Şimdi Ara

PSP RADYO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • PSP İpod'un yolunu izliyor tamamen. İpod'un başarısının mimari, cihazı sattıran nedir? Geniş aksesuar yelpazesi. Neredeyse gün aşırı PSP için yeni bir donanım duyuruluyor, yeni bir özellik ekleniyor. Belki monoton giden satışları bir çekidüzen verme çalışmasıdır kimbilir?
  • çok pahalı ama aksesuarları
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcpratik_editor

PSP İpod'un yolunu izliyor tamamen. İpod'un başarısının mimari, cihazı sattıran nedir? Geniş aksesuar yelpazesi. Neredeyse gün aşırı PSP için yeni bir donanım duyuruluyor, yeni bir özellik ekleniyor. Belki monoton giden satışları bir çekidüzen verme çalışmasıdır kimbilir?
  • Bence Psp nin aksesuarları çok ucuz aliminyum psp çantası baktım 43 ytl daha ucuzları da var.Ipod aksesuarları çok pahalı, ipod a silikon kılıf almıştım 50 ytl.Özellikle set şeklindeki aksesuarlar psp de çok ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Didommm -- 8 Mart 2007; 0:06:36 >
  • ses girişine ince bir çatal sokarsanız belki tv sinyallerini bile yakalarsınız ben şahsen eski tvde anten niyetine çatal kullanıodum anten bozukken ntv cam gibiydi gerçi ntv hep cam gibi
  • PSP için kaliteli aksesuar olduğu kadar kalitesizleri de var ucuza kötü plastikten ürünlerin sayısı az değil...
  • haklı ne kadar ekmek o kdar kofte bu iştede geçerli
  • bu ilk resim gerçek mi eğer gerçekse kulaklık yerine bu alet takılınca kulaklık nereye takılacak. görünmeyen yüzeyler kullanışsız olur. sadece dışarı ses veriyor desen o da çok saçma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.