Şimdi Ara

psp piyasasi ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben 2 adet psp slim 3000 almak istiyorum 700 tlye yakin param var ne yapabilirim piyasasi ne durumda acaba 1 2 yere baktim rakamlar biraz ucuk geldi sizin bildiginiz guvenilir birileri var mi? Ayrica versiyonu kirilmis olsa cok iyi olur simdiden tesekkurler (:

• www.kule-teknoloji.com dan fiatlara bakabilirsin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: smmugler

merhaba arkadaslar ben 2 adet psp slim 3000 almak istiyorum 700 tlye yakin param var ne yapabilirim piyasasi ne durumda acaba 1 2 yere baktim rakamlar biraz ucuk geldi sizin bildiginiz guvenilir birileri var mi? Ayrica versiyonu kirilmis olsa cok iyi olur simdiden tesekkurler (:

ikinci el mi sıfır mı düşünüyorsun
  • İkinci el düşünürsen sıfır gibi çiziksiz PSP - 3004 cihazım var :)
    Versiyon 5.03 GEN-B --> oynanmayan oyun yok ..

Fiyat olarak 400 düşünüyorum. DetayLı görüşmek istersen Özel mesaj At..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasakhayat -- 9 Haziran 2010; 19:51:15 >
  • edit: edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rbcntechnic -- 9 Haziran 2010; 22:23:57 >
  • Gene satıcılar üşüşmüş saçma fiyatlarla

Psp 300 i - 320 den fazlaysa alma hafıza kartlı fln

aynı şekilde slim i 250 den fazlaya alma
  • Bu arada sıfır 3000 zaten 320-370 arası sizinkiler nasıl 400 oluyo anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senın dolardan haberin yok sanırım :) sıfır psp 3000 370 lira 8 gb hafıza kartı 60 lira ekran koruyucu 5 lira koruyucu kab 10 lira dvd oyun seti paha biçimelez istediğimiz fiyat iyi bence tabi burası ikinci el satış alanı olmadığı için ben mesajımı siliyorum
  • Khalkedon da güncel fiyat 380 tl.(Hafıza kartı falan dahil değil) Kapıda ödeme de mevcut khalkedon'da

@Moy07

Slime 250 den fazla verme demişsin ama 3000 seriside slimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysff_srdr -- 9 Haziran 2010; 23:07:00 >
  • kırılabılen v4 tu alıgımda 5.03 e ben yukselttım
    2. el sıfır temızlıgınde
    3 umd hedıyesı ve kılıfıyla

200 e bulup aldım (forumdakı bı uyemızden)

arastırmadan alma derım...

400 500 600 ısteyen olur
    dılın kemıgı yok

sıfır 350
    2. el 250 ustunde vermenızı tavsıye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 9 Haziran 2010; 23:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco
    kırılabılen v4 tu alıgımda 5.03 e ben yukselttım
    2. el sıfır temızlıgınde
    3 umd hedıyesı ve kılıfıyla

200 e bulup aldım (forumdakı bı uyemızden)

arastırmadan alma derım...

400 500 600 ısteyen olur
    dılın kemıgı yok

sıfır 350
    2. el 250 ustunde vermenızı tavsıye etmem

psp nız 3004 modelımıdır ayrıca hafıza kartı ıle mı o fıyata aldınız kım sattıysa ıyı vermıs valla 2000 modelı ıse fıyatı zaten oralarda pek de ucuz almamıssın
  • 3001 model
    hafıza kartı yoktu

arastırınca bulunuyo
    almayın 400 500 cekenlerden
  • Sahibinden e pek bakma derim adam fatı 400 e koymuş ps2 yi 500 e koymuş Bu arada alcaklar iyice araştırsın hemen ucuz gördüğünüzde atlamayın iyice araştırın alırsınız 250 ye 2 gün sonra daha iyisi 200 yl olur.
  • bence psp nin fiyati kendisine denk bir alet cikmayincaya kadar dusmicektir x box veya wii tasinabilir bir konsol yapmadiklari surece psp ler kalitelerini koruyacaktirlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill
    bence psp nin fiyati kendisine denk bir alet cikmayincaya kadar dusmicektir x box veya wii tasinabilir bir konsol yapmadiklari surece psp ler kalitelerini koruyacaktirlar

katılıyorum
  • o kadar paran varsa elit xbox al derim . muhteşem oyunların our.psp ye de en fazla 250 verilir fazla değil.
  • valla 300 350 ye bulsam 0ı ne güzel 450den aşağı veren yok khalkedonu aradım 400 dedi bi de bikaç yeri daha aradım pspler karaborsa oldu diye artık satmıyoruz falan dediler...
  • Şahsen yarın 300 tlye 3004 psp yi ve yanında 16 gb hafıza,2 adet kılıf ve bir adet koruma kabıyla alıyorum.Elbette ikinci el.
    Aklında fiyat olsun diye yazdım.
  • Ankarada Pandora teknoloji var problem yaşamazsınız güvenilir yerlerdendir. Sitelerindende fiyatlarına bakabilirsiniz. http://www.pandoragame.com
  • Daha geçen gün sıfır sordm psp 3006 +ıvır zıvırlar+ hafıza kartı(kırmıZı olanından)+ hackleme ve oyunlar 500 lira tuttu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.