Şimdi Ara

PSP mi yoksa PS3 mü? ::Tv'deki görüntü kalitesi kıyas::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP yi HD LCD tv'ye bağlanınca PS 3 deki gibi görüntü alabilir miyiz??

Günde en fazla 1saat belki de hafta da 2-3 saat oyun oynayacağım.Bu yüzden çok pahalı şeyler almak istemiyoruım.Ayrıca psp birçok oyun olması yani orjinal olmayan oyun yüklenmesi bakımından bana cazip geliyor.

Ne dersiniz?Psp'yi lcd tv'ye bağlayınca görüntü kötü mü çıkar.
    Tavsiyeniz nedir?

• Emin değilim fakat LCD'de ekranı tamamen kaplamıyor bunu bil. Ortada biraz ufak şekilde oyun çıkıyor. Ama menüler ve filmler tam ekran oluyor. Oyuna girince ufalıyor. Videolardan izlediğim kadarıyla böyle.
  • elbette ps3
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Emin değilim fakat LCD'de ekranı tamamen kaplamıyor bunu bil. Ortada biraz ufak şekilde oyun çıkıyor. Ama menüler ve filmler tam ekran oluyor. Oyuna girince ufalıyor. Videolardan izlediğim kadarıyla böyle.

Bende youtube'da video izlemiştim.Eleman 55 ekran tüplü tv'ye bağlıyor.Ama tam ekran oyun oynuyordu.
    Küçük görüntü de olursa oyun oynamak zevk vermez

Bu durumda ps3 oyunlarla birlikte 1.000 lira bayılacağız.Çok para açıkçası elim cebime gitmiyor ps3 denilince..
    Birazda psp'de wireless olması alınabilir kılıyor.En azından dışarda cep telefonunun şarjını oyunla internetle harcamam.Evde'de tv'ye bağlayıp oynarım diye düşünüyordum ama tv'de küçük görüntü çıkıyormuş diyorsun.

• 360 al madem ucuz bir sey istiyorsun, ustelik kopya oyun olayi da var. Ama sunu da soyleyeyim 3 icinden en zevklisi kesinlikle PSP

Karar senin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

360 al madem ucuz bir sey istiyorsun, ustelik kopya oyun olayi da var. Ama sunu da soyleyeyim 3 icinden en zevklisi kesinlikle PSP

Karar senin..

Psp hangi yönden zevkli?
    Kendi ekranında oynanması bakımından mı?Wireless+video izleme+oyun oynama bu üçü bir arada yanımızda taşıma bakımından mı?

Konsol oyun oynayan biri değilim bazen çok sıkılıyorum.Kısa süre oyun oynamak istiyorum.Bu yüzden fazla para vermek istemiyorum.
  • Kalite istiyorsan Ps3,daha ötesi yok.
  • Ben PSP tavsiye ederim. Bir program yardımıyla bilgisayara USB üzerinden bağlayabiliyorsun ve direk oyunu bilgisayarda görebiliyorsun. Menüleri falan herşeyi. Hız kaybı da yok psp de ki hızla aynı bilgisayardaki de.
  • psp'den ps3 gibi görüntü alamazsın. ps2 kadar bile alamazsın. ps1le ps2 arasında bir görüntü alırsın. ps2'ye daha yakın olur.
  • ben bağladım biliyorum, ps1 den bile kötü neredeyse.Sen tutmuşsun ps3 kalitesi diyorsun
  • Menülerde falan çok iyi görüntü kalitesi veriyor.
     PSP mi yoksa PS3 mü? ::Tv'deki görüntü kalitesi kıyas::

Ama Ps1 ile Ps2 arasında bir görüntü kalitesi sunuyor diye biliyorum.
  • PSP oyunlarından alınan yüksek çözünürlükte oyun için resimler var. Peki bunlar nasıl çekiliyor? TV ye aktarınca bir miktar çözünürlük artışı olması gerekir diye tahmin ediyorum. Yoksa 480 çözünürlüğünü aynen alıp sadece dijital olarak büyütürse tv de oynamak saçma olur.
  • filmlerde dehset bi goruntu performasi var hic dagilma falan olmuyor menulerde ayni fakat oyunlarda tam ekran oynuyamiyosun malesef . psp her konuda ps3 den daha avantajli bi defa portable yani tasinabilir olmasi cok buyuk + soleki

otobus kullanmiyorum kendi aracim var ama toplu tasima araclarina binseydim yanimdan ayirmazdim.

tuvalette dehset oluo bacagimin uyusutugu zamanlari bilirim . ps acip ugrasmak istemediginde kurtaricin oluyor. gece yatarken film izlerken falan

soleki bende xbox mevcut aldigimdan bugune kadar toplamda 72 saat play time yok 1 sene kadar oldu psp ise nerdeyse elimden dusmuyor tek kotu tarafi su siralar pek iyi oyun cikmiyor eski oyunlari zorluk derecelerini arttirip tekrar oynuyorum
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize

Psp almaya karar verdim.Tv'ye bağlamaktan da vazgeçtim.Ama aldığım zamanda deneyip foruma oyun sırasında çekilmiş resim koyacağm.
    Düşündüm de zaten sürekli oyun oynayan biri olsam PS3 ya da XBOX 360 almak daha mantıklı..
    Bu yüzden evde kısa süreli oyun oynayacağım için PSP alacağım.En azından dışarda yanımda taşırım. Gittiğim yerlerde internet'e bağlanma ya da oyun oynama avantajım olur ki işim gereği bazen 2-3 saat beklemem gereken durumlar oluyor.
  • psp grafik olarak ps2 den daha iyyi ama umd küçük olduğundan detaaylarda kaybediyor

ps2 ne yahu dedem yaşında makina tarih oldu artık o geçin artık o makinayı

ps3 le psp kıyaslanmaz

grafik olarak ps3 psp yi duman eder süper makina
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize

Psp almaya karar verdim.Tv'ye bağlamaktan da vazgeçtim.Ama aldığım zamanda deneyip foruma oyun sırasında çekilmiş resim koyacağm.
    Düşündüm de zaten sürekli oyun oynayan biri olsam PS3 ya da XBOX 360 almak daha mantıklı..
    Bu yüzden evde kısa süreli oyun oynayacağım için PSP alacağım.En azından dışarda yanımda taşırım. Gittiğim yerlerde internet'e bağlanma ya da oyun oynama avantajım olur ki işim gereği bazen 2-3 saat beklemem gereken durumlar oluyor.

Kararınızı vermişsiniz şimdiden hayırlı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Günde en fazla 1saat belki de hafta da 2-3 saat oyun oynayacağım.Bu yüzden çok pahalı şeyler almak istemiyoruım.

Böyle yapacaksan. PsP en ideali gözüküyor.
    diğer tercihde Xbox .

unutma PsP alırsan yanında gezdirip film,müzikde cabası
  • Eğer haftada sadece 2-3 saat oynayacaksan ve tv ye bağlayıp masraf yapmayayım diyorsan tabikide PS2 al PSP den daha iyi görüntü kalitesi ve daha fazla oyun seçenekleri sunar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemsnt
    Eğer haftada sadece 2-3 saat oynayacaksan ve tv ye bağlayıp masraf yapmayayım diyorsan tabikide PS2 al PSP den daha iyi görüntü kalitesi ve daha fazla oyun seçenekleri sunar..

Katılıyorum. Ayrıca tv ye bağlayacaksan eğer zaten el konsolu alman hata olur, ps2 deki titreşim özelliği, çift kişi oynayabilme özellikleri bile bu iki cihazı karşılaştırmayı abes kılıyor ki sen ps3 diyorsun

Yanında taşımayacaksan eğer, pspnin diğerlerine kıyasla hiç bir artısı yok

edit: sonraki mesajını yeni okudum mantıklı düşünce, doğru karar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takeru -- 9 Şubat 2009; 10:44:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.