Şimdi Ara

Psp nereden satın alınır,ne kadara ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • birde bu versiyon düşürme yükseltme işlemi için nasıl bir kablo lazım arkadaşlar?kablonun buradaki işlevi nedir.versiyon dosyasını psp ye aktarmamı yoksa pc de ozel bi program var bu program psp yi kablo ile pc ye bağlayınca çalışan bişi mi?sadece versiyon dosyasını aktarma içinse hem kart okuyucu hemde wireless bende mevcut.Ayrıca bu kablo türkiye de ne kadar,çok pahalı mı?

quote:

Orjinalden alıntı: oktaylust

Arkadaşlar ben amerikadaki bir alışveriş sitesinden alacağım.Ve arkadaşımın adresine gondereceğim oda türkiyeye gelirken getirecek. Orada fiyatlar çok daha makul.Benim korkum gelecek psp nin downgrade elimeyecek olması.Böyle bişi olur mu?back-up oyun oynamak istiyorum doğal olarak.Son sürüm bile denk gelse elbet oda kırılır ve önce downgrade sonra geçerli bir O-E sürüme geçiş yapılır mı?Birde bazı forumlarda gözüme çarptı.O-E versiyonları yüklemek için orjial GTA oyunu mu gerekiyor?

quote:

Orjinalden alıntı: oktaylust

arkadaşlar amerikadan bende arkadaşıma aldıracağım birtane fakat bunun versiyon numarasına nasıl dikkat edeceğiz.İnternet sitelerinden sıfır satın alsam versiyon ne gelir acaba? ebaydan mı alsam,oradan da biraz tırsıyorum açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.