Beklediğimiz umd haberi geldi psp de platinium serisi çıktı fiyatlarını 58 YTL olarak belirleyen sony devamınıda getireceğini açıkladı...
ne oluyo bu
quote:
Orijinalden alıntı: Renji Abarai
ne oluyo bu
uygun fiyatlı orjinal oyun oluyo
bugün baktım gold ta 56 milyondu galiba orjinal umdler
quote:
Orijinalden alıntı: etez
uygun fiyatlı orjinal oyun oluyo
bugün baktım gold ta 56 milyondu galiba orjinal umdler
Alıntıları Göster
hemde güzel oyunları koyuyorlar ps2 de öyleydi
quote:
ne oluyo bu
quote:
Orjinalden alıntı: tirannosaurus
ne oluyo bu
fazla satılan oyunları platinium altında bi seri de topluolar ve fiyatlaraı diğer oyunlara nazaran daha uygun oluyo.çok ii haber buuu
quote:
Orijinalden alıntı: gamerkan
quote:
ne oluyo bu
fazla satılan oyunları platinium altında bi seri de topluolar ve fiyatlaraı diğer oyunlara nazaran daha uygun oluyo.çok ii haber buuu
Alıntıları Göster
Toyz Shop'da bu fiyat sanırım, gazetede ilanını gördüm. 5 oyunun tane fiyatı buydu...
quote:
quote:
ne oluyo bu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: gameman
quote:
ne oluyo bu
eywallah erkanım
quote:
quote:
quote:
ne oluyo bu
eywallah erkanım
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
ne oluyo bu
eywallah erkanım
ne demek kardeş her zmn
quote:
quote:
quote:
quote:
ne oluyo bu
eywallah erkanım
ne demek kardeş her zmn
Alıntıları Göster
süpeeerrr
quote:
Orijinalden alıntı: __RasHeeD__
süpeeerrr
Alıntıları Göster
BU BAHSETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİN İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞINI YAPAN BİR SİTE VARMI ACABA
quote:
Orijinalden alıntı: pascalonur
BU BAHSETTİĞİNİZ ÜRÜNLERİN İNTERNET ÜZERİNDEN SATIŞINI YAPAN BİR SİTE VARMI ACABA
Alıntıları Göster
ben gold'un ilanında PUSUIT FORCE, F1, RIDGE RACER oyunlarının platinum editionlarını gördüm. bir arkadaş 5 oyunun platinumu var diye yazmış. diğer 2 oyun nedir acaba bilenler varsa bi zahmet yazsa çok iyi olur...
quote:
Orijinalden alıntı: the_rion80
ben gold'un ilanında PUSUIT FORCE, F1, RIDGE RACER oyunlarının platinum editionlarını gördüm. bir arkadaş 5 oyunun platinumu var diye yazmış. diğer 2 oyun nedir acaba bilenler varsa bi zahmet yazsa çok iyi olur...
Alıntıları Göster
ya niye kimse cevap vermiyor bu toyz shop, gold falan neresi bir internet siteleri varsa bizde girip bakalım satışa sunulmuşsa bahsettiğiniz ürünler kaçırmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: pascalonur
ya niye kimse cevap vermiyor bu toyz shop, gold falan neresi bir internet siteleri varsa bizde girip bakalım satışa sunulmuşsa bahsettiğiniz ürünler kaçırmayalım
Alıntıları Göster
Burnout Legends, F1 Grand Prix, Harry Potter & The Goblet of Fire, Medievil Ressurecion, Need for Speed Underground Rivals, Peter Jackson’s King Kong, Everybodys Golf, Ridge Racer, Virtua Tennnis: World Tour, WRC und WWE Smackdown vs. Raw 2006
sanırım bu oyunların hepsinin platinum editionları çıkıyormuş. 50 euro olan satış fiyatlarını 25 euro'ya düşüreceklermiş. iyi haber ne dersiniz
quote:
Burnout Legends, F1 Grand Prix, Harry Potter & The Goblet of Fire, Medievil Ressurecion, Need for Speed Underground Rivals, Peter Jackson’s King Kong, Everybodys Golf, Ridge Racer, Virtua Tennnis: World Tour, WRC und WWE Smackdown vs. Raw 2006
sanırım bu oyunların hepsinin platinum editionları çıkıyormuş. 50 euro olan satış fiyatlarını 25 euro'ya düşüreceklermiş. iyi haber ne dersiniz
Alıntıları Göster
burnout legends in satildii bir internet sitesi warmı ? o oyuın süperdi ya 1.50 iken psp iso dan oynamıştım sonra 2.60 yptım psp mi
quote:
Orijinalden alıntı: Atrinn
burnout legends in satildii bir internet sitesi warmı ? o oyuın süperdi ya 1.50 iken psp iso dan oynamıştım sonra 2.60 yptım psp mi
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Atrinn
gittigidiyorda tüm oyunların sıfır ve 2. ellerini bulabilirsin...
onun dışında hepsiburada ve dnr internet sitesinde de oyunlar mevcut
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Atrinn
gittigidiyorda tüm oyunların sıfır ve 2. ellerini bulabilirsin...
onun dışında hepsiburada ve dnr internet sitesinde de oyunlar mevcut
Alıntıları Göster
gusel olay walla beyler ne diyeyim.İt's time to the RePlay
quote:
Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =
gusel olay walla beyler ne diyeyim.İt's time to the RePlay
Alıntıları Göster
gta nın platinumu varmı acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: okan
Alıntıları Göster
ya nerde buluo bu platiniumlar?
quote:
Orijinalden alıntı: okan
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: okan
ben gördüm kadiköyde
quote:
Orijinalden alıntı: MORGAN2
quote:
Orjinalden alıntı: okan
ben gördüm kadiköyde
Alıntıları Göster
ya herkes yok şurada yok burada gördüm diyor ama net bir mağaza adresi veya satış yapan internet sitesi adresi veren yok