Şimdi Ara

PSP'nin Korkulu Rüyası:Xbox HandHeld (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: skull_lord

quote:

Orjinalden alıntı: nexterkan

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

fotoların hepsi fakete çıkarsa muhtemelen psp den daha iyi dizaynlı birşey olucaktır...

Sentinal nerden çıkardın pspden dizayn olarak daha iyi olacağını!

microsoftun çıkardığı 2 konsol xbox1 ve xbox360 tasarım olarak inanılmaz kötü cihazlar, xbox1 çok kaba duruyordu, xbox360 da hatalı kasası ve kötü dizaynı ile soğuyamıyor bi türlü...

Sony tasarım konsuusnda 1 numara, pspde yapılabilcek en güzel tasarımı yapmış adamlar, sanmıyorumki bu mikisoft daha iyisini yapabilsin, psp şuanda tasarım olarak eşsiz.

arkadasım tabiki daha guzel dizayn yapacaklar PSp den ve DS den ornek alarak bi el konsolu yapacaklar hem onlardan ornek alıp Dizaynını kotu yaparsalar microsofttan sogurum ben

Nasıl microsoft nintendo ve sony den daha güzel dizayn ile bir konsol yapabilir ya! Bu tür karşılaştırmalarda geçmişe bakılır.

Sony walkman, video ve TV lerde en mükemmel tasarımlara imza atmanın yanında, ps1, ps2 ve PSP ile tasarımclıklarını konuşturup harika konsollar yaptılar..

Nintendo da herzaman tecrübesi ile eğlenceye yönelik konsollar yaptılar.

Ama microsofta bakıyoruz.

XBOX1: İlk aldığım anı unutamam, iğrenç görüntüsünün dışında içini açıyosun çok amatör bi iç tasarım, pc dvd-rom, pc HDD ve IDE kablolar iğrençti gerçekten, zaten xbox1 tasarımını beğenen yok...

XBOX360: a gelince tam bi felakat tasarıma sahiptir, içe basık kasası inanılmaz iğrençtir çünkü konsol aşırı ısınmaktadır, insanlar 360 parçalarını orjinal kasadan söküp pclere monte ediyolar çok ama çok iğrenç bu konuda x360...

Rakibi ps3 e bakıyoruz, ilkbaşta insana kaba ve ağır geliyor ama sessiz ve içinin inanaılmaz ısımaya karşı soğuduğu görülünce alkışlanıyor ps3 tasarımı. dış görünümü çok estetik ve güzelde ayrıca.

Şimdi bu geçmişlere bakıp sen microsoftan güzel bi tasarım bekliyosun..

Yok yaa....

not: microsoft office 2007 güzel olmuş beğenerek excel, word kullanıyorum

Kardeşim ben donanimindan bahsetmiyorum Donanimi Kötü olur tabi ama Dış görüntüsünden yani dizaynına diyorum ben

Kardeşim zaten konu dış tasarım ve dizayn, konumuz bu zaten, zaten bundan bahsetcez ve bundan bahsediyoruz

Sen nerde gördün microsoft veya ps3 ün gpu, cpu, ram yani iç tasarım yaptığından,

tabiki konumuz dış tasarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Sentinal

fotoların hepsi fakete çıkarsa muhtemelen psp den daha iyi dizaynlı birşey olucaktır...

Sentinal nerden çıkardın pspden dizayn olarak daha iyi olacağını!

microsoftun çıkardığı 2 konsol xbox1 ve xbox360 tasarım olarak inanılmaz kötü cihazlar, xbox1 çok kaba duruyordu, xbox360 da hatalı kasası ve kötü dizaynı ile soğuyamıyor bi türlü...

Sony tasarım konsuusnda 1 numara, pspde yapılabilcek en güzel tasarımı yapmış adamlar, sanmıyorumki bu mikisoft daha iyisini yapabilsin, psp şuanda tasarım olarak eşsiz.

arkadasım tabiki daha guzel dizayn yapacaklar PSp den ve DS den ornek alarak bi el konsolu yapacaklar hem onlardan ornek alıp Dizaynını kotu yaparsalar microsofttan sogurum ben

Nasıl microsoft nintendo ve sony den daha güzel dizayn ile bir konsol yapabilir ya! Bu tür karşılaştırmalarda geçmişe bakılır.

Sony walkman, video ve TV lerde en mükemmel tasarımlara imza atmanın yanında, ps1, ps2 ve PSP ile tasarımclıklarını konuşturup harika konsollar yaptılar..

Nintendo da herzaman tecrübesi ile eğlenceye yönelik konsollar yaptılar.

Ama microsofta bakıyoruz.

XBOX1: İlk aldığım anı unutamam, iğrenç görüntüsünün dışında içini açıyosun çok amatör bi iç tasarım, pc dvd-rom, pc HDD ve IDE kablolar iğrençti gerçekten, zaten xbox1 tasarımını beğenen yok...

XBOX360: a gelince tam bi felakat tasarıma sahiptir, içe basık kasası inanılmaz iğrençtir çünkü konsol aşırı ısınmaktadır, insanlar 360 parçalarını orjinal kasadan söküp pclere monte ediyolar çok ama çok iğrenç bu konuda x360...

Rakibi ps3 e bakıyoruz, ilkbaşta insana kaba ve ağır geliyor ama sessiz ve içinin inanaılmaz ısımaya karşı soğuduğu görülünce alkışlanıyor ps3 tasarımı. dış görünümü çok estetik ve güzelde ayrıca.

Şimdi bu geçmişlere bakıp sen microsoftan güzel bi tasarım bekliyosun..

Yok yaa....

not: microsoft office 2007 güzel olmuş beğenerek excel, word kullanıyorum

Kardeşim ben donanimindan bahsetmiyorum Donanimi Kötü olur tabi ama Dış görüntüsünden yani dizaynına diyorum ben

Kardeşim zaten konu dış tasarım ve dizayn, konumuz bu zaten, zaten bundan bahsetcez ve bundan bahsediyoruz

Sen nerde gördün microsoft veya ps3 ün gpu, cpu, ram yani iç tasarım yaptığından,

tabiki konumuz dış tasarım

bak iyi bir düşün şimdi Piyasada Psp var DS de var. Eee geriye ne kaldı adamlar dış tasarımını bunlardan ornek alırlar ve daha iyi bi hale getirebilirler.

• quote:

bak iyi bir düşün şimdi Piyasada Psp var DS de var. Eee geriye ne kaldı adamlar dış tasarımını bunlardan ornek alırlar ve daha iyi bi hale getirebilirler.

Arkadaşıımm, XBOX360 çıkarken piyasada, Dreamcast, Ps2, Ps2 Slim, Gamecube gibi süper tasarımlı konsolalr geldi-geçti,

microsoft bunları örnek alarak ortaya süper bi konsol mu çıkardı? hayır gidip angut gibi xbox360 tasarladılar, dünyanın en iğrenç kasası. Millet çok ısınıyo, bilmem kaç kırmızı ışık hatası veriyor diye, xbox360 kasasını çöpe atıp, PC kasasına takıyolar konsolu...

microsoft beceremez arkadaşım tasarımı, ne haddine (not: windows vistadaki sie barı beğendim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexterkan -- 19 Mayıs 2007; 0:05:07 >

• quote:

quote:

Arkadaşıımm, XBOX360 çıkarken piyasada, Dreamcast, Ps2, Ps2 Slim, Gamecube gibi süper tasarımlı konsolalr geldi-geçti,

microsoft bunları örnek alarak ortaya süper bi konsol mu çıkardı? hayır gidip angut gibi xbox360 tasarladılar, dünyanın en iğrenç kasası. Millet çok ısınıyo, bilmem kaç kırmızı ışık hatası veriyor diye, xbox360 kasasını çöpe atıp, PC kasasına takıyolar konsolu...

microsoft beceremez arkadaşım tasarımı, ne haddine (not: windows vistadaki sie barı beğendim )

ben xbox360 taraftarı degilim ama neden şuan ps3 wii xbox360 yarıştalar ? tamam Xbox360 artık yelkenlerini suya indirmeye başladı ama hala yarıştalar sayılır bu arada o saydıklarının hepsindende iyi grafikleri olduguna inanıyorum ben

• quote:

ben xbox360 taraftarı degilim ama neden şuan ps3 wii xbox360 yarıştalar ? tamam Xbox360 artık yelkenlerini suya indirmeye başladı ama hala yarıştalar sayılır bu arada o saydıklarının hepsindende iyi grafikleri olduguna inanıyorum ben

Töbe estafurullah alptekin ve efruz bu forumda çıldırmakla haklıylarmış..Biraz bende aktif olayım dedim burda bende sıyırıyodum

Biz ne tartışıyoruz sen konuyu nerelere çekiyosun

Taa dizayndan, donanım a şimdide satış rakamlarına geldik,

Hoca sen konuyu baştan sona bi okuda ne tartışıyoruz bi bak, kendine gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexterkan -- 19 Mayıs 2007; 0:15:24 >

• quote:

quote:

Töbe estafurullah alptekin ve efruz bu forumda çıldırmakla haklıylarmış..Biraz bende aktif olayım dedim burda bende sıyırıyodum

Biz ne tartışıyoruz sen konuyu nerelere çekiyosun

Taa dizayndan, donanım a şimdide satış rakamlarına geldik,

Hoca sen konuyu baştan sona bi okuda ne tartışıyoruz bi bak, kendine gel

Nese kardeşim polemik yapmayalım ama sen benim ve senin yazdıklarını bi tartsan iyi olur

• Tabiki polemik amacım değil hem bak pokemon hayranısın galiba, pokemon seven herkes benim kardeşimdir, bende pokemon ash hastasıyım, pokemon varken niye tartışıyoruz,

Bak sana bende bi şarkı, pokemoncılar tanır bu şarkıyı;

Pokemon
    gotta catch'em all
    our courage will pull us through
    you teach me and i teach you
    Pokemon gotta catch'am all

I wanna be the very best
    like no one ever was
    to catch them is my real test
    to train them is y cause
    I will travel across the land
    searching far and wide
    each Pokemon to understand
    the power that's inside
    Pokemon
    gotta catch'em all
    I know it's my destiny
    Pokemon
    ooh your my best friend
    in a world we must defend

ama cidden tartışmayı değişik yerlere çektin ha, onu sölemeden geçemiycem bu microoft angut arkadaşım bunlar mkaina falan yapamaz, bunlara vercen delphi, pascal falan windows, office falan yazacak bunlar

• Buyrun bu da Xbox 360 portable videosu.

http://www.youtube.com/watch?v=9hz21kvH1Gg

• yok abi kalsın önce satar sonra banlarlar , bikere yedik bidaha yemezler
  • Konu mezarda çıkagelmiş.

@Efruz
    GP2X'tir o GP2X.

EDIT: Son mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 19 Mayıs 2007; 11:17:10 >
  • Oyun oynamak isteyenler için el konsollarıın babası nintendodur eğer ondan daha eğlenceli bir ürün çıkaran firma olursa o zaman tahta o oturur hem psp hemde ds-lite sahibi olan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki psp deki görüntü kalitesinden iyisi şu an piyasada yok ama eğlence oyun derseniz ds i tek geçerim tamam psp ile de saatler geçiriyoruz ama ds kadar bağlamıyor insanı
  • http://www.globaladres.net/haber.asp?id=6064

bu haber burda verildimi bilmiyorum ama yinede veriyim ben haberi

baya eski bi haber
  • Taşınabilir bir xbox fikri herkes için heyecan verici bir tanımlama bilgi denince dedikodu haberleri diyen 5 kuruş arkadaşımız gibi amaç ilgi çekmek mi doğru bilgi vermekmi.. bilinen bir şey yok microsoft un xbox da kullandığı işlemcilerin karmaşık ve pc tabanlı yapısı bir değişle xbox 180 yada portable xbox fikrini çok daha ileri bir tarihe atıyor.Gelişen teknoloji nin gelişme sürecine bakılırsa karmaşık ve çok ısınan günümüz işlemcilerinin portable seviyelerinde üretilmesi yanlızca nano teknoloji nin devreye girmesi ile mümkün görünüyor nano teknoloji nin ilk adımlarının bazı son model slim cep telefonlarında görsekte daha 733 mhz lik bir işlemciyi ısınmadan çalıştırabilmek için çok zamana ihtiyacımız var..haaa eğer psp deki gibi 32 bit tabanlı hızlandırılmış 128 bit efektlerle desteklenmiş bir işlemci düşünüldüğünde ise xbox un bazı temel yapılarının geniş alan ve geforce 3 efektlerinin oluşturulması için yetersiz kalacaktır...aslında amerikada genç bir mucit xbox u portable seviyelerine indirgemeyi başardıysada xbox portable haberleri uzunca bir süre fake olarak kalacaktır.nano teknoloji bize 45 nm üretim teknolojisini gösteriyor biz se henüz 65 nm bile yeni geçtik nokia nın portable aletler için planladığı ekrankartları ki cep telefonlarımızda ps2 oyunları kalitesine ulaşmaktan bahsediyorum 4g teknolojileri ile aramızda olacak intel ise ancak 8 çekirdekli quad to quad işlemcilerle bize 8. jenerasyon konsolların kapısını açacaktır teknoloji yanlızca belli başlı firmaların tekelinde bu yüzden uzunca bir süre bir başka firma dan oyun konsolu fikri beklememiz yanlıştır..forumumuz da çokça gereksiz yorum yapan arkadaş var basit de olsa doğru bilgi değerlidir fake haberleri ise işi şöyle böyle temel bilgisi olan herkes yapabilir...ancak internet olmasa bu bilgilere asla tanık olamayacaktık...bilgi internettir kişilerse boş konuşmadıkların da değerlidir..gerçekten bilgili olan arkadaşlar zaten hemen yardımcı olup bilgilerini bilmeyenlerle paylaşıyorlar karşılık beklemiyorlar bilmeyenlerse bilenlerin yazılarına köstek oluyorlar kıskançlık yapmak çözüm değil bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bir çok basit soru soruluyor ve cevap bekleniyor halbuki google a yazılacak bir kaç kelime sorunumuzun çaresini verecektir.internette herkes dahi herkes bilgili ancak amaçları ortalığı karıştırmak eğlenmek olan arkadaşlar var önemli olan iyi niyet, bizse hangi kısımdayız oturup düşünelim internet icad olundu mertlik bozuldu...internet ortamının dahileri ise bilgileri edit edip yorumlayabilen kişilerdir fark burada...gereksiz yorumlar gelecektir ancak bilgiyi at denize balık bilmezse alık bilir...iyi niyetli arkadaşlarımız bilgileri yazsın ve yorumlara kulaklarını tıkasınlar kimse kimseyi çekemiyor iyi niyetli tüm kardeşlerime selam olsun... ev yapımı potable xbox u görmek için tıklayın:http://www.makezine.com/blog/archive/2006/06/homemade_portable_xbox.htmlhttp://tecnicalia.com/2006/06/08/tec_xbox-portatil/

bitti.

• El konsolunun tek lideri Nintendo'dur.Ds'nin basarısı ve satıslarının derecesi ortada resmen bütün sistemlere fark atıyor dolu dizgin gidiyor.Nintendo yıllardır cıkardıgı bütün el konsollarında herzaman basarı elde etmistir.
  • arkadaşım hayret bır seysın ya birkere de fanlık yapmayın olum yonden bakın bu psp 2 ye de yasıyacaktır

bu forumdakı durum ne olucak ya
    quote:

Orjinalden alıntı: kelto3

maksat ortalığı kızıştırmak bunların hepsi fake...
    hem fake i bile 3 kırmızı ışık ve ban sorunu çıkartır onun için bi cacık olmaz bundan...
  • psp de öldü korkudan öldü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.