[PSP]Tekken 5 : Dark Resurrection Oyun İnceleme bu incelemeyide aynı site için yapmıştım.Açıkcası inceleme dedikleri bazı şeyler incelemeye benzemiyor.Loco Roco 2 nin incelemesini çok zayıf buluyorum.Ancak oyunda görüntü alamadığım için yapamıyorum.Patapon serileri ve SW Force unleashed için inceleme yapabilirim.yazılılardan sonra.
Gerçekten cok güzel bir başlık benm gibi kararsız kalanlar için güzel bir seçim yöntemi :D
öylesine bakıyordum ama chili con carnage i gördüm ben de bilgisayar oyununu oynamıştım çok teşekkürler
CoD Roads to Victory ve Pes 2009'daki incelemeler bana ait yani Mert` eski üyeliğim eğer imkanınız varsa onu değiştirebilir misiniz.2 gün önce parasızlıktan sattık malesef PSP'mi.
Arkadaslar bir oyun önerisi isteyecektim bana böyle Flash oyun sitelerinde falan olan basit sayılabilecek ama güzel oyun söyler mısınız mesela motherload diye bir oyun vardı onun Psp versiyonunu bulsam süper olur yasım da 17 Cok da sıkıcı seyler söylemeyin yani teşekkürler :)
güzel bi inceleme olmui elinize sağlık
acaba nfs, assassins creed, prince of persia gibi oyunlar cıkıcakmı arkadaşlar psp tükenmez dimi :)
Konu biraz hortlamış olacak ama şuan güncel olarak önerebileceğiniz hangi oyunlar var ? Xbox aldıktan sonra pspnin pabucu dama atıldı. Bazı uzun yolculuklar dışında tabi
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
god of war ı inceleyen yok mu
ikisini de bitirdim , sitede vardır diye incelemedim incelememi ister misiniz ?