arkadaşlar sanki kapağın altında tozlar var bi temizlesem ama kapagın nasıl açılacağını bir türlü çözemedim yardım edebilirmisiniz video resim li falan bi şey varmı??
birde iso klosörüne iso uzantılı oyunu attıyorum ama baezen psp de game bölümünde gözükmüyo mesela Silent.Hill.Experience bunu göremedim bilgisiyarda çift tıkladığımda rar dosyası açıyo yani hasarlı falan değil bu Silent.Hill.Experience ile origins arasında fark varmı versiyonum 3.40 aoe iyimidir???
silent hill experience film
silent hill origins oyun
kapağı açmanı önermem garanti dışı kalır ve zarar verebilirsin
bide sorun hafıza kartında olabilir çakma mı ?
zaten çakma alet yani garatili falan değil
psp nin kapak eğiştiriliyormu acaba
Benim psp nin üstüne zımba makinesi düştü.Ekran kırıldı.Araştırdım ekrana orijinalliği konusunda kimse tam garanti veremedi.Ben de Tahtakale ye gittim bozuk bir psp nin ekranını taktırdım.Orada adam açarken gördüm.4 tane alt vidayı ve yanlardaki vidaları çıkarıyor.Umd kapağını da açıyor.Üst kapak çıkıyor.Kapağı falan da satıyorlar tamircilerde. Ben şurada birçok psp parçası görmüştüm.Eğer becerebiliyorsan buradan alabilirsin.Fiyatları bayağı ucuz.
Youtube'de psp moding vs. diye aratırsan illaki bir tanesinin açılışının videosunu görebilirsin,elin yatkınsa zor olacağını sanmıyorum
Arka kapagi cikarmasi zor sanirim ama on kapagi ve ic ekrani cikarmak bebek oyuncagi. Ancak dikkat edilmesi gereken bise varki vidalari acarken uygun tornavida kullanmak, (slim icin fat'i bilmiyorum) ozellikle ust tarafindaki vidalar cok kucuk. Benimde psp nin ic ekrani kirildi ebay dan kargoyla beraber 35€ ya orjinal ekran buldum tornavidalari dahil, kirilincak kapagi cikarip ekrani sokup takmistim cok kolay. Ayrica dealexreme de metalik mavi kapak buldum ama arka kapak nasil sokulecek bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blof
Benim psp nin üstüne zımba makinesi düştü.Ekran kırıldı.Araştırdım ekrana orijinalliği konusunda kimse tam garanti veremedi.Ben de Tahtakale ye gittim bozuk bir psp nin ekranını taktırdım.Orada adam açarken gördüm.4 tane alt vidayı ve yanlardaki vidaları çıkarıyor.Umd kapağını da açıyor.Üst kapak çıkıyor.Kapağı falan da satıyorlar tamircilerde. Ben şurada birçok psp parçası görmüştüm.Eğer becerebiliyorsan buradan alabilirsin.Fiyatları bayağı ucuz.