Şimdi Ara

psp - mp3 çalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlız şimdi farketiim.Koyu koyu yazmışsın kurtulmuşun premier discmanden hayırlı olsun muzio.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnergY-VorteX

ölee
    Yanlız şimdi farketiim.Koyu koyu yazmışsın kurtulmuşun premier discmanden hayırlı olsun muzio.

eyvallah, saol..
  • cep telefonlarınıda düşündüm ama fiyatları w700i yi baz alarka 550 den başlıyor e hazır 500-600 milyon harcıyıcam.Ekranı pspnin çok güzel e onda oynanan oyunlarda diğer cihazlarda oynanmıyor o yüzden cep telefonunu eledim.
    Eğer mp3 çalar alacak olsamda oda 300-375 ytl arasında bu seferde 175 ytl fazla vermem gerekecek
    Bu arada acaba i-river pmp 120 nasıldır sanalmarketimde 530 ytl mi ne pmp 120 - psp desem hangisi sizce daha ağır basar ?

edit : fiyatı 582 ytl imiş
    edit 2 : yav bir pmc-120 gördüm bi pmp-120 hangisi nedir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncer82 -- 9 Kasım 2006; 23:21:03 >
  • acık ara psp!!!
  • w700i 450 ye bulunuyo w300i de 400 e bulunabiliyo ama ben w300i yi beğenmiyorum açıkcası.
    update:kapaklı telefonları beğenmemeyişimin sebepi mpx200 kullanıyorum aradaki film kablo zarar görüyo
    kardeşimdede v600 var onunda ön aktif ekran gitti o yüzdem kapaklılara hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 10 Kasım 2006; 1:19:38 >
  • Biri psp mi dedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

w700i 450 ye bulunuyo w300i de 400 e bulunabiliyo ama ben w300i yi beğenmiyorum açıkcası.
    update:kapaklı telefonları beğenmemeyişimin sebepi mpx200 kullanıyorum aradaki film kablo zarar görüyo

450 ye sıfır var mı acaba nerden bulunur?
    bu arada i-river pmp ve pmc farkları ne ikiside ne kadar bi bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncer82

quote:

Orjinalden alıntı: geberit

w700i 450 ye bulunuyo w300i de 400 e bulunabiliyo ama ben w300i yi beğenmiyorum açıkcası.

450 ye sıfır var mı acaba nerden bulunur?
    bu arada i-river pmp ve pmc farkları ne ikiside ne kadar bi bilgisi olan var mı?

evt sıfır var doğubank civarı bulabilirsin sanırım tabi garantili dikkat civarı dedim içinden alma.

• ben Ankarada'yım maalsef
  • quote:

Bak bende psp ile mp3 dinliorum.Bencede kesinlikle psp.Bide 2 gb ms duo alman lazım.We yanınada adam gibi bi kulaklık.Kulaklık oarak herkesin kesesine göre deişir ama ben shure e2c ile kullanıorum we çok memnunum.Drsnede canım sıklınca hem oyun oynuorum.Hem internete girip msn mi açıyorum.Ayrıca psp ile ilgilenen arkadaşlara duyurulur.Bunun klavyesi çıkmış manyag güsel çok rahat.Amerikada satılıo ama türkiyede göremedim.Satılan bi yer warsa banada söleyin(izmir).Nese işte yani bence bi kere al hepsi olsun

kardeş bendede psp war.nasıl msn e giriyosun ?bi anlatsan olurmu ?şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazynetcafe

quote:

Bak bende psp ile mp3 dinliorum.Bencede kesinlikle psp.Bide 2 gb ms duo alman lazım.We yanınada adam gibi bi kulaklık.Kulaklık oarak herkesin kesesine göre deişir ama ben shure e2c ile kullanıorum we çok memnunum.Drsnede canım sıklınca hem oyun oynuorum.Hem internete girip msn mi açıyorum.Ayrıca psp ile ilgilenen arkadaşlara duyurulur.Bunun klavyesi çıkmış manyag güsel çok rahat.Amerikada satılıo ama türkiyede göremedim.Satılan bi yer warsa banada söleyin(izmir).Nese işte yani bence bi kere al hepsi olsun

kardeş bendede psp war.nasıl msn e giriyosun ?bi anlatsan olurmu ?şimdiden teşekkürler...

programı var onun.www.p spturkey.net den indirebilirsin. önce üye olman lazım tabi.

• Her ne kadar farklı bir ürüne yöneldiğim için satıyor olsamda, oyun oynamak, video izlemek, müzik dinlemek, resimlere bakma ve internete girmenin mümkün olabildiği ve bu işlevleri 4.3" lik muazzam ekranında başaran cihaz kesinlikle 10 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazynetcafe

quote:

PSP forumlarına girip bi PSP MSN MESSENGER gibi araştırma yaparsan sorularına cewap bulursun

• Eğer oyun oynamayı, film izlemeyi seviyorsan alıcağın yegane alet PSP olmalıdır. Ama müzik için alıcaksan çok birşey beklememelisin. Çok kötü olmamakla beraber, Mahmutpaşa mallarına benzer bir ses çıkışı var.
  • Eğer kaliteli bir kulaklık kullanırsan bahsettiğin problemi yaşamazsın.
    quote:

Orjinalden alıntı: El Diablo

Eğer oyun oynamayı, film izlemeyi seviyorsan alıcağın yegane alet PSP olmalıdır. Ama müzik için alıcaksan çok birşey beklememelisin. Çok kötü olmamakla beraber, Mahmutpaşa mallarına benzer bir ses çıkışı var.
  • Bilmiyorum Mystical, fena sayılmayacak bir kulaklığım var onla deniyorum ama zaten bir sürü kişi de PSP'nin ses çıkışından şikayetçi, 75 dB mi ne o civarlarda bir SNR oranı var. Tabi dinlediğin müzik türü de önemli, ben Metal-Rock takılıyorum. Yalnız Moby'nin şarkılarını da şahane oynatıyor hakkını yemeyelim. Ama genel olarak memnun değilim ben. E olsun o kadar, muazzam bir şekilde video izliyorsun ve oyun oynuyorsun, bırakalım sesi kötü olsun.
  • Ses çıkışı tatmin etmeyebilir bunu anlarım ama verdiği ses kalitesi o kadar kötü değil
  • psp de ekolayzır yok sanırım yeni çıkan güncellemelerle acaba böyle bir özellik eklenebilir mi?
  • Tek diyeceğim zevkler ve renkler tartışılmazdır, kulak olarak da insanlar farklıdır...
  • @El Diablo

Haklısın tabi

@tuncer82

Tanımlı bir kaç eko ayarı var jazz pop v.s gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.