Şimdi Ara

PSP'nin Korkulu Rüyası:Xbox HandHeld (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu konsol çıkmayacak arkadaşlar yalan oldu. o kadar da dedim bill gates'e çıkar bi tane halo oynayalım yolda diye, dinlemedi. gitti xbox 360'ı çıkardı :). bu arada arkadaşlar konu işletim sistemi değil xbox handheld ya da xboy adı her neyse.
  • bi arkadaş microsoftun her şeyi sonyden geç çıkardığını söylemiş. xbox360dan haberin yok heralde. :)
    microsoftun çıkardığı işletim sistemleri herzaman en iyidir. beyenmeyen kullanmasın zorlanmıyo hiç kimse. üstelik sürekli işletim sistemi çıkarmak marifet deyil. önemli olan uzun yıllar kullanabilen iyi bir işletim sistemi çıkarmaktır.
  • gerçeğini görmek istiyosanız bi t3 dergisi alın orda war gerçeği
  • t3 deki resim

PSP'nin Korkulu Rüyası:Xbox HandHeld
  • bundada 4 kırmızı ışık çıkarsa şaşirmayin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

bundada 4 kırmızı ışık çıkarsa şaşirmayin.

Yılın espirisini yapmışsın, çok orjinalsin.

Bu arada Microsoft' un bu handheld piyasasına girmesi hata olur ama illa da giricem derse, kesinlikle dokunmatik ekran şart. DS ile PSP özelliklerini birleştir+ birde kamera koy,foto filan çeksin. Olay bitmiştir zaten.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLir.Kisi -- 11 Mayıs 2007; 20:05:17 >

• Üff! Bu kaçıncı Xbox handeled konusu. Hepsi yalan, hepsi fake, hepsi asılsız fısıltılar. Şimdiye kadar 2 ayda belki 20. defa eçılıyor şu konu. Şimdi alırım bir saat' te buraya 20 tane Photoshopta taslak yapar önünüze koyarım ama ha! Gelmeyin üstüme...
    Cidden arkadaşlar. Gereksiz konular bunlar... Lütfen bunlan sonra açmayın şöyle konu. Açtırmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilan

quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

bundada 4 kırmızı ışık çıkarsa şaşirmayin.

Yılın espirisini yapmışsın, çok orjinalsin.

Bu arada Microsoft' un bu handheld piyasasına girmesi hata olur ama illa da giricem derse, kesinlikle dokunmatik ekran şart. DS ile PSP özelliklerini birleştir+ birde kamera koy,foto filan çeksin. Olay bitmiştir zaten.

Edit:İmla

gerçekelri espiri zanneden model...

• Ucuz olsun yeter.
  • bence fotolar fake
  • fotoların hepsi fakete çıkarsa muhtemelen psp den daha iyi dizaynlı birşey olucaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

fotoların hepsi fakete çıkarsa muhtemelen psp den daha iyi dizaynlı birşey olucaktır...

Sentinal nerden çıkardın pspden dizayn olarak daha iyi olacağını!

microsoftun çıkardığı 2 konsol xbox1 ve xbox360 tasarım olarak inanılmaz kötü cihazlar, xbox1 çok kaba duruyordu, xbox360 da hatalı kasası ve kötü dizaynı ile soğuyamıyor bi türlü...

Sony tasarım konsuusnda 1 numara, pspde yapılabilcek en güzel tasarımı yapmış adamlar, sanmıyorumki bu mikisoft daha iyisini yapabilsin, psp şuanda tasarım olarak eşsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexterkan -- 18 Mayıs 2007; 21:52:40 >
  • Arkadaslar bu fotolar üzerinde yorum yazmaya degmez 100 metreden fake oldugu belli
  • bence her sey ıyı olucak psp 2 gaza gelıp çok saglam cıkacaktır bakalım neler olucak bekleyıp gorelım
  • maksat ortalığı kızıştırmak bunların hepsi fake...
    hem fake i bile 3 kırmızı ışık ve ban sorunu çıkartır onun için bi cacık olmaz bundan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nexterkan

quote:

fotoların hepsi fakete çıkarsa muhtemelen psp den daha iyi dizaynlı birşey olucaktır...

microsoftun çıkardığı 2 konsol xbox1 ve xbox360 tasarım olarak inanılmaz kötü cihazlar, xbox1 çok kaba duruyordu, xbox360 da hatalı kasası ve kötü dizaynı ile soğuyamıyor bi türlü...

Sony tasarım konsuusnda 1 numara, pspde yapılabilcek en güzel tasarımı yapmış adamlar, sanmıyorumki bu mikisoft daha iyisini yapabilsin, psp şuanda tasarım olarak eşsiz.

arkadasım tabiki daha guzel dizayn yapacaklar PSp den ve DS den ornek alarak bi el konsolu yapacaklar hem onlardan ornek alıp Dizaynını kotu yaparsalar microsofttan sogurum ben

• quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

quote:

arkadasım tabiki daha guzel dizayn yapacaklar PSp den ve DS den ornek alarak bi el konsolu yapacaklar hem onlardan ornek alıp Dizaynını kotu yaparsalar microsofttan sogurum ben

Nasıl microsoft nintendo ve sony den daha güzel dizayn ile bir konsol yapabilir ya! Bu tür karşılaştırmalarda geçmişe bakılır.

Sony walkman, video ve TV lerde en mükemmel tasarımlara imza atmanın yanında, ps1, ps2 ve PSP ile tasarımclıklarını konuşturup harika konsollar yaptılar..

Nintendo da herzaman tecrübesi ile eğlenceye yönelik konsollar yaptılar.

Ama microsofta bakıyoruz.

XBOX1: İlk aldığım anı unutamam, iğrenç görüntüsünün dışında içini açıyosun çok amatör bi iç tasarım, pc dvd-rom, pc HDD ve IDE kablolar iğrençti gerçekten, zaten xbox1 tasarımını beğenen yok...

XBOX360: a gelince tam bi felakat tasarıma sahiptir, içe basık kasası inanılmaz iğrençtir çünkü konsol aşırı ısınmaktadır, insanlar 360 parçalarını orjinal kasadan söküp pclere monte ediyolar çok ama çok iğrenç bu konuda x360...

Rakibi ps3 e bakıyoruz, ilkbaşta insana kaba ve ağır geliyor ama sessiz ve içinin inanaılmaz ısımaya karşı soğuduğu görülünce alkışlanıyor ps3 tasarımı. dış görünümü çok estetik ve güzelde ayrıca.

Şimdi bu geçmişlere bakıp sen microsoftan güzel bi tasarım bekliyosun..

Yok yaa....

not: microsoft office 2007 güzel olmuş beğenerek excel, word kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexterkan -- 18 Mayıs 2007; 23:36:42 >

• erkan harbi 10 numara özetlemişsin be abi helal olsun
  • Aman basimizda zaten ban olayi varken bu 2. planda dursun hele.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

quote:

Nasıl microsoft nintendo ve sony den daha güzel dizayn ile bir konsol yapabilir ya! Bu tür karşılaştırmalarda geçmişe bakılır.

Sony walkman, video ve TV lerde en mükemmel tasarımlara imza atmanın yanında, ps1, ps2 ve PSP ile tasarımclıklarını konuşturup harika konsollar yaptılar..

Nintendo da herzaman tecrübesi ile eğlenceye yönelik konsollar yaptılar.

Ama microsofta bakıyoruz.

XBOX1: İlk aldığım anı unutamam, iğrenç görüntüsünün dışında içini açıyosun çok amatör bi iç tasarım, pc dvd-rom, pc HDD ve IDE kablolar iğrençti gerçekten, zaten xbox1 tasarımını beğenen yok...

XBOX360: a gelince tam bi felakat tasarıma sahiptir, içe basık kasası inanılmaz iğrençtir çünkü konsol aşırı ısınmaktadır, insanlar 360 parçalarını orjinal kasadan söküp pclere monte ediyolar çok ama çok iğrenç bu konuda x360...

Rakibi ps3 e bakıyoruz, ilkbaşta insana kaba ve ağır geliyor ama sessiz ve içinin inanaılmaz ısımaya karşı soğuduğu görülünce alkışlanıyor ps3 tasarımı. dış görünümü çok estetik ve güzelde ayrıca.

Şimdi bu geçmişlere bakıp sen microsoftan güzel bi tasarım bekliyosun..

Yok yaa....

not: microsoft office 2007 güzel olmuş beğenerek excel, word kullanıyorum

Kardeşim ben donanimindan bahsetmiyorum Donanimi Kötü olur tabi ama Dış görüntüsünden yani dizaynına diyorum ben

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.