Şimdi Ara

psp oyun inceleme blogu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni açıldı.ilk günden 3 tane inceleme yaptım elimden geldikçe inceleyip yazıyorum

http://pspgunlugu.blogspot.com

yorumlarınızı merak ettim.

umarım doğru yerdedir başlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiCo123 -- 1 Şubat 2012; 21:48:38 >

• Üslubun güzel. Biraz daha fazla resim ve daha fazla detay olsa daha iyi olmaz mı? Oyunu almayı düşünenler, incelemeni okuduklarında bir karara varabilecek kadar bilgi edinebilecekler mi ?

Aslında artık incelemesi yapılmayan PSP oyunu kalmadı, Vita oyunlarına yönelebilirsen daha çok insana ulaşabilirsin.
  • PSP oyunları diğer konsollar gibi satılmıyor gözlemlediğim kadarıyla. insanlar genellikle torrenti tercih ediyor.Ayrıca piyasada PSP oyunları inceleyen pek site yok.Oyun sitelerinin PSP sekmeleri var.Onlarda bana pek kullanışlı gelmiyor.Benim amacım bir PSP oyuncusu siteye girip "aa bu güzelmiş dur bi torrentten indiriyim" dedirtebilmek veya " bu indirmeye değmezmiş" dedirtip aklında bir fikrinin olmasını sağlamak.Kısa kısa yazmayı tercih ediyorum çünkü çok uzatırsam yukarda bahsettiğim "pratik"liğini kaybedecek site.

yorum için teşekkürler.
  • Eğer güncel tutmayı başarabilirsen gerçekten amacına ulaşabilirsin çünkü pratik bir inceleme sitesi olmuş. ben bir de bişey sorucam psp hala almaya değer bir konsol mu ? Yoksa ps vita beklenmelimi.?
  • guncel tutarsan cok guzel olur takıp edecegım ettırecegım
  • Takip edecegim sen yeter ki guncel tut
  • okuycam güzelse takip ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spiderman 3 incelemesi (PSP)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi up'lasam ayıp olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyDro-X-GEN

Eğer güncel tutmayı başarabilirsen gerçekten amacına ulaşabilirsin çünkü pratik bir inceleme sitesi olmuş. ben bir de bişey sorucam psp hala almaya değer bir konsol mu ? Yoksa ps vita beklenmelimi.?

PSP alırım, çıkmış oyunları oynarım vita ucuzlayınca da vita alırım diyorsanız evet hâlâ alınabilir. Fakat PSP alırsam vita alamam diyorsanız vitayı bekleyin derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.