Şimdi Ara

psp oyunlarinda detay/cozunurluk ayari var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar psp oyun menulerinde bu ayarlari bulamadim. Acaba bu ayarlar yapilabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

arkadaslar psp oyun menulerinde bu ayarlari bulamadim. Acaba bu ayarlar yapilabiliyor mu?

Bildiğim kadarıyla yapılamıyor. Gerek var mı ki?
  • kesinlikle yok. olması saçma zaten.
  • aslinda sormak istedigim asil soru suydu: psp deki grafikler en son kalitedemi yani goruntu daha iyi olabilirmi?pc de ekran karti falan degistirirsin oyunlari daha yuksek kalitede oynarsin .acaba psp de de ayni durum gecerlimi?
  • quote:

aslinda sormak istedigim asil soru suydu: psp deki grafikler en son kalitedemi yani goruntu daha iyi olabilirmi?pc de ekran karti falan degistirirsin oyunlari daha yuksek kalitede oynarsin .acaba psp de de ayni durum gecerlimi?

Yapımcılar git gide konsolu iyi tanıdılar G.O.W'un son çıkan oyununun grafikleri bayağı sağlam. Bence yapımcılar konsolu %95 tanımışlardır-keşfetmişlerdir. Yani konsol sınırına ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 21 Mayıs 2011; 23:39:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori
    quote:

aslinda sormak istedigim asil soru suydu: psp deki grafikler en son kalitedemi yani goruntu daha iyi olabilirmi?pc de ekran karti falan degistirirsin oyunlari daha yuksek kalitede oynarsin .acaba psp de de ayni durum gecerlimi?

Yapımcılar git gide konsolu iyi tanıdılar G.O.W'un son çıkan oyununun grafikleri bayağı sağlam. Bence yapımcılar konsolu %95 tanımışlardır-keşfetmişlerdir. Yani konsol sınırına ulaştı.

haklısınız hocam, benim ps de en sevdiğim nokta piyasadan geri kalmamak yani ekran kartı cart curt aparatlarla uğraştırmıyorlar
  • psp özelikleri belli işlemçi hızı çönürlüğü bu yüzden oyun yapımcıları bu standat uygun psp üretiyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.