Şimdi Ara

Psp oyunlarının Boyutu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben internetten bedava psp oyunları arıyorum. bir kaç türk sitesine baktım boyutlar bilgisayar oyun kadar yer kaplıypr örn: 500mb 1gb
    Fakat psphacks .com diye bir site var orada türk sitelerinde 1 gb boyut olarak gösterilen oyunlar 500kb 1mb acaba bu işin aslı nedir? cvplarınızı bekliyommmmmmmmm

• 500 kb oyun olmas senin türk sitelerinde baktığın doğru 1.7 gb a kadar oyun var en düşüğüde 90mb dır. oda süper dandik oyunlar

genelde oyunlar oyunlar 500-800 mb arasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Aralık 2007; 1:38:35 >
  • O oyunlar ev yapımı oyunlardır yani Homebrew uygulamalar. PSP'nin oyunları ise 500 MB'da var 1 GB'ı geçen oyunlarda var normal yani...
  • arkadaşlar bende bu konuyu çok merak ediyorum biras daha açarmısınız mesela 2 gb lık hafıza kartına kaç tane oyun sığıyo FIFA 08 GTA GİBİ OYUNLAR DİYELİM

BİRAS ACELE CEWAP LAZIMDA

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • fifa 08 1 gb civarında,Gta 300 mb civarında.
  • Fifa 08 bnde var.. 1.6 gb..GTa yi bilmiyorum..
  • en düsük 90 mb ama onlarda kisa oyunlar normal 400 mb 800 mb arasi 2 gb hafiza karti yaklasik 4 oyun aliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP OYUNLARI İNDİRME ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .cso'su 900 küsür mb..
    quote:

Orjinalden alıntı: hiphopmaniaa

Fifa 08 bnde var.. 1.6 gb..GTa yi bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuRu -- 20 Aralık 2007; 18:32:27 >
  • mesajı yazan arkadaşım sen pspyi ngage mi zannettin en küçük boyutlu oyun 30-100 mb arasından başlar en büyük benim hatırladığım vie city stories vardı o da 1.6 gb mı neydi harbiden çok ta**aklı bi oyundu
  • oyunlar riplenerek küçültülebiliyor, yani içinden bazı videolar veya müzikler çıkarılarak boyutu düşürülebiliyor ancak yine de PSP oyunlarının boyutları büyük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.