Şimdi Ara

psp - mp3 çalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hala karar veremiyorum. Önce Psp mi yoksa Mp3 çalar mı.?
  • O beklentinle alakalı psp den bir mp3 çalardan aldığın verimin aynısını alman mümkün değil, ama mp3 de dinlerim dersen aradan biçilmez kaftan. Bu alette video izleyip herhangi bir kişinin büyülenmeme gibi bir lüksü yok bu kadar iddialı konuşuyorum Aleti bu kadar övüyorum imzamda satıyor olmamla tezat oluşturuyo ama satışımın sebebi ihtiyaçtan dolayı Ayrıca oyun ve internet gibi işlevlevlerinden bahsetmeme gerek yok sanırım
  • Psp'leri tanıyorum. Arkadaşta var da

Çok güzel aletler.. Ben alıcak gibiyim... Ama Zen Vision: M de almak istiyorum. Birini alırsam diğerini 2 ay sonra alıcam.. Ne yapıcam karar veremedim. Ya da Psp'nin vidyo özelliği götürürse beni ne biliyim, Toshiba F40 alırım. Asan satıyordu.. Karar veremiyorum... Bu vidyo olayı kafamı karıştırıyor..

Haydiii... Asan satmış onu... Şansa bak Karar veremiyorum evet.. Vşdyo bir mp3 çalarda gerekli midir? Yoksa Psp vidyo işini karşılar mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odysseyy -- 14 Kasım 2006; 23:57:57 >
  • Yani video olayı zaten çok ii ekran tepkimeside ayn şekilde başarılı ki zaten alette sipiderman2 fragmanını izlettirdiğim herkes en az 4 5 kere izliyo aynı demoyu Aletin birden çok özelliği olduğu için sıkılmak pek mümkün olmuyo bi yandan oyun bi yandan kablosuz internet all in one durumu mevcut
  • Yani ben ne yapıyım. Önce Psp'mi alayım Ne yapayım. Sonra mı alsam Mp3 çaları. Okulların 2. döneminde falan... O zamana Zen Vision'lar da ucuzlar diye düşünüyorum hani. Dur hesaplayayım. Bugün bu aleti alsam o zamana asgari ne kadar param olur.. Mart desek hadi, aşşağı yukarı 800 ytl param oluyor evet.. Hatta zorlasam 1.200 çıkar.. Yani o zaman mı alsam Zv:M Ya da Cowon A2 ya da ne bileyim işte... Ya da Zen touch
  • NE 1000ytl ye kasıyosun abd den bi bağlantı yap al 249$a bence burdan almak rasyonel değil yani ben burdan almazdım şahsen
  • Abd. den kimse yok sorun orada. Olsa bi sipariş getirtirim. Ama yok yani tanıdık vs. Getiren varsa onlara getirtiriz ama ben de asan dan baskasına güvenemem bu sitede o da iyi bir satıcı olduğu için...

Eeee bi fikir verin ne yapayım?
  • Güven konusunda doru diyosun kimse su dökemez Ben soledim fikrimi forever psp
  • Asan dan bir cevap alalım da. Hemen Psp arayışlarına geçicem. Sonra çok dayanamam müziksiz yapamam zaten. Bir de mp3 çalar alırım.
  • Ya da Zv:M i alacağım çocuk 15 gün daha beklerse alıcam Zv:M i 1-2 ay sonra psp alıcam. Ama her ikisini de alıcam yani.
  • Asan forumda CX300 vakasıyla çok prestij kaybetti bilmiyorum akıbeti ne olur, ölç biç ona göre yap tercihini
  • arkadaslar benı mazur gorun ltfn belkı konusu gecmıstır ama psp adaptoru bulacagım bır yer onerırmısınız bursa olursa daha ıyı olur....pm atarsanız sevınırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

NE 1000ytl ye kasıyosun abd den bi bağlantı yap al 249$a bence burdan almak rasyonel değil yani ben burdan almazdım şahsen

fiyatlar istenildiği zaman nası da düşüyo, şimdi $ 180 oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caferacer -- 1 Aralık 2006; 22:24:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wq

quote:

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

NE 1000ytl ye kasıyosun abd den bi bağlantı yap al 249$a bence burdan almak rasyonel değil yani ben burdan almazdım şahsen

fiyatlar istenildiği zaman nası da düşüyo, şimdi $ 180 oldu.

Nerde oldu dostum 180$ bu arada psp denmi yoksa zv:m den bahsettin tam olarak anlıyamadım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.