Şimdi Ara

PSP, Nintendo Ds oyunu çalıştırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler başlıkta da belirttiğim gibi. Allah'a şükür babama bi PSP 3004 aldırdım . Fakat bu nintendo nun bazı oyunları çok hoşuma gidiyor . PSP için ps2 emulatörü olduğunu biliyorum peki bunun gibi NİNTENDO DS emulatörü de olabilir mi? Yanıtlarınızı şimdiden bekliyorum...

• Yanlış biliyorsun Psp için Ps2 emulatoru yok DS oyunlarını da çalıştırmaz maalesef. Ama Nes Gba Sega ve PsOne oyunlarını oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nam[A]sTe

Yanlış biliyorsun Psp için Ps2 emulatoru yok DS oyunlarını da çalıştırmaz maalesef. Ama Nes Gba Sega ve PsOne oyunlarını oynayabilirsiniz.

+1

Belki ps2 ile aynı çıkmış birkaç oyun vardır ve ya nintendo ds ile aynı durumda birkaç oyun dışında genel anlamda bir emülatörü yok.

Ama zaten psp varken ds emülatörüne çokta ihtiyaç duymazsın bence.
  • Bilmiyorum ds deki pokemon filan baya ilgimi çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: görkem_26

Bilmiyorum ds deki pokemon filan baya ilgimi çekiyor

Tabiki tercih meselesi ama gba emülatör var. Eski pokemon oyunlarını oynayabilirsin. Ama psp oyunlarını da iyice araştır derim. Şuraya oynanmaya değer en az 100 tane sıralayabilirim ki bende o kadar var zaten 4 hafıza kartıyla değiştir değiştir oynuyorum hala.
  • iyi güldüm iyi fikir bir cok hafiza karti

• quote:

iyi güldüm iyi fikir bir cok hafiza karti

Ps vitada da aynı durum var. Değiştirip oynuyorlar. Dedim bende yaparım her hafıza kartına oyun yükledim pcden oyun silip yükleme derdim kalmadı
  • quote:

Evet beyler başlıkta da belirttiğim gibi. Allah'a şükür babama bi PSP 3004 aldırdım . Fakat bu nintendo nun bazı oyunları çok hoşuma gidiyor . PSP için ps2 emulatörü olduğunu biliyorum peki bunun gibi NİNTENDO DS emulatörü de olabilir mi? Yanıtlarınızı şimdiden bekliyorum...

ds psp ile aynı dönem cihazları, emulatörü yok.. ps2'ninde yok

eski nes, snes, gba, mega drive, mame yani 2D oyun platformlarının emulatörleri var

• Yoshihiro'nun yazdığı DeSmuME isimli beta aşamadına bir yazılım var.

Öncelikle şuradaki makaleyi okumanı öneririm.

Yazılımcının da belirttiği üzere deneysel ve yavaş çalışan bir uygulama. Bazı oyunlar çalışmıyor.
    Çalışsa da 2 ekran ve dokunmatik ekran girişi ayrı bir sorun. Oyun zevk meselesi olduğu için tercih sana kalmış

DS'lerin x86 uyumlu olmayan işlemci ve komutsetleri PC için bile sorun çıkarabiliyor.
    Benim sana tavsiyem 100 TL civarı kullanılmış DS lite veye DSi alman olacaktır.

PSP, Nintendo Ds oyunu çalıştırır mı?

• Çalıştırmaz bildiğim kadarıyla
  • Çalıştırmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.