Şimdi Ara

PSP'nin bataryasına çok az su kaçtı,çalışmıyor,ne yapmalıyım? [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yağan yağmurdan dolayı,PSP çantamdaydı,baktım çok az kaçmış,şarjı bitikti ayrıca,şarja takayım dedim,şarj olurken ki yanan kırmızı düğme 2-3 saniye yandı,sonra söndü.
    Garantisi hâla geçerli,bi ücret ödemem gerekir mi? Ya da bir şey yapmasam 1 gün sonra açsam düzelir mi?

Çözüldü.Yaklaşık 4-5 saat sonra dayanamayıp açtım.Kurumuştu.Çalıştı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kN0xviLLe -- 6 Ekim 2011; 23:11:57 >

• su kaçtıktan sonra hiç açmayıp kurutsan belki kurtarabilirdin. ama açınca şase yapmıştır diye tahmin ediyorum.
    ayrıca su kaçması vb durumlar için garanti geçerli dğil diye biliyorum. garantiden yararlanmak için kurutup su kaçtığını söylemeden garantiye vermeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockmaN1985

su kaçtıktan sonra hiç açmayıp kurutsan belki kurtarabilirdin. ama açınca şase yapmıştır diye tahmin ediyorum.
    ayrıca su kaçması vb durumlar için garanti geçerli dğil diye biliyorum. garantiden yararlanmak için kurutup su kaçtığını söylemeden garantiye vermeni tavsiye ederim

Hadi ya..Umarım düzelir,yabancı forumlarda okuduğum kadarıyla aynı durumda olan bir PSP çalışmış yeniden.Yeni batarya taksam falan da olmaz mı ? Çıldırmak üzereyim ya..
  • suyun nereye kaçtığı önemli burada.aynı durumda olan psp çalışmış diyorsun ama asıl mesele senin su kaçtıktan sonra kurumadan cihazı açmaya çalışman. neyse umarım masraf etmeden kurtarırsın
  • Servise verin kullanıcı hatası demezlerse sorunu çözüp verirler ama k.hatası derlerse başka çözüm aramanız gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.