Şimdi Ara

PSP'nin Ortalama Kullanım Yaşı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yaşındayım 1 yıldır psp'ciyim şu ana kadar kimse birşey demedi sadece annem bazen kızıp "şuna bakmaktan gözlerin bozuldu bırakda gözlerin dinlensin" diye bağırıyo(miyopum da annem psp'den oldu sanıyo)
  • 29 yaşındayım çok vaktim olmasada fırsat buldukça oynuyorum, ama dışarıda değil, genelde evde ve odamda, yolculukta zaten mümkün değil çünkü midem bulanıyor. ama seviyorum bu aleti.. günün stresini atıyorum onunla..
  • benim başıma bi olay gelmedi ztn en çok gece yatakta oynuorm
  • 28 yaşındayım ve tutkunlarından birisi oldum :) Bence bu cihasın yaşı yok arkadaşım yaa.. Küçüğüde oynuyor büyüğüde... Kimisi film izlemek için, kimisi müzik dinlemek için, kimisi oyun oynamak internete girmek için, kimisi GPRS için, kimisi kamerası ve geniş ekranı için alıyor ve kullanıyor. Kimiler biraz fazla oldu ama ne yapalım. Bunlar gerçek :D

Ben maslak gibi bir yerde çalışıyorum. Düşünün herkes takım elbiseli. Bir kişi bile kotlu ( istisnalar hariç ) göremezsiniz. Ben elimde PSP atlıyorum otobüsüme gidiyorum. İnanırmısınız kimi zaman sırf bunun için arabamı bile almıyorum. Toplu taşıma yapıyorum. Bu bir hastalık yaw... :(

İnsanların verdiği veya vereceği tepkinin korkusu ile yaşasaydık hayattan ne zewk alırdık ki ? O yüzden alan arkadaşlarıma bol eğleneceler, almayanlara ise bol tavsiyeler diliyorum :)
  • oyunlar tüm yaş grupları için yapılmıştır o yüzden hiç çekinmiyorum ancak insanlara anlatmak zor ama şimdi küçücük bi çocuğun playboy masnsion oynayabileceğini sanıyorlarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

oyunlar tüm yaş grupları için yapılmıştır o yüzden hiç çekinmiyorum ancak insanlara anlatmak zor ama şimdi küçücük bi çocuğun playboy masnsion oynayabileceğini sanıyorlarmı

pspde playboy mansion varmı?
  • bende çok oynuyorum ama ailemdekiler elimdeki siyah elektronik şeyin ne olduğunu bilmiyorlar onunlada pek ilgilenmiyorlar zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

oyunlar tüm yaş grupları için yapılmıştır o yüzden hiç çekinmiyorum ancak insanlara anlatmak zor ama şimdi küçücük bi çocuğun playboy masnsion oynayabileceğini sanıyorlarmı

pspde playboy mansion varmı?

yok taabiki hangi konsolda veya pc'de oynarsan oyna yinede küçük görülüyorsun

• sole solim 26 yasindayim severek oyun oynuyorum . xbox aldim 3 hafta oldu toplam 3-5 saat actim oynadim bu sure zarfinda en az 10-15 saat psp ile takiliyorum. ustune bi ortama girdigimde cevremdeki 24-35 yas arasi arakdaslar yusunden alet elime gelmiyo alan oynuyo abi . yasi yok 35 yasdinda bi abimiz war borsa oynar bankaci baya ciddi isler yapar o gun gordu elimden aldi giderken zor alabildim elinden:D .

iyikide almisim bu aleti hic pisman degilim
  • 23 yaşındayım. PSP elimden düşmüyor ki Oyunun yaşı olmaz , PSP'ye devam...
  • Ben 28 yaşında ,Erzurum'un sınır köyünde çalışan bir öğretmenim. Köyde oynarken bayan öğetmenler görmüşlerdi. Onlar bile çok beğendiler. Film izlendiğinide duyunca hemen nerden aldığımı ve ne kadar verdiğimi sordular herkesin hoşuna gidiyor bu. Çok güzel...
  • Ben 18 yaşındayım PSP siz olmuyor :D Başka insanlar küçük görüyorlar oyun için ama abilerim eve geldiği zaman ellerinden düşürmüyolar aleti :D
  • zaten bende psp ile uğraşan iki abim sayesinde aldım
  • 31 yasındayım. hergün istanbul trafiğini sabah ve akşam 1'er saat olmak üzere toplam 2 saat yaşamak zorunda kalıyorum. servisle yolculuk ederken trafik stresini yaşamak istemeyenlere tavsiye ederim. bu yaşta hala oyun mu oynuyorsun diyen olursa da hiç takmam. insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşamalı. ayrıca kimsenin istediği gibi yaşamak zorunda değiliz. 50 yaşında olsam da canım istiyorsa yine oynarım, siz de kimseyi çok fazla umursamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotvote -- 9 Temmuz 2008; 21:27:27 >
  • 28 yasinda ve evliyim,esimde ayni yasta..oynamaktan hic utanmiyorum ayrica esim bendende cok oynuyor :)
  • bende 35 ölene kadar devam
  • yaş 23 ailenin tepkisi: küçükken de tetris elinden düşmezdi çocuk oldu gene
    arkadaşların tepkisi: Para S.çıyorum Para
  • saçıyorum değilmi banada aynen teknokont diyorlar ne yapalım can çıkar huy çıkmaz
  • Yaz tatili de geldi ki,evde rahat rahat psp ile oynamak çok güzel oluyor.
  • öff yorumları okuyana kadar yourldum amma uzunmuş be. ben 16 yaşındayım. 2 dönem aldım psp mi. ilk dönem okulda dersler guzeldi. 2 dönemden sonra psp sayesinde battı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.