Şimdi Ara

PSP oyunlarımı görmüyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akşam rockband i indirdim attım psp ye oynadım

Sabah bi baktm onun yanıdaki Bleach ve RockBand yok gözükmüyo şimdi yeniden atıyorum oyunu ama emin diil im işe yarar mı sizce sorun nee?

Not:video ve fotoğraflar görnüyor

• acil yardım diye bir baslık actım yeni oraya bak istersen bir yontem yazdım ama bende daha işe yaramadı belki sende yarar...
  • Benim Rock Band'te de aynı sorun var. Gittim orjinal hafıza kartı aldım gene aynı. Oyunda sorun var sanırsam
    Format atın düzelmesi için
  • quote:

Oyunu Çalıştırmadan önce PSP/GAME dosyasının içine bir adet boş bir notepad dosyası açmak gerekiyor (Yeni Metin Belgesi.txt).. Yani masa üstüne sağ tıklayın "yeni" ye gelin "metin belgesi" ne tıklayın ve kaydedin bu dosyayı PSP/GAME klasörünün içine atın...yoksa

1- Oyunu oynayıp oyundan HOME çıkış ile çıkarsanız oyun PSP/GAME klasörünü siliyor.. ne yapmak lazım her seferinde PSP Klasörünün altında tekrar GAME klasörü açmak lazım .. aksi taktirde PSP memory stickdeki diğer oyunları görmüyor..aslında ISO klasörü duruyor ama GAME dosyası olmadığından oyundan çıkınca ISO klasörünü boş gösteriyor..tabii GAME dosyasını silince içindeki herşeyi de siliyor..
    2- Ya her seferinde PSP klasörünün altında GAME dosyasını açacaksınız yada boş bir notpad dosyasını PSP/GAME in içine atacaksınız.. o zaman GAME klasörünü silemiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Oyunu Çalıştırmadan önce PSP/GAME dosyasının içine bir adet boş bir notepad dosyası açmak gerekiyor (Yeni Metin Belgesi.txt).. Yani masa üstüne sağ tıklayın "yeni" ye gelin "metin belgesi" ne tıklayın ve kaydedin bu dosyayı PSP/GAME klasörünün içine atın...yoksa

1- Oyunu oynayıp oyundan HOME çıkış ile çıkarsanız oyun PSP/GAME klasörünü siliyor.. ne yapmak lazım her seferinde PSP Klasörünün altında tekrar GAME klasörü açmak lazım .. aksi taktirde PSP memory stickdeki diğer oyunları görmüyor..aslında ISO klasörü duruyor ama GAME dosyası olmadığından oyundan çıkınca ISO klasörünü boş gösteriyor..tabii GAME dosyasını silince içindeki herşeyi de siliyor..
    2- Ya her seferinde PSP klasörünün altında GAME dosyasını açacaksınız yada boş bir notpad dosyasını PSP/GAME in içine atacaksınız.. o zaman GAME klasörünü silemiyor..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    PSP OYUNLARI İNDİRME ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.