Şimdi Ara

PSP'nin Ortalama Kullanım Yaşı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence o alet evde oturacak zamanı olmayan, boş zamanı az olan biri için ideal. toplantı aralarında öğle aralarında yolculuklarda filan kullanılması gereken bir cihaz. evde oturup o cihaz ile oynamayı mantıklı bulmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: AtillaHuN

bence o alet evde oturacak zamanı olmayan, boş zamanı az olan biri için ideal. toplantı aralarında öğle aralarında yolculuklarda filan kullanılması gereken bir cihaz. evde oturup o cihaz ile oynamayı mantıklı bulmuyorum

bende mantıklı bulmuyorum ama eğlenceli buluyorum bilgisayara oyun alamıyorum psp yüzünden

• yas 25 psp'm var iyiki almısım
    ama heryere götürmüyorum tabii,,
  • Evet arkadaşlar buraya yazılan mesajlarda belirtilen yaşlara göre bi ortalama çıkarttım. Mesajları yazanların ve çevresindekilerin yaşlarını hesaba kattım (mesela 7 yaşındaki kız ortalamayı bayağı düşürdü ama 45 yaşında olan bi arkadaşımızın babası da bu ortalamayı dengeledi diyebilirim.)

31 kişi üzerinden hesaplanan yaş toplamı 749 olmuştur. Buna göre PSP'nin DH okurları arasında yapılan mini ankette ŞU AN İTİBARİYLE ortalama kullanım yaşı 24'tür

Ama şunu belirtmek isterim ki 7 yaşındaki küçük arkadaşımız ve 45 yaşındaki saygıdeğer abimiz PSP'yi 7'den 70'e olmasa da 7'den 45'e kullanıldığını gösteriyor. Tabiki bu DH içinde yapılan bi araştırma. Eminimki 70 olmasa da 50-55 yuaşlarında da PSP'yi oynayanlar vardır.

Saygılarımı sunuyorum...

• Ben almadım ama Dayım 2 yıldır kullanıyor. önce Psp Fat vardı siyah renkli şimdi Slim aldı. Dayım evli bir çocuk babası yaşıda 33 :)
    Benim aynı zamanda İmzamdaki bilgisayarım var. Dayıma veriyorum leptabı al sen bunla oyna diyorum şaka ile kızıyor. bilgisayarı var psp mi elimden alıyor diye. Özellikle psp de Tekken oyanamak kadar zevkli bir şey yok. mükemmel alet.
  • bende psp slim almayı düşünüyorum forumu takip etmeye başladım;ama alay konusu olmak beni 1 adım geri atmama sebeb oluyordu yaş ortalaması gördükten sonra önemli bir sey olmadığını anladım.
  • yaş 32. severek kullanıyorum .
  • 17 yaşındayım..Psp'yi bir hevesle aldım..Canım sıkıltıgında açıp oynuyorum..Gecen pspyi tvdeki sunucunun elinde gördüm.Ordan yarışma sorularını okuyup cevap veriyorlar.Biraz tuafıma gitti.Oyuncunu yaşı olmaz..PSP'yi aldıgım adam babamın felan yasındayda harbi oyuncuydu.God of War dan biliyorum...İlk tetrisler çıkınca millet işe gidmiyormuş.Ondan sonra bir süreliginde o ülkede tetris yasaklanmış..
  • Bu arada kadıköydeki arkadaşlar bir psp buluşma yapabilirmiyiz..Çok matrak olur..Zaten millet ışıl ışıl pspleri görünce acaba ne oluyor diye iyice ilgi odagı oluruz..
  • Age 26. X360 dan zmn kalsa daha cok kullanicam ama,bu ara puzzle türü oynuyorum.
  • 22 yaşındayım PSP'm olsa 7-24 oynardım dışarda milleti takmadan ama yok maalesef :)
    bi ara param oılunca alacam ama kararlıyım
  • su 90 kusagi cok sanslibu alet bende lisede yada ünide olacaktiki elimden düsmezdi.yeme yerdim onu.kavede 51 oynamazdik.cok sanslisiniz cooook
  • 36 yaşındayım çok severek oynuyorum. Film v.s. izlemek ve de özellikle araba yarışlarını oynamak için aldım. PC de WOW, PS2 de street serisi (Fifa NBA), PSP de de nfs serisi ve ilginç gördüğüm tüm oyunlar hele ki pc oyunlarıyla ilk tanışıklığımızdan birkaç sene geçtikten 90 larda sonra çıkan lemmings in PSP de olduğunu görünce delirdim resmen :).

Oynuyorum, seviyorum kimin ne dediği umrumda değil. Özellikle oğlumla oynamaktan da büyük keyif alıyorum. Bu arada işyerindeki yöneticimde sürekli oynuyor 44 yaşında :) .
  • 20 yaşındayım çatır çatır oynuyorum
  • 14 yaşındayım seve seve oynuyorum.Benim kuzenim 9 yaşında oda psp oynuyo.yani küçük büyük herkes oynuyo.
  • 24 yaşındayım.ve bir psp mağduruyum. kaybolan yıllarımı geri verebilirmisiniz bana şaka maka psp nin yıllardır fanatiğiyim. tıp fakültesi öğrenisiyim. ve derslerin uyku getrmeyen tek ilacı bu olsa gerek. millet kahvelerle derse griyor bense psp mle :) onlar uyuyor ben ayaktaym daima :) ama dersleri dinliyemiyorum hiç... bir sene sınıfta kaldım. psp mağdurluğum ordan kaynaklanıyor.kaybolan yılımda o yıl. ama psp ise eğer... herşeye değer ....

• 23 yaşındayım, sürekli gece çalışıyorum, gece 12 - 1 den sonra işler yavaşlayınca, pspem yetişiyo imdadıma, evde olduğum zamanda da yatakta oynuyorum, ayrıca otobüste, wc de vs... psp'nin yaşı yoktur, yaşasın psp yaşasın sony
  • 25 yaşındayım bugun psp me kavustum bence süper bir alet birdek olaylıkla video atabilmeyi kavrasam sorun kalmicak
  • kavrarsın kurcaladıkça :)
  • yasim 15,ps3&psp sahibiyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.