Benim aradığım şu ikiside olabilir.Daha ziyade wii düşünüyordum.Yorumları okuyana kadar.Wii alma nedenim şu hem sensörlü hemde ps3 oyunlarınıda oynuyo olman.Fifa pes 12 gibi.Ve daha hesaplı ucuz.Psp'de bir yere gidildiğinde taşımalı taşımalık yanında götürebildiğin bi alet.Ve oyunları daha ucuz.Biraz ileriye dönük düşünüyorum.Bazılarına göre psp devri kapandı ve daha oyun cıkmayacak deniyor.Wii şuan için öyle bir söz söz konusu değil.Ama bazılarıda wii'de az oyun var bir süre sonra sıkar deniyor.Online girişlerde de sorun oluyormuş.Eğer ben psp alırsam 3004 kasa fullün fullü alırım.Vita pahalı.Psp'ninde en iyisini alırım.Pspde online oyun oynayan çok olur mu?Girişlerde sıkıntı olur mu sorun yaşar mıyım.Oyun çıkar mı.?.
  • psp'de online olayı çok az seviyede.On line oynayan pek kimseyi göremiyorsun.Belli başlı bir kaç oyun var on-line oynayanların takıldığı.Girişlerde sorun yaşamazsın.yeni oyun çıkması da durma noktasına geldi.Ayda 1-2 oyun ya çıkıyor ya da çıkmıyor.
  • psp alınmaz diyosunuz?Peki 3ds mi Wii mi?
  • Şimdi yine aynı konuya geliyoruz.İkisi yine farklı aletler.3ds el konsolu ,wii evde kullanılan hareket amaçlı bir konsol.ikisinin de teknik özellikleri çok çok farklı.Benim tercihim ikisi arasında kalsam 3ds olurdu.Ama daha önce sony düşünürdüm.Tercih senin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    2 hafta önce açıldı
    PSP mi PS Vitamı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki e1004 mü daha iyi 3004?arada nete girerim.Bu net işi nasıl oluyor?Aylık kac para ? nasıl net açtırıyoruz?
  • 3004 son sürüm olduğuna göre tabi ki de en iyisi teknik anlamda 3004.İnternete wifi üzerinden bağlanıyorsun ve ek bir ücret ödemiyorsun.evinde wifi modemin varsa ve zaten bir internet kullanıyorsan aletle bağlanıyorsun.
  • Anladım.Peki klasik olarak fifa 13 -14 pes 13 14 zaten çıkar.Ek olarak ayda 3-4 kere farklı oyunlar çıkabilir mi?Ne bileyim mesela ff serisi dmc serisi gibi.Yoksa sadece klasik oyun lar mı çıkar mı?Birde online sayısı olur.yaklasık kac kisi nba cıkar mı?
  • Dostum Nintendo alacağına PlayStation 3 veya XBOX360 alman daha sağlıklı olacaktır.
    Ancak sen PlayStation Portable ile Nintendo Wii'yi karşılaştıracaksan PlayStation Portable almanı tavsiye ederim.
    Mesela ben canım sıkıldığı zaman okula konsolumu götürüp derste oynuyorum
    İsminden de anlaşıldığı gibi PlayStation Portable yani taşınabilir oyun istasyonu.
    Birde bu noktadan bak
  • E1000 ile 3000 serisi arasında dağlar kadar fark vardır.
    Benim konsolum 3000 serisi.
    Ayrıca seri numaraları fark etmiyor dostum yani 3001, 3003, 3005 bunların son rakamları sadece ülke kodlarıdır.
    Benimki de 3006 mesela, ancak hangi ülke olduğunu bilmiyorum.
    Belki İngiltere, Fransa, Kanada anlamışsındır umarım.
    Gelelim karşılaştırmaya...
    Mesela E1000 serisinde WiFi, dahili mikrofon gibi özellikler yoktur ancak 3000 serisi bunların hepsini bulunduruyor.
    ''WiFi olsa ne olur, olmasa ne olur'' diyebilirsin ancak WiFi=online oyun demektir.
    Ayrıca 3000 serisinin ekran kalitesi harika!
    Yani uzatmanın anlamı yok, 3000 alırsan oynadığın oyundan daha çok keyif alacağını umuyorum.
    Benim arkadaşlarımdan 1-2 kişi E1000 serisi aldılar ve 1 ay içersinde oynamayı bıraktılar.
    Belki de raflarında öylece duruyordur.
    Ama yine de kararı verecek olan sensin!
    Burada fikrimizi soruyorsan da 3000 serisinde karar kılsan daha sağlıklı olacaktır..!

• Aa söylemeyi unuttum, Sony firması artık PSVita dışındaki konsollar için oyun üretmiyor.
    Yani şu anda görmüş olduğun oyunlardan fazlasını bekleyemezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BED128C9 -- 30 Temmuz 2012; 16:57:46 >
  • aynen pspye fazla oyun çıkmıyor artık.wii dede pc ps3 oyunları var ben wii derim.fakat ds veya 3ds önermiyorum kuzende vardı biraz çocuk konsoluna kaçıyor.alacaksan wii
  • bende wiiyi ondan düsünüyorum her türlü hepsi oyun var.3ds mario pokemon gibi cocuk oyunları mevcut ve normal oynama şansın 30dk.3d oynamak göz yorar.Ds lite zaten birşey etmez.Wii düşünüyorum.
  • Wii ile spor yapacağım diyorsun yani...
  • İkisini de alma.Eğer alabiliyorsan PS3 al.
  • Dostum wii ye okadar para verecegine.Forumun 2. El bolumunden Playstation 3 lere bak fat kasalar 300 400 civari. Ama cok temiz 160 veya 250 gb lik slimleri 500 e bulabilirsin Zaten simdi wii ye para verilmez wii u cikicak wii gibi konsol istiyorsan onu alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amacın hareketli oyunlar oynamaksa X-box 360 Kinetc'i de düşünebilirsin.hem hareket algılayıcıyla spor oyunlarını oynarsın hem de Gears of War ve nice güzel oyunu oynayabilirsin.
  • quote:

mario pokemon gibi cocuk oyunları

Bu oyunlara çocuk oyunu diyorsan hiç düşünmeden psp al .3ds de oyunları 2d de oynayabilirsin.http://www.konsoloyunlari.net/forum-f17/ileti-t52126.html ds ve psp kullanıcılarının yaş ortalaması
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.