Şimdi Ara

psp piyasasi ne durumda? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oha 500 lira mi ? ya su makinaya denk bir seyler cikarsalarda ucuz ucuz alsak
  • niye pahalilasti anlamiyorum gecen sene fiyatlar iyiydi ben de para biriktirdim her gun 1 2 lira tam denklestirdik dedik simdi fiyatlar ucmus
  • Ya benim 500 lira dediğime bakmayn sadece psp almak istiyorsaniz.. psp+ıvır zıvırlar=395~400 lira civari spotcuda hemde sıfır..
  • khalkedon güvenilir ordan alabilirsin 360'dı en son.400 nerden çıktı ?
  • kendisini arayip sorabilirsiniz 400 lira ve hicbise yok yaninda bence cok pahali...
  • 400 tl psp ye vereceğinize xbox alın bence. 400 aşırı pahalı psp için.
  • Orijinalden alıntı: netrex2

400 tl psp ye vereceğinize xbox alın bence. 400 aşırı pahalı psp için.

xbox u arka cebine koyup yolda müzik dinleyebiliyormusun
    minibüste canın sıkıldığında oturup pes10 da bi kaç gol sevinci yaşayabiliyormusun
    bi cafede oturduğunda wi-fi ile maillerini kontrol edebiliyormusun
    yada yolda istediğin bir filmi izleyebiliyormusun ???
  • psp nin yeri ayri diger sabit konsollarin yeri ayri hepsini bir tutmak yanlis olur
  • 700 2 psp için yeterli bence.
    hemde artar bile
  • meraba arkadaşlar elimde satılık psp 2001 slım ve lite var fiyat 300 tl ürün icin ayrıntılı bilgiyi
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-konsol-oyun-tasinabilir-konsol-sony-psp-sony-psp-2000-2001-slim-lite/detay burdan bakabilirsiniz ürün yazdım gibidir...
  • ben de oyle dusunuyorum yani xboxu alirim almasina ya da 200 daha koyup ps 3 te alirim ama sonucta tvyi cebime koyup tasiyamam ne de olsa pspnin oyle bi ozelligi var...
  • japonyada lider konsol
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.