Şimdi Ara

PSP Online oyun buluşması! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psp de medal of honor online oynanıyomuş benim gibi o tür oyun seven varmı ??
  • Benide yazin oyun bulunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pspde counter strike varmı ben youtube de gördüm adam oynuodu ??
  • Wallaha bizde ağlar va rşifresini bilmiyorum napıcam :((((((( bizimki modem :((
  • Kardeşim bilmiyorum valla hayvanat arkadaşı bekliyorum bende :D Counter var ama home oyunu araştırsan bulursun. beyler olur olmaz oyniyacaklara özel mesaj atıcam.
  • CSNin Psp linkini atsana bende yuklıyım
  • Pili patlamis bide ekranina sarj gitmiyor gelsin laptop ilk is psp online oyunu kurcam not 1 haftaya garanti geliyor

• Aynen online yapalım.Hangi oyunlarınki açık onun hakkında tam bilgisi olan biri bilgilendirirse oynarız beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayvanat9999

Pili patlamis bide ekranina sarj gitmiyor gelsin laptop ilk is psp online oyunu kurcam not 1 haftaya garanti geliyor

Pazar akşamı oynarız o zaman büyük ihtimal sen yeni konu açarsan yapılımını falan oraya gireriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cartmaan

beyler verdiğim linkteki herşeyi yaptım ancak old version diye start yaptığımda son versiyonu indirdiğimde ise starta girmiyo.

Ben xlinki kullanarak monster hunter 3rd oynadım , işlemler karışık biraz ama oluyor ,wi-fi kullanmak için usb wireless adaptör lazım bide win xp kurulu olması lazım , win7 için şimdilik usb kabloyla oynamak mümkün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaming54

quote:

beyler verdiğim linkteki herşeyi yaptım ancak old version diye start yaptığımda son versiyonu indirdiğimde ise starta girmiyo.

Ben xlinki kullanarak monster hunter 3rd oynadım , işlemler karışık biraz ama oluyor ,wi-fi kullanmak için usb wireless adaptör lazım bide win xp kurulu olması lazım , win7 için şimdilik usb kabloyla oynamak mümkün

resimli anlatım yaparsan çok etkili olur en yakın zamanda oynarız :)
  • Ne oynuyosunuz lınkını atın bende yuklıyıp oynuyum
  • pc de countermi kapışsak hahah hadi oynıyalım
  • Beyler beni de çağırın.Kırık 2 tane 3004 var elimde.Atarlayınca MUTLAKA mail falan atın sıkıntıdan ölcem.

• Tamam kardeş xlinkai yapabilen bi çıksa olucak herşey.
  • psp devri hala bitmedimi alın hepiniz birer 3ds veya vita
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

Beyler beni de çağırın.Kırık 2 tane 3004 var elimde.Atarlayınca MUTLAKA mail falan atın sıkıntıdan ölcem.

Arkadaşlar ben ayarları BURADAKİ gibi yaptım , ama programa güncelleme geldiği için ayar sayfası değişti ,yeni ayarlar ise böyle olucak
     PSP Online oyun buluşması!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaming54 -- 6 Ekim 2012; 0:00:06 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

Beyler beni de çağırın.Kırık 2 tane 3004 var elimde.Atarlayınca MUTLAKA mail falan atın sıkıntıdan ölcem.

Arkadaşlar ben ayarları BURADAKİ gibi yaptım , ama programa güncelleme geldiği için ayar sayfası değişti ,yeni ayarlar ise böyle olucak
     PSP Online oyun buluşması!

quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

psp devri hala bitmedimi alın hepiniz birer 3ds veya vita

Kardeş güzel anlatmışsında usb wifi adaptörü müdür nedir o ne? :D

Kardeş iyi dedinde nefret ediyorum ben dokunmatiklerde oyun oynamaktan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cartmaan -- 6 Ekim 2012; 10:59:17 >

• quote:

quote:

ben win 7 de wireless ile bağlanıom nasıl olacak peki windows xp driverini windows 7 ye tanıttım oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTTomen

quote:

quote:

ben win 7 de wireless ile bağlanıom nasıl olacak peki windows xp driverini windows 7 ye tanıttım oldu :D

bu konu attığım linkte sayfalarca konuşuldu ama çözüm olduğunu görmedim , Nasıl yaptığını anlatta bizde yararlanalım ben bu işlem için xp kurdum ,eğer öyle birşey varsa bile hepsinde olduğunu sanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.