Şimdi Ara

PSP oyunları türkçeleştirilebilir mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçe dili olan psp oyununa şimdiye kadar rastlamadım acaba biz oyunları türkçeleştirebilirmiyiz yada türkçeleştirilmiş psp oyunu varmı???
    yada türkçeleştirmeyle uğraşan arkadaş varmı :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 19 Mayıs 2009; 23:26:08 >

• Türkçe oyun yok ama dediğin gibi türkeleştirme yapan arkadaşlar var. 10-15 civarında Türkçeleştirilmiş oyun var PSP için. cjackson Gkan arkadaşlarımız Türkçeleştirme ile ilgiliydiler ancak sanıyorum artık zaman ayıramıyorlar bu tür şeylere.
  • nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz ben ve bir kaç arkadaş daha çevirebiliriz böylece en azından ingilizcesi çok iyi olmayan arkadaşlarda oyunlarına bu dil paketlerini yükleyip oynayabilirler
    ayrıca bu çeviren arkadaşlar dil paketlerini paylaşabilirlermi
  • oyunu türkçe olarak indiriyosun.Sanırım gow un türkçe versiyonu vardı.Ararsan bulabilirsin.
  • hayır oyun indirmek istemiyorum sadece oyunlara türkçe yama yapılması eğer psp için dil yamasını yapmayı bilen arkadaş varsa beraber hem çeviririz hem yamasını yaparız böylece ingilizce bilmeyen yada daha az bilen arkadaşlar için yardımımız dokunmuş olur
  • işte dil yaması yok anca oyunu türkçe olarak indirebilirsin ki buda sadece birkaç oyunda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.