Şimdi Ara

PSP -PLATİNİUM- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • g old bilg. satıyor ama internet üzerinde nerede bulunur bilemeyeceğim! goldun sitesinde yok bu arada dükkan satışı var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_rion80 -- 16 Haziran 2006; 12:56:07 >
  • SIMDI ARADIM SORDUM.OYLE BIR SEY YOK DEDILER.LUTFEN ARKADASLAR KENDINIZ BIZZAT GORMEDEN KULAKTAN DOLMA HIKAYELER YAZMAYALIM
  • g.old bilgisayarda fiyatlar oldukça yüksek. ben dün araştırdım mağazada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 17 Haziran 2006; 15:13:37 >
  • Güzel haber diye ben buna derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KGEYGS

SIMDI ARADIM SORDUM.OYLE BIR SEY YOK DEDILER.LUTFEN ARKADASLAR KENDINIZ BIZZAT GORMEDEN KULAKTAN DOLMA HIKAYELER YAZMAYALIM

nereyi aradın arkadaşım? gold bilgisayarda var,bende bizzat gidip kendim gördüm.ürün kataloglarında bile var resimleri.
     PSP -PLATİNİUM-

kırmızı olarakta belirtilmiş platinum die..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 18 Haziran 2006; 1:30:55 >

• Bahçelievlerde ki mağazalarında yok bu ürünler. iki gün önce yoktu en azından. sabah olsun bir daha bakacağım.
    quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

SIMDI ARADIM SORDUM.OYLE BIR SEY YOK DEDILER.LUTFEN ARKADASLAR KENDINIZ BIZZAT GORMEDEN KULAKTAN DOLMA HIKAYELER YAZMAYALIM

nereyi aradın arkadaşım? ****da var,bende bizzat gidip kendim gördüm.ürün kataloglarında bile var resimleri.
     PSP -PLATİNİUM-

kırmızı olarakta belirtilmiş platinum die..

• bahçelievler deki mağazaya ürünler parti parti geliyormuş.satış görevlisi bu oyunlardan ikişer üçer tane geldiğini ve hemen satıldığını söyledi.bana denk geldi ama psp mi 1,50 olduğu için gerek yok.
  • Bendeki 2.7 zaten kopya umd kullanmadığım için fiyatlar süper oldu yurt dışından getirtmeme gerek kalmadı artık
  • ya ben baktım bi kaç yere ama her güzel oyun yok yani sırf almış olmak için alınacak oyunlar var bence her istediğin oyunu gidip alamıyosun yani ucuza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogg

ya ben baktım bi kaç yere ama her güzel oyun yok yani sırf almış olmak için alınacak oyunlar var bence her istediğin oyunu gidip alamıyosun yani ucuza.

tabi her çeşit oyun yok.en çok satılan oyunlar platinum serisine girebiliyor.
    http://www.wog.ch/shop.cfm/catalog/129.cfm
    bu linke te hangi oyunlar olduğunu görebilirsiniz.

• fotoğrafını çeken arkadaş fiyatını öğrenmişsindir heralde ne kadarmış acaba
  • quote:

kim hikaye yazıyor arkadaşım

@gameman sana da teşekkür ederim

bu arada g.old altunizadeye gidip baktım henüz ellerinde yoktu, bu çarşamda gelecek dedi oradaki satış görevlisi (gelmezse mesuliyet kabul etmiyorum). katalogda gösterilen ridge racer, F1 ve pursuit force'dan sadece 3.sü gelmiş ve hemen satılmış. fiyatı da 58 olacak, bi sürü de taksit yapıyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: pascalonur

fotoğrafını çeken arkadaş fiyatını öğrenmişsindir heralde ne kadarmış acaba

fotoğrafı ürün katoloğundan çektim.fiyatı da 58 ytl.
  • fiyat için sağol dostum eğer satın alabilirseniz bize de bilgi verin lütfen
  • zaten platinium serisine koyulan oyunların fiyatlarıda düşmeye başladı weblebi.com da f1 grand prix 58 ytl. yani artık oyunlara 100 ytl bayılmak yok.
  • Bu oyun fiyatlarındaki düşüş süper oldu umarım aynı ivme ile aşağı devam eder.
  • Bakırköy de toysrus ta var platinium serisi ancak bir tek medievil vardı dikkatimi çeken.
  • ankarada nerelerde bulabiliriz ?
  • abi istde nerede bulabiliriz anadolu yakasında?
  • Platinum Serisi: Mükemmel oyunlar, Mükemmel Fiyat’

Platinum Serisi PlayStation 2 ve PSP oyuncuları için raflardaki yerini aldı. Dünyada 400,000 üzerinde satılmış oyunların Platinum adı altında toplayarak oyunculara tekrar sunmayı hedefleyen çalışma büyük bir hızla sürüyor. Her geçen gün ürün çeşidi artarak devam ediyor.

PSP -PLATİNİUM-

Platinum Serisi PlayStation 2 ve PSP oyuncuları için raflardaki yerini aldı. Dünyada 400,000 üzerinde satılmış oyunların Platinum adı altında toplayarak oyunculara tekrar sunmayı hedefleyen çalışma büyük bir hızla sürüyor. Her geçen gün ürün çeşidi artarak devam ediyor. Uygun fiyatla doyasıya oyun zevkini yaşamanız için bu seride yer alan oyunları görmeniz gerekiyor.

Aral İthalat tarafından satışa sunulan ‘Platinum Serisi’ Playstation 2 oyunları 24 Euro, PSP oyunları 30 Euro fiyat satışa sunuldu.

Platinum PS2 Serisinde, JakX, Soulcalibur III, Eyetoy Play 3, Moto GP 4, Ratched Gladiator, Grand Turismo 4, F1 2005, God Of War, WRC 4, WRC Rally Evolved ve Tekken 5 gibi bir çok oyun çeşidi bulunuyor.

Platinum PSP Serisinde ise ; Pursuit Force, Ridge Racer, Medievil Resurrection, F1 Grand Prix, World Tour Soccer ve Virtua Tennis oyunları bulunuyor.

Ayrıca Platin Olarak Ambalajlanmadan İnternetten 58 YTL ye bu oyunları Tedarik etmenizde Mümkün

World Rally Championship (PSP)
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=ATc5T2G6_VgeW9OWzZpe2g

Ridge Racer (PSP)
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=vmyh38Q0BjppMvGxgQUQNA

MediEvil Resurrection (PSP)
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=jPxqY7HkdS84MZGXTSPSVg

F1 Grand Prix (PSP)
    http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=ACMk6YnW2vdNPEjhag3eEQ

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.