Şimdi Ara

Psp Oyunu satışları hızla düşüyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben Ankara'da oturuyorum ve artık kopya oyun almak istemiyorum çünkü 4 gb kotam var.
    Zaten orjinal oyunun tadını hiçbirşey veremiyor...
    1 yıl önce son çıkan oyunları çok rahat alabiliyordum ama şimdi bütün oyunları iade etmek zorunda kalmışlar ve psp oyunları satışları %60 oranında düşmüş.
    Hatta oyun alımlarını kesmişler yani anladığınız gibi yeni oyun yok...

İnterntte oyun yükleyen arkadaşlra söylüyorum;eğer oyun satışları olmazsa oyun olmaz,yapılamaz
    Kimse babasının hayrına oyun yapmıyor.

Sizinde dediğiniz gibi
    Emeğ saygı...

• ya tamam emeğe saygı fln haklısın da 100ytl bi oyun. 20-30a oyun sattılar da almadık mı? hiç para ödemeden iso oynamak varken niye okadar para versinki insanlar. arada 1 alıyorum orj. ama isodan da vazgeçemem. emeğin yanında maddi çıkarlarımızın da gözetilmesi lazım
  • oyunlar ucuza satılsın bizde alalım buna kimsenin itirazı olmaz ama sen gel 100 ytlye oyun satmaya çalış kimsede almaz bu bu kadar basit işte
  • oyunlar çok pahalı yaa
  • PSP oyun satışlarının düşmesinde kopyanın yanında çok iyi oyunlar çıkmaması da var.Şu sezonda özellikle.DS satışları süper oyun olarak,ki DSte de kopya var bu kadar yaygın olmasa da.God Of War baya satacaktır mesela bence.....
  • bi de mesela PS 2 deki bi fifa 2007 ile psp deki ayni deil iyi yapam1yolar.ayn1 zevki alamiyoruzzz.

• kardeş 100ytl oyuna verilirmi para kolaymı kazanılıo bunu bizden çok oyunu yapıp satanlar düşünsün kardeşim adam manyamış 100 e satıcağına 20-30 fln gibi satsa hep köşeyi dönerler hemde korsan yazılım şebekesi iflaas eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.