Şimdi Ara

psp nin içine toz girdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün nasıl olduysa dışarda psp oynuyordum hiçbirşey yoktu sonra eve geldim evde psp yi açınca ekranın üst tarafında birşey vardı ölü piksel sanıp baya bi sinirlendim tam saatin orda duruyordu sonra biraz vurdum oraya aşağıya doğru hareket etmeye başladı böcek filan dedim heralde yani piksel büyüklüğünde birşey bu sabah ekrana bakınca onun beyaz bir nokta olduğunu gördüm yani sanırım içeri toz girmiş şimdi o tozu nasıl temizliycem?

• hocam dikkatli bir şekilde ön kapağı sökücen pamuklu bir bezle silicen.
  • ön kapağı nasıl açıcam hangi vidaları açmam gerekir? tehlikelimidir?
  • Ben daha geçen gün açtım fakat 1 vida yalama olmuştu ona da matkapla daldım pek tehlikeli bir iş değil açmak tüm vidaları sökücen bu arada :)
  • tüm vidaları sökemem valla korkarım bişe olur filanayrıca trabzonda oturuyorum bitane elektoronikçi var psp den anlayan versiyon filan attırmıştım orda belki orda temizlerler
  • DOĞUBANKTA 10 TL YE AÇAR TEMİZLERLER, NE UĞRAŞACAKSIN 10 TL İÇİN
  • zararsız oldugunu bil yeter, gozun alısır zaten. Bence de degmez. Bir zaman gelir de illa acmak gerekir o zaman sildirirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim Psp'mde de var o tozlardan.

Hem de 10-20 tane.

Fakat genede akşam evde oynadığım için sorun olmuyor.

Ama güneşli havada çok kötü görünüyor hakikaten.

• PSPyle uğraşan çok ..git 15ine kıy. bir psp için para bile değil..
  • Bencede kendin hiç deneme.
    Bir şey yaparsın falan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pspfreak

Ben daha geçen gün açtım fakat 1 vida yalama olmuştu ona da matkapla daldım pek tehlikeli bir iş değil açmak tüm vidaları sökücen bu arada :)

omg ommgg

video filan var mı,nasıl sökülceği ile ilgili
  • quote:

Orjinalden alıntı: Errtu

quote:

Orjinalden alıntı: pspfreak

Ben daha geçen gün açtım fakat 1 vida yalama olmuştu ona da matkapla daldım pek tehlikeli bir iş değil açmak tüm vidaları sökücen bu arada :)

omg ommgg

video filan var mı,nasıl sökülceği ile ilgili

imzana şunlarıda ekle:
    at,avrati,silah
    karı,kız,avrat

• pamukla temizle
  • NymphadoraTonks selamlar,

Sana tavsiyem o toz parçacığına alışman daha iyi olacaktır. Diğer türlü makinenin içi açıldıktan sonra o tozu yok etmeye çalışırken daha fazlasına sahip olacaksın. Makinenin içini açtığına kesinlikle pişman olacaksın.

Ekranda görüntü var iken görünmüyorsa o toz parçası, hiç dert etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 21 Haziran 2009; 8:53:17 >
  • merhaba khalkedon bende psp mi senden aldım ekranda görüntü varken aynı ölü piksel gibi gözüküyor o yüzden temizlemek istedim ama öyle diyorsan hiç dokunmiyim daha iyi belki ilerde ölü pikseller oluşurda ekran değişmeye filan karar verirsem sana yollarım sen halledersin
  • beyler trabzon merkezde psp wersıyonu attırabılecegım bi servis lazım internette girmedıgım delık aramadıgım site kalmadı hiç biri adres yada başka bişey wermemiş siz biliyosanız trabzon merkezde psp versiyonu attırabilecegim biyer lütfen yardım pls şimdiden hepinize çohk teşekkürler
  • arkadaşlar yazmayı unutmuşum adres yeterli açık adres lasım thanks
  • bende trabzondayım uzun sokak da safa ticaret diye bir elektronikçi var kılıçoğlunun yakınlarında orda yaptırabilirsin
  • saol kardeşim bulurum heralde teşekkurler
  • Bence sen değilde bunu Psp ile ilgilenen bir dükkana yaptırsan daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.