Şimdi Ara

Psp nereden satın alınır,ne kadara ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Psp alacağım value olup olmaması çok önemli değil,
    İstanbulda oturuyorum nereden ne kadara alınır bilgilendirseniz beni sevinirim.

Spot mal tercih etmiyorum,spottan kastım orjinal olsun tüm parçaları ama garanti olmasada olur.

siz satıyor veya,satan yer biliyorsanız mesaj yazarsanız sevinirim.

İkinci el asla almayacağım,temiz kullanılmış vs de istemiyorum :)

• 400ytl'ye izmir çankayada bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinusHuman

http://forum.donanimhaber.com/m_4812532/tm.htm
    skattyy arkadaşımızla görüştük tavsiyesi üzerine istanbul @ bakırköy den pazar günü psp yi alacağım,
    satış öncesi ve sonrası ile ilgili düşüncelerimi bu konu altında yazacağım teşekkür ederim.

bu arada inanılmaz,

340 ytl :)
    sıfır value pacak
    ama birşey kafamı karıştırdı basic pack 360 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLEXIA-EO -- 28 Mart 2007; 9:45:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLEXIA-EO

skattyy arkadaşımızla görüştük tavsiyesi üzerine istanbul @ bakırköy den pazar günü psp yi alacağım,
    satış öncesi ve sonrası ile ilgili düşüncelerimi bu konu altında yazacağım teşekkür ederim.

bu arada inanılmaz,

340 ytl :)
    sıfır value pacak
    ama birşey kafamı karıştırdı basic pack 360 ytl

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar normal oyun oynarken PSP'nin pili ne kadar gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

Arkdaşlar normal oyun oynarken PSP'nin pili ne kadar gidiyor ?

Alıntıları Göster
    Siyah renk mi 340 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: oligarşi

Siyah renk mi 340 lira

Alıntıları Göster
    azcık araştırma lutfen armaa butonunu kullalım hıc sorulmadıysa 100 kere sorulmuştur... Ayrıca bu saatten sorna suıyah alınmaz bence her turlu renk ve modıfıyesı var artık kamuflaj bile var dusunun..

ben yenı cıkan gold modelını sısterdım sarı degıl yanlış olmasın dg gibi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

azcık araştırma lutfen armaa butonunu kullalım hıc sorulmadıysa 100 kere sorulmuştur... Ayrıca bu saatten sorna suıyah alınmaz bence her turlu renk ve modıfıyesı var artık kamuflaj bile var dusunun..

ben yenı cıkan gold modelını sısterdım sarı degıl yanlış olmasın dg gibi olan

Alıntıları Göster
    bence en guzel renk siyah ve de gumus renk. gumus PSP cok şık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skatyyyy

bence en guzel renk siyah ve de gumus renk. gumus PSP cok şık..

Alıntıları Göster
    goldu gormen lazım dostum sarı olandan bahsetmıyorum dg ile aynı renk cıktı muhteşem ama sadece japonyada satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

goldu gormen lazım dostum sarı olandan bahsetmıyorum dg ile aynı renk cıktı muhteşem ama sadece japonyada satılıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu konuya vermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim,

şuanda hemen yanımda psp m ve yetkili beyfendide burada,

satış öncesi : mükemmel
    satış sonrası : yazılıcak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLEXIA-EO

arkadaşlar bu konuya vermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim,

şuanda hemen yanımda psp m ve yetkili beyfendide burada,

satış öncesi : mükemmel
    satış sonrası : yazılıcak :D

Alıntıları Göster
    Tahtakalede garantisiz nakit 310 YTL sıfır kutulu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekilhan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tekilhan

kesinlikle doğubank vb fiyat aynen bu ve bazen pat diye birde orjinal oyun veriyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uydurukk

quote:

Orjinalden alıntı: tekilhan

kesinlikle doğubank vb fiyat aynen bu ve bazen pat diye birde orjinal oyun veriyorlar :)

Alıntıları Göster
    psp nereden alinirsa alinsin iso cso oyunlar pmp filmler benden alinir www.skaty.tr.cx

• quote:

Orijinalden alıntı: Skatyyyy

psp nereden alinirsa alinsin iso cso oyunlar pmp filmler benden alinir www.skaty.tr.cx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: @ltuğ

quote:

Orjinalden alıntı: Skatyyyy

Alıntıları Göster
    İstanul=>Avrupa Yakası=>Bakırköy=>Yer Altı Çarşısı=>Gür pasajı no:31-45 Başak Elektronik. Aynı zamanda UMD takas yapıyorlar.

Sakın version yükseltme , kopya oyun oyna , kopya oynamam diyorsanda yükseltme 2. el satamassın benim gibi. 3.11 yaptım 240 YTL'ye koydum kimse almıyor. En fazla 3.03 yap dahada yükseltme.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhany

İstanul=>Avrupa Yakası=>Bakırköy=>Yer Altı Çarşısı=>Gür pasajı no:31-45 Başak Elektronik. Aynı zamanda UMD takas yapıyorlar.

Sakın version yükseltme , kopya oyun oyna , kopya oynamam diyorsanda yükseltme 2. el satamassın benim gibi. 3.11 yaptım 240 YTL'ye koydum kimse almıyor. En fazla 3.03 yap dahada yükseltme.

Alıntıları Göster
    arkadaslar suan abd deyim. onumuzdeki hafta geliyorum. yolda oynamak icin birtane aldim. 1 adet oyun (Need for Speed MostWanted) vede 4gb hafiza karti.

isteyen olursa pm atabilir.

istanbula gelince saticam cunki

garantilidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiverli

arkadaslar suan abd deyim. onumuzdeki hafta geliyorum. yolda oynamak icin birtane aldim. 1 adet oyun (Need for Speed MostWanted) vede 4gb hafiza karti.

isteyen olursa pm atabilir.

istanbula gelince saticam cunki

garantilidir.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar amerikadan bende arkadaşıma aldıracağım birtane fakat bunun versiyon numarasına nasıl dikkat edeceğiz.İnternet sitelerinden sıfır satın alsam versiyon ne gelir acaba? ebaydan mı alsam,oradan da biraz tırsıyorum açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

arkadaşlar amerikadan bende arkadaşıma aldıracağım birtane fakat bunun versiyon numarasına nasıl dikkat edeceğiz.İnternet sitelerinden sıfır satın alsam versiyon ne gelir acaba? ebaydan mı alsam,oradan da biraz tırsıyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    ankara kızılay da JAO (japon oyuncak) dan al. en ucuz ora
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoman

ankara kızılay da JAO (japon oyuncak) dan al. en ucuz ora

Alıntıları Göster
    eskiden brick olan psp mi götürmüştüm oraya yani Japon Oyuncak Sarayı ndan güzel biyere benziyo ama ben yinede yenisini sony den aldım bide psp-1004 k da version olarak ilk 2.61 çıkıyo benimki öle çıkmıştı daha doğrusu psp 10** küsrlerde daha değişik çıkıyo ama yinede versiyonlarıyla oynayabilceğin şekilde çıkıyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben amerikadaki bir alışveriş sitesinden alacağım.Ve arkadaşımın adresine gondereceğim oda türkiyeye gelirken getirecek. Orada fiyatlar çok daha makul.Benim korkum gelecek psp nin downgrade elimeyecek olması.Böyle bişi olur mu?back-up oyun oynamak istiyorum doğal olarak.Son sürüm bile denk gelse elbet oda kırılır ve önce downgrade sonra geçerli bir O-E sürüme geçiş yapılır mı?Birde bazı forumlarda gözüme çarptı.O-E versiyonları yüklemek için orjial GTA oyunu mu gerekiyor?

quote:

Orjinalden alıntı: oktaylust

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.