Bildirim
PSP nin Ses Kalitesi??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mp3 alacaksan psp tavsiye etmem. -
eger önemlı etkenın mp3 ıse psp alma bencede..mp3 ıcın alırsan bıkac olaydan hayal kırıklıgı olur..psp,bı mp3 playerın nerdeyse 5 mıslı buyuklukte.tasıması bıraz zorluyo.ses cıkısını alacagın ekstra bı kulaklıkla desteklemelısın yoksa bısey duyulmuyo pek..bunlar eksılerıydı..bende aynı celıskıdeyken ,dusunmeden psp sectım.bunda , oyun manıac lıgının etkısı cok,ayrıca 112desibellık haywanı ses kalıtesı weren kulaklıklarımda sorunlarımı ortadan kaldırdı..oyun+mp4 fılm+music+dıger umele oyunlar...psp harıka dostumyaa.. make your choice ! -
bende ipod da psp de var ve müzik için psp ses bakımından yetersiz kalıo. -
Psp ye guzel bir kulaklik alirsan iyi olur.Hatta base pack al kulakligini kendin sec.Komplekt cikanlarda 90 db lik kulaklik veriyorlar.Ipod u da kirdim atitim ben.Gercekten yalan degil bes para etmez bi cihaz.(bana gore)Gereksiz yorumlarla aklamaya calismayin bana ipodu. -
kardeş bu konu 1000 kere tartışıldı lutfen bıraz arama butonunu kullananın aynı başlıklar yuzunden arama bıutonuda çöp olmaya başladı -
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO
Psp ye guzel bir kulaklik alirsan iyi olur.Hatta base pack al kulakligini kendin sec.Komplekt cikanlarda 90 db lik kulaklik veriyorlar.Ipod u da kirdim atitim ben.Gercekten yalan degil bes para etmez bi cihaz.(bana gore)Gereksiz yorumlarla aklamaya calismayin bana ipodu.
aynı kulaklık ile (psp'nin kendi kulaklığı değil philipsin kulaklığı) ipod daha iyi ses verirken psp neden daha kötü ses veriyor acaba -
PSP'nin ses kalitesi berbat. Ona göre Ipod'u bilmiyorum ama muhtemelen daha iyidir. -
tabiki ipod mp3 için çok daha iyi -
quote:
Orjinalden alıntı: owemya
tabiki ipod mp3 için çok daha iyi
dUSUNCE MESELESI -
bende 2 side var 2 sinide aynı kulaklık ile dinledim.. psp güzel ama yerini bilmeli ipod un ses kalitesiyle karşılaştırılamaz.. -
karsilastirilmamasi gerek zaten. Ipot'un videosu ile psp nin video kalitesini karsilastirsakya -
i poda avuc dolu para domeye gerek yok creatıve sen cıkısı ıle ı pod arasında hıc bır fark yok... gıdın zen alın hem ufak hem kullanışlı hem dahılı tuner ses kayıt falanf ılan var -
ipod mini'yi 150-170 civarına bulmak mümkün forumda. -
Nihayet düzgün bir kıyaslama için konu açıldı. Burada sanırım ipod'un ses kalitesi ve geliştirmeleri PSP'den daha önde.
Yani daha önce PSPile Ipod'u direkt olarak karşılaştıranlar vardı veya benzeri.
Ancak PSP ile Ipod'u ses yönünden kıyaslamak gerekirse kullanmadım bilmiyorum ama Ipod daha önde.sanırsam da açık ara önde. -
apple yaptığı her işte kalitesini ortaya koyan bir firma. mp3 denincede akla ilk gelen şeylerden biridir ipod. bırakın psp yi diğer mp3 playerlar önce kapışsınlar ipod ile ondan sora psp ye sıra gelir -
ya bence kıyaslanması saçmakendi kulaklığı deilde kendi müzik tarzınıza uygun kaliteli bir kulaklıkla müzik dinlediğinizde ipod ile o müzikten çok zevk alacağın kesin ekolayzır ayarını da tutturursan ohh ne ala
sadece müzik dinleyeceksen ipod alınacak en gülzel mp3 çalarlardan bir tanesiama video,internet,oyun gibi şeylerde istiyorsan psp'den şaşma derim ben he tabi karizmasını unutmayalımotobüste ipod sahibinin yanında çıkarınca psp'yi adam bayağı imrenmişti
-
bende 2 side var ozaman birini sağa birini sola koyim duruma göre çekerim silahımı -
-
psp nin ses seviyesi düşük gelebilir kulakdostu olduğu için ipod daha iyi gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X