psp movie creator kullanmasını bilen varsa bi el atsın lütfenn.. programı kurdum convert ettim bi vidyoyu. işlem bittikten sora vidyoya baktım, yanlışlık var. filmin sesleri görüntüden 2 saniye kadar arkadan geliyo. baya uğraştım çözemedim bilen varsa yardım etsin lütfn..
filmi secer secmez convert butonuna bas. bi tane prog. vardi oyle duzgun calisiyodu. ama movie cretator mu hatirlayamadim
apollo psp converter kullanabilirsiniz.
arkadaşım total video converter çok düzgün çalışıyor. alt yazı ekleyebiliyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: zafergun
arkadaşım total video converter çok düzgün çalışıyor. alt yazı ekleyebiliyorsun.
o programla nasıl altyazı ekliyoruz acaba ben beceremedim de
video açılır açılmaz record it e tıkla.
arkadaşım eğer convert edeceğin videoda altyazı varsa, total video da sol alt karede "subtitle" diye bir bölüm var orada videonun alt yazı dosyasına girip yükleyebilirsin.
bu söyledikleriniz dvdden direk convert edebiliyo mu?? ben psp movie creatorda dvdden direk convert ediyorum ordan altyazıyı açıyorum altyazılı olarak çevriliyo ama dediğim gibi böyle bi sorun oldu. bari bu programları da bi deniyim..
quote:
Orjinalden alıntı: cem11
bu söyledikleriniz dvdden direk convert edebiliyo mu?? ben psp movie creatorda dvdden direk convert ediyorum ordan altyazıyı açıyorum altyazılı olarak çevriliyo ama dediğim gibi böyle bi sorun oldu. bari bu programları da bi deniyim..
total video ile dvd, vcd vs. convert edebilirsin aynı zamanda hem altyazı(ingilizce,türkçe tabi dvd de varsa) hemde ses(ingilizce,türkçe tabi dvd de varsa) ekleyebiliyorsun. bidiğim en kullanışlı program.tavsiye ederim
programı indirdim şöle bi kurcaladım çok kullanışlı göründü gözüme hakkaten. sora dvdyi açıp converte now'a bastım. bi uyarı çıktı. şöle yazıyo: ''sample not found or audio decoding error. it happens sometimes at beginning or end of movie. sellect will fill audio buffer with blank. continue? EVET HAYIR'' EVETe basınca devam etmesi gerekiyo ama kitlenip kalıyo. ne yapmam gerekiyo. settings'i baya kurcaladım ama çözemedim. napmam gerekiyo yardım lütfen..
quote:
programı indirdim şöle bi kurcaladım çok kullanışlı göründü gözüme hakkaten. sora dvdyi açıp converte now'a bastım. bi uyarı çıktı. şöle yazıyo: ''sample not found or audio decoding error. it happens sometimes at beginning or end of movie. sellect will fill audio buffer with blank. continue? EVET HAYIR'' EVETe basınca devam etmesi gerekiyo ama kitlenip kalıyo. ne yapmam gerekiyo. settings'i baya kurcaladım ama çözemedim. napmam gerekiyo yardım lütfen..
arkadaşım kesin bilmiyorum ama dvd disc de sorun olabilir.başka cd veya dvd ile denemeye çalış.
quote:
arkadaşım kesin bilmiyorum ama dvd disc de sorun olabilir.başka cd veya dvd ile denemeye çalış.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme