Herkese selamlar. Daha önce basit çevirilerimden sonra PSP oyunlarına el atmaya karar verdim, gayet basit oyunları çevirdim yarı translate çeviridir. İngilizcemi geliştirmek için yapıyorum bu işi. Oyunlar İSO kalıbında olduğu için sitede direk paylaşmak istemedim. Bu adresten indirebilirsiniz: https://sonercakir.blogspot.com/ Sonraki çeviri Tom Clancy's Splinter Cell: Essentials gibi görünüyor. Persona 3 Portable ile ilgilide araştırmalar yapıyorum. İster PSP'de ister telefonda PPSSPP'de oynayın herkese iyi oyunlar dilerim. TOY STORY 3 ![]() ![]() UP ![]() ![]() WALL-E ![]() ![]() |
PSP Oyunları Türkçe Yama ve Bilgilendirme
Sevgili PSP oyuncuları,
PlayStation Portable (PSP) platformunda yer alan Türkçe oyunlar konusuyla ilgili olarak sizlere bilgilendirici bir metin sunuyoruz. PSP oyunları Türkçe yama ve çeviri çalışmaları sayesinde, sevdiğiniz oyunları artık kendi dilinizde oynayabilirsiniz.
PPSSpp Türkçeye Çevirilen Oyunlar
PPSSPP emülatörü vasıtasıyla PSP oyunlarına Türkçe yama uygulayabilirsiniz. "Toy Story 3 Türkçe Yama" gibi oyunlar, bu yöntemle Türkçe olarak oynanabilir hale gelmiştir.
PSP Oyunları Türkçe Çeviri Ekibi
PSP oyunları için Türkçe çeviri çalışmaları, özverili çeviri ekipleri tarafından yürütülmektedir. Bu ekipler, oyunların senaryolarını ve diyaloglarını özenle Türkçe'ye çevirerek sizlere daha keyifli bir oyun deneyimi sunmaktadır.
PSP Türkçe Oyunları İndirme
Türkçe yama uygulanmış PSP oyunları, çeşitli internet sitelerinden indirilebilir. PSP ISO oyunları olarak bilinen bu oyunları, Türkçe yama ile birlikte indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.
Türkçe Yama Uygulama
PSP oyunlarına Türkçe yama uygulamak oldukça kolaydır. Çeviri ekipleri tarafından hazırlanan yama dosyalarını indirerek ve talimatlara uyarak, oyunlarınızı kısa sürede Türkçe hale getirebilirsiniz.
Önerilen PSP Türkçe Oyunları
- Toy Story 3
- UP
- Wall-E
- Kingdom Hearts: Birth by Sleep
- God of War: Ghost of Sparta
Yukarıda belirtilen oyunlar, PSP platformunda Türkçe yama uygulanmış ve beğeniyle oynanan oyunlardandır. Bu oyunlar sayesinde, hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de dil gelişiminize katkıda bulunabilirsiniz.
Önemli Not:
PSP oyunları için Türkçe yama çalışmaları halen devam etmektedir. Çeviri ekipleri, yeni oyunlar için Türkçe yamalar hazırlayarak sizlere daha fazla seçenek sunmayı hedeflemektedir.