Şimdi Ara

PSP nin görüntü kalitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende artık kararımı vermek uzereyim. PSP yi elime alıp incelme fırsatım olmadı maaselef. Anca sizlerin , diger sitelerin yaptıkları incelemelerle bi fikirlerim oldu.

Benım bir tek merak ettigim konu var. PS2 ile görüntü kalitesi kıyaslanabilirmi?. PS2 kadar iyi ise kesinlikle alımalı bir alet ozaman.

Sizce PS1 veya PS2 den nekadar iyi bi görüntü kalitesi var??

• ps2 ye yakın görüntüsü var ps2 kadar diyemeyiz
    bence al çok iyi vakit geçiriyosun...
    grafikler bi el konsolu için çok iyi
  • benim arkadaşta var ben baktım oynadım harika bişey bence goruntuler bie el konsoluna gore iyi ama bu oyunlar bence cok pahlı bişeyler duymuştum internetten filan oyun yukleyebiyomuşsun bu dorumu bilen biri bana bunu acıklayabilirseniz cok sevinim

saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

benim arkadaşta var ben baktım oynadım harika bişey bence goruntuler bie el konsoluna gore iyi ama bu oyunlar bence cok pahlı bişeyler duymuştum internetten filan oyun yukleyebiyomuşsun bu dorumu bilen biri bana bunu acıklayabilirseniz cok sevinim

saygılarımla

pspye program yükleyip sonra oyun yüklüyosun en az(hafıza kartı 1 gb olması gerekir)bunun için pspnin versiyonu 1.50-2.00 olmalıdır...

piyasada 50 ytlye de umd oyun bulunuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 14 Mart 2006; 20:31:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

quote:

benim arkadaşta var ben baktım oynadım harika bişey bence goruntuler bie el konsoluna gore iyi ama bu oyunlar bence cok pahlı bişeyler duymuştum internetten filan oyun yukleyebiyomuşsun bu dorumu bilen biri bana bunu acıklayabilirseniz cok sevinim

saygılarımla

pspye program yükleyip sonra oyun yüklüyosun en az(hafıza kartı 1 gb olması gerekir)bunun için pspnin versiyonu 1.50-2.00 olmalıdır...

saol arkadaşım peki bir oyun kac mb vaya kac gb oluyor bide psp nin versionunu nerden anlıcas

cevapların icin sana teşekkur ediyorum

bide cok soru sordum ama psp hangi tur hafıza kartını kullanıyo mini sd.rs mmc vs..............

saygılarımla

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rebellion

quote:

saygılarımla

saol arkadaşım peki bir oyun kac mb vaya kac gb oluyor bide psp nin versionunu nerden anlıcas

cevapların icin sana teşekkur ediyorum

bide cok soru sordum ama psp hangi tur hafıza kartını kullanıyo mini sd.rs mmc vs..............

saygılarımla

umd diskleri diyosan 1.8 gb iso oyunlar yani hafıza kartına atılan oyunlar değişiyor 800mb filan
    alıcağın zaman sorabilirsin ben aldığımda 1.50 idi sonra 2.00 çıkardım son olarak 2.60 yaptım
    2.60 versiyonu en yüksek versiyon olsa da iso oyun oynanamıyor ama şuanhackerlar 2.60'ı kırarsa iso oyun oynanabiliyor...
    hafıza kartı sony memoystick
    işallah yardım edebilmişimdir

• cevaplarınız için çok sağolun arkadaşlar fakat konuyu dağıtmasak iyi olur

diğer arkadaşlarda görüntüler hakkında yorumlarını yazarlar ise sevinirim
  • http://www.nextpsp.com ,www.pspturkey.com adreslerinde psp ile ilgili herşeyi bulabilirsiniz!
  • Versiyon düşürülebiliyor ama riskli.
    Google da "psp 2.00 to 1.50" diye aratın veya ..benzeri bişey yazıp aratın.
    Ben de aldım .1.51 di 1.50 yaptım.Şu anda sorun yok.
  • Görüntü fena değil ama ekranın gecikme süresi 25ms falan.Yüksek biraz.
    12-15 ms olsaydı daha iyi olurdu.Benimki USA model ve memnun sayılırım.Piyasada PSP den daha iyi bir el konsolu yok zaten.
  • Psp nin goruntusu ps2 den ii hele birde tv ye baglarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS2 den ayırt edilmez çok benzer
  • konu hortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hedo5

Arkadaşlar bende artık kararımı vermek uzereyim. PSP yi elime alıp incelme fırsatım olmadı maaselef. Anca sizlerin , diger sitelerin yaptıkları incelemelerle bi fikirlerim oldu.

Benım bir tek merak ettigim konu var. PS2 ile görüntü kalitesi kıyaslanabilirmi?. PS2 kadar iyi ise kesinlikle alımalı bir alet ozaman.

Sizce PS1 veya PS2 den nekadar iyi bi görüntü kalitesi var??

3001 veya 3004 (ikiside aynı) modellerden alırsan oyununa göre yeri geliyor ps2'den daha iyi grafik kalitesi veriyor

god of war ghost of sparta

tekken 6

soul calibur

motor strom artctic edge

bunout

Army of Two

gibi oyunların grafikleri çok başarılıdır, ps2'den daha iyidir

• Ps2 ile aynı görüntüye sahiptir neredeyse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.