Merhaba Hocam ceviri için kullandığınız toollar nelerdir |
PSP Oyunları Türkçe Çeviri Çalışmalarım - Toy Story - UP ve Wall-E (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mamilim90Merhaba Hocam ceviri için kullandığınız toollar nelerdir
umd gen ile iso kabılını açıyorum
bazı oyunlarn dil dosyaları direk text olarak bu kalıbın içinde oluyor, olmayanları ise quickbms ile gerekli kodları bulup çıkartıyorum.
örneğin persona 3 portablenin bazı tooları burada https://forum.xentax.com/viewtopic.php?p=46789
bunun gibi
-
Bana sorarsanız full translate de olsa Persona çevrilsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SertKabuk
Bana sorarsanız full translate de olsa Persona çevrilsin.csv, yada xml olarak dil dosyası çıkarılabilse üşenmeyip yapacağım. ama baya zor iş
-
Persona 3 çevriliyor ve çeviri bayağı ilerledi.
Onun haricinde Dante's Inferno'yu çevirmeyi düşünür müsünüz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ISKAPersona 3 çevriliyor ve çeviri bayağı ilerledi.
Onun haricinde Dante's Inferno'yu çevirmeyi düşünür müsünüz?
Kim çeviriyor hocam Persona 3'ü
Ve danteye bakmıştım bir ara, paket açılamıyordu diye hatırlıyorum.
-
hocam silent hill çevirmeyi düşünürmüsün bilmem ama bence çok iyi olur bu arada bu projeye çok sevindim,umarım devam edersin psp için içerik üretmeye
-
Bir gelişme var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar persona 3 portable çevirisi devam ediyor mu? ve ya yapıyor musunuz? onun hakkında bilgi verebilir misiniz?
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_bjk_sivas -- 3 Haziran 2021; 5:2:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevirilerin devamı gelecek mi?
-
Küçük kuzenime PSP hediye aldım, o kadar Türkçe oyun aradım yaşına uygun bulamamıştım. O kadar sevindim ki konuyu bulduğuma. Elinize emeğinize sağlık. Devamında Ratatouille, Lego gibi oyunların Türkçe yamaları gelirse harika olur. Üstte arkadaş da yazmış bağış bilgisi verirseniz destek olmak isteriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgakutukcu -- 18 Aralık 2021; 1:6:27 > -
Makine çeviri için hangi yapay zeka aracı kullanılıyor arkadaşlar? Becerebilirsem Daxter oyununu çevirmeyi düşünüyorum :) En iyi platform oyunlarından biridir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X