Şimdi Ara

Xbox 360 Oyun updatelerini kurma ve Demo Oyun oynama ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sormak istediğim iki konu var ve daha önce hard disk almadığım için bu konularda bayağı bilgisizim.

1- Ben siteden bilgisayara Xbox 360 update indirdikten sonra, daha önceden Xbox hard diskine kurduğum oyunun içine transfer kit kablosu yardımı ile bu updateleri yükleyerek oyunu güncelleyebiliyormuyum ? Örneğin PES2010 için çıkan bir yamayı bu şekilde Xboxa aktarıp oyunu updateli bir şekilde oynıyabilirmiyim ? Burdaki update den kastım sadece transfer güncellemeleri falan değil oyundaki hataları gideren yamalarda dahil...

2- Ayrıca aynı şeyi demo lar içinde yapabilirmiyim ? Yani bilgisayara indirdiğimiz bir Xbox 360 demosunu bu transfer kit ile hard diske kurup hiç dvd olmadan oynıyabilirmiyiz ?

Eğer bu iki sorunun cevabı evet olursa bu hafta sonu gidip bitane transfer kit bitanede hard disk alıcam ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 1. Bu işlemi yapmanız için konsolunuz JTAG li olması gerekiyor buda zaten her konsola yapılmıyor.

2. Demoları flash belleğe attarakta oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

1. Bu işlemi yapmanız için konsolunuz JTAG li olması gerekiyor buda zaten her konsola yapılmıyor.

Hayır. Transfer Kit ile Title Updateleri yapabilirsin.Senin dediğin Add-on'lar için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

1. Bu işlemi yapmanız için konsolunuz JTAG li olması gerekiyor buda zaten her konsola yapılmıyor.

Hayır. Transfer Kit ile Title Updateleri yapabilirsin.Senin dediğin Add-on'lar için geçerli.

1- Benim dediğim updateler title updateler oluyor değilmi ? Yani oyundaki hataları düzelten yamalar falan ?

2- Elimde flash bellek yok 40-50 TL verip 16 GB lık bir flash bellek alcağıma xbox hard disk alıp bu işi halletmek istiyorum. Bu bakımdan dediğim yolla yani transfer kit ile bilgisayara indirdiğim demoları direkt xbox hard diske atarak oynıyabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicstig -- 12 Nisan 2010; 14:51:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: magicstig

1- Benim dediğim updateler title updateler oluyor değilmi ? Yani oyundaki hataları düzelten yamalar falan ?

2- Elimde flash bellek yok 40-50 TL verip 16 GB lık bir flash bellek alcağıma xbox hard disk alıp bu işi halletmek istiyorum. Bu bakımdan dediğim yolla yani transfer kit ile bilgisayara indirdiğim demoları direkt xbox hard diske atarak oynıyabilirmiyim ?

1- evet tittle updateleri yapabilrsin..
    2- transfer kit ile hdd ni pc ye bağlayıp içinde demoları yükleyebilirsin,tecrübe ile sabit :)
  • Ayrıca transfer kit e para vermek istemezen HDD söküp SATA dan bağlayabilirsin
  • cevaplar için teşekkürler ben yarın hemen bitane hard disk alim artık =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    5 yıl önce açıldı
    Ps3 oyun kurma
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estheim

quote:

Evt karıştırmışım.
  • bu saaten sonra 20gb hard disk alınmaz flash bellek yada hard disk kullanmak daha avantajlı mesela xbox360 kendisine çok az bir yer ayırıyor geriye kalan yere duruma göre 3 youn sığıyor,xbox360'dan söküp bilgisayara takıp tema ve demoları at 360'a tak kullan
  • bencede 20 gb alcaksan alma daha iyi bende 60 gb var o bile yetmiyo updatei yaptim 16 gb flash bellek var bakalim onuda kullanmaya baslicam artk
  • bende bu konuda bilgisizim peki oyunları xbox in kendi hdd sine atıp oyunları dvd takmadan mi oynuyoruz ¿ Mesela arkadaşlardan oyun alsam onları hdd yüklesem dvd yi geri versem arkadaşa oluyormu bu ¿
  • Oyunları hdd e kursanız bile DVD yi takmadan oynayamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

bu saaten sonra 20gb hard disk alınmaz flash bellek yada hard disk kullanmak daha avantajlı mesela xbox360 kendisine çok az bir yer ayırıyor geriye kalan yere duruma göre 3 youn sığıyor,xbox360'dan söküp bilgisayara takıp tema ve demoları at 360'a tak kullan

Dostum O Senin İçin Geçerli Olabilir Ama Benim İçin Değil...
    Xbox Originals (Xbox1) Oyunlarını Oynamak İçine Hâla HDD e İhtiyaç Var...
    Mesela; Ninja Gaiden 2 yi Tüm X360 larda Oynayabilirsin
    Ama Ninja Gaiden 1 (+ 1'in Black Versiyonu) Oynamak İstersen İlla Ki HDD Diyor Makine...
    Transfer Content Bölümüne Gir İstersen "Xbox Originals" Data Kopyalanmıyor HDD veya Memory Unit e...
    Yani Tercih Meselesi...

• arkadaşlar yeni transfer kit aldım fakat demoları yükleyemiyorum ne olur yardım edinde world cup oynayım
  • bi de şu title update leri usb ile nasıl yükleyebilirzi hangi klasörler altında topluyacağız. Nasıl yapacağız yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.