Şimdi Ara

PSP Online oyun buluşması! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gaming54

quote:

Orijinalden alıntı: oTTomen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cartmaan

beyler verdiğim linkteki herşeyi yaptım ancak old version diye start yaptığımda son versiyonu indirdiğimde ise starta girmiyo.

Ben xlinki kullanarak monster hunter 3rd oynadım , işlemler karışık biraz ama oluyor ,wi-fi kullanmak için usb wireless adaptör lazım bide win xp kurulu olması lazım , win7 için şimdilik usb kabloyla oynamak mümkün

ben win 7 de wireless ile bağlanıom nasıl olacak peki windows xp driverini windows 7 ye tanıttım oldu :D

bu konu attığım linkte sayfalarca konuşuldu ama çözüm olduğunu görmedim , Nasıl yaptığını anlatta bizde yararlanalım ben bu işlem için xp kurdum ,eğer öyle birşey varsa bile hepsinde olduğunu sanmıyorum

bendeki wireless kendi el yapımı bir wireless eski çin malı tabletten sökmüştüm wireless i XLink kai de destek veren bazı markalar var. tabletten söktüğüm wireless i usb kablosu taktım ufak bi kutu ya koydum tak çalıştır wireless oldu yani. driver istemiyor windows 7 de özelliklerine baktığımda 802.11 USB Wireless Bağdaştırıcısı yazıyor haliyle. Bende 802.11 USB Wireless driverlerini araştırdım netten. sadece Wireless in özelliklerini bakıldığında "PSP XLink Mode" Kısmının Enable olmasıydı . Onuda Windows XP driverini kurarak sorunu ortadan kaldırdım. ve XLink Kai de wireless üstünden bağlantı sağlayabiliyorum sorunsuz.

NOT : AMA Wireless in CHip Setine göre XLink Kai i destekleyen wireless ler ile eşleştirerek Driveri indirdim. Kurdum Oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTTomen -- 8 Ekim 2012; 20:28:57 >

•  PSP Online oyun buluşması!

PSP Online oyun buluşması!

• quote:

Dostum eminim birçok kişinin işine yarayacak , yoksa herkes mecbur kabloyla oynuyordu yapacak arkadaşlara yardımın için teşekkür ederim ,bendede o kısım vardı wi-fimda ama bi türlü kullanamamıştım sayende bende win 7de kullanabilicem

• quote:

quote:

Dostum eminim birçok kişinin işine yarayacak , yoksa herkes mecbur kabloyla oynuyordu yapacak arkadaşlara yardımın için teşekkür ederim ,bendede o kısım vardı wi-fimda ama bi türlü kullanamamıştım sayende bende win 7de kullanabilicem

ben teşekkür ederim. ben yapıyorsam sizde yaparsınız bende 1 ay uğraşmıştım kafayı sıyırmak üzere idim. ama yaptım sonunda oldu.

• kırdırılmış psp lerde online oyun oynanıomu ??
  • beyler bende online istiryorum artık single dan bıktım,oynamaya başlarsanız yada çözüm bulursanız pm atsanız,?
  • Mesajım bulunsun,çözüm bulunca haberdar edin.
  • ekran karti siparis ettim bi kac gune ana konu acarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler wirelesse geçtim yarın benle saat 3-4 gibi bişiler oynuycak varmı şimdiden kararlaştırıp yükliyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.