Şimdi Ara

PSP niz Kaç Saat Gidiyor *??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psp nizin kendiminkiyle karşılaştırmak amacıyla 2000-3000 farketmez,

1--En az ekran parlaklığında oyun oynayarak %100 den kaç saatte bittiğini öğrenebilir miyim?

2-- En yüksek ekran parlaklığında oyun oynayarak %100 den kaç saatte bittiğini öğrenebilir miyim?

benim En AZ ekran parlaklığında oyun oynayarak tam 4 saat gitti fazlası değil 4. sizce normal mi? psp daha yeni batarya gerçek/sahte şüphelerim var da..

tşk

• Ben hiç bakmadım ne kadar gidiyo zaten PSP de oyun oynadığım da yok ya film izlerim ya da internete girerim.
  • peki internette ne kadar gidio onu ölçmedinmi hiç
  • oyun oynarken en fazla 4 saate kadar internete felanda girmem
  • 4 saat fix bir süre sanırım PSP için. Ben hatırlamıyorum biride desin 5 saat gitsin. :)

Sırf müzik dinlesek 5 saat gider herhalde ?
  • Eğer ekranı otomatik kapanmaya yani güç korumaya alıp parlaklığı en alta alırsan 6 saat gitti benim bu şekilde şarjım... Müzik dinlerken elbet. Ama ilk aldığımda 2 sene önce dinliyordum artık PSP den dinlemiyorum kocaman alet... Memory stick te zor yetiyor oyunlara zaten...
  • Ortalama 6 saat falan gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pakaki*

Ortalama 6 saat falan gidiyor

+1
  • 6 saat oyunlamı müziklemi? yani benim batarya en az ekran parlaklığında ful oyun oynayarak bekleme yada başka bişi yok ful oyunla 4 saat gitti sahtemi?

sizin 6 saatler müzik mi ful oyun mu?
  • benimkisi aralıksız oynasam 7 saat 7:30 saat gidiyor psp fat 1800mh lık orjinal pil var. nette gezerken 4 saat falan dayanıyor. sizinkiler sorunlu bence
  • Bende de fat orijinal pilli psp var. En düşüğün bir üstü olan parlaklıkta 7-8 saat rahat gidiyor. Belki benim ki fat diye oledir. Fifa 10 oynuyorum. Ses 4uncu çubukta.
  • Hapörler çok açıksa ekranda parlaksa çok gider
  • psp 3006 fat farkı var mı acaba? şarj konusunda yani?

6 saat giden arkadaşlar oyun mu müzik mi:(

sizin 7 saat nasıl oluyorki? benim sahte o zaman ful oyunla değilmi başka bişe yok?

ben ölçtüm sadece oyun oynadığım zamanları kronometre ful oyun 4 saat gitti en az parlaklıkta hoparlörde cok kısık
  • En son parlaklıkta ve en son seste(kulaklıkla) 4 saat.
  • Bende 4 saat gidiyor sadece oyun oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Bende 4 saat gidiyor sadece oyun oynuyorum.

parlaklık kaçta acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

En son parlaklıkta ve en son seste(kulaklıkla) 4 saat.

oyun oynayarak bu sonuçlarda değil mi? benim batarya sahtemi?? en az parlaklıkta 4 saat gidiyor nba pes falan. 3006 içinden çıkan ( avm den almadım o yüzzden bataryaynnın yerine sahte koymus olabilirler mi??)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagleoger

quote:

Orijinalden alıntı: animetrk

En son parlaklıkta ve en son seste(kulaklıkla) 4 saat.

oyun oynayarak bu sonuçlarda değil mi? benim batarya sahtemi?? en az parlaklıkta 4 saat gidiyor nba pes falan. 3006 içinden çıkan ( avm den almadım o yüzzden bataryaynnın yerine sahte koymus olabilirler mi??)

Film izlerken bu sonucu elde ettim. 4 saat dediysem aşağı yukarı yani. 3 saat 50 dakika da olabilir. Ayrıca batararyayı ne akdar kullanırsan gün geçtikçe o kadar az dayanıyor. Benimki yeni sayılır.

• benimki de yeni batarya. Film izlerkernmi daha çok şarj gidiyor,yoksa oyun oynarken mi daha çok gidiyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jagleoger

benimki de yeni batarya. Film izlerkernmi daha çok şarj gidiyor,yoksa oyun oynarken mi daha çok gidiyor peki?

Oyunda daha çok gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WriterHuman -- 8 Haziran 2010; 20:37:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.