Şimdi Ara

PSP RADYO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PSP nin cevrebirimlerine yenisi eklenmiş, yukardaki resimdeki aleti alıp takınca psp den radyoya girebiliyoruz. (diye duydum)

• güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerBlut.

güzelmiş
    Bi de radyomuz eksik kalsın yahu, ne geniş bi cihaz şu PSP.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Bi de radyomuz eksik kalsın yahu, ne geniş bi cihaz şu PSP.. :)

Alıntıları Göster
    aslında dahılı olsa daha ıyı olacaktı...bu tur seyler ıcın hep alet al tak...

yapsalarya sole ıcınde cam ı artı radyosu olan psp....

fena olmazdı hanı...telefonlarda bıle varken........
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceci

aslında dahılı olsa daha ıyı olacaktı...bu tur seyler ıcın hep alet al tak...

yapsalarya sole ıcınde cam ı artı radyosu olan psp....

fena olmazdı hanı...telefonlarda bıle varken........

Alıntıları Göster
    Amaçları zaten buydu, ileride üretilen aksesuarlar ile PSP'yi olabildiğince pazarlamak..

Bu yüzden radyo, kamera vs. eklemediler psp'ye.. Bu daha PSP piyasaya çıkmadan ilk tanıtımlarında kameraların, klavyelerin vs.'lerin de sunulmasından belliydi.. Elbet o ara isteseler ekleyebilirlerdi..

• quote:

Amaçları zaten buydu, ileride üretilen aksesuarlar ile PSP'yi olabildiğince pazarlamak..

Bu yüzden radyo, kamera vs. eklemediler psp'ye.. Bu daha PSP piyasaya çıkmadan ilk tanıtımlarında kameraların, klavyelerin vs.'lerin de sunulmasından belliydi.. Elbet o ara isteseler ekleyebilirlerdi..

Alıntıları Göster
    ODA DOGRU TABI AMA ben bızım acımızdan ıyı olurdu demıstım sadece.

• quote:

ODA DOGRU TABI AMA ben bızım acımızdan ıyı olurdu demıstım sadece.

Alıntıları Göster
    fırmalar hıc bır zaman konsollardan kar etmez yada cok cuzu ederler asıl oyun ve aksesuardan ederler...

Normalde ps3 un sadece cell işlemcisi 500$ hesap edin

• quote:

Orijinalden alıntı: enginguzelsoy

fırmalar hıc bır zaman konsollardan kar etmez yada cok cuzu ederler asıl oyun ve aksesuardan ederler...

Normalde ps3 un sadece cell işlemcisi 500$ hesap edin

Alıntıları Göster
    Zaten Sony her PS3'ten zarar ettiğini açıkladı, kullanılan malzemeler işçilik ve maliyet hesaplarından sonra zararına da olsa bu konsoldan çok kar edeceklerini biliyorlar, çünkü yanında tek kol verdiklerinde her kullanıcı ekstradan 100-150$'a bir kol daha alıyor, orjinal oyunlara aynı seviyede para dayıyor.. Kopya olayı çıksa bile PS3 için yine de aradan satılan oyunlardan bekledikleri karı elde ederler elbet..

• quote:

Zaten Sony her PS3'ten zarar ettiğini açıkladı, kullanılan malzemeler işçilik ve maliyet hesaplarından sonra zararına da olsa bu konsoldan çok kar edeceklerini biliyorlar, çünkü yanında tek kol verdiklerinde her kullanıcı ekstradan 100-150$'a bir kol daha alıyor, orjinal oyunlara aynı seviyede para dayıyor.. Kopya olayı çıksa bile PS3 için yine de aradan satılan oyunlardan bekledikleri karı elde ederler elbet..

Alıntıları Göster
    bu radyonun fıyatı hakkında bır bılgı var mı ?
  • quote:

bu radyonun fıyatı hakkında bır bılgı var mı ?

Alıntıları Göster
    boswerin gereksiz zaten bu programla yapılyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogogogo

boswerin gereksiz zaten bu programla yapılyor

Alıntıları Göster
    Her yerde wirless yok ayrıca wırkess ıle aldıgım sonuc benı memnun etmıyor kalıte sınyal ıyı olmasına ragmen muzık kalıtesı kotu ve bu donanımsal olarak hem kalıtelı bır ses sunucak hem wırlese ıhtıyac olmuycak. 20$ gıbı bır sey olursa alınahbılır
  • quote:

Her yerde wirless yok ayrıca wırkess ıle aldıgım sonuc benı memnun etmıyor kalıte sınyal ıyı olmasına ragmen muzık kalıtesı kotu ve bu donanımsal olarak hem kalıtelı bır ses sunucak hem wırlese ıhtıyac olmuycak. 20$ gıbı bır sey olursa alınahbılır

Alıntıları Göster
    Ayrıca buda var... türkiedeolup olmadığını bilmiyorum ama avrupa ve amerika fiyatı 50$

PSP RADYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RRecorDD -- 12 Şubat 2007; 18:43:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RRecorDD

Ayrıca buda var... türkiedeolup olmadığını bilmiyorum ama avrupa ve amerika fiyatı 50$

PSP RADYO

Alıntıları Göster
    ayrıca böle bişi buldum ama farklı bişi türkiyede vr 91YTL +KDV

Özellikler:

iTrip PSP ile PSP'nizdeki sesi FM frekansı üzerinden radyonuzda dinleyin! Hiçbir kablo bağlantısı gerektirmeyen iTrip ile PSP üzerindeki tüm müzik, oyun, film içeriğinizi ister araç, ister ev radyonuzdan rahatça dinleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RRecorDD

Özellikler:

iTrip PSP ile PSP'nizdeki sesi FM frekansı üzerinden radyonuzda dinleyin! Hiçbir kablo bağlantısı gerektirmeyen iTrip ile PSP üzerindeki tüm müzik, oyun, film içeriğinizi ister araç, ister ev radyonuzdan rahatça dinleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: RRecorDD

Özellikler:

• quote:

Orjinalden alıntı: RRecorDD

Özellikler:

Alıntıları Göster
    tam olarak psp den radyo dınlemeye yarıyor dımı
    [image][/image][code][/code]
    quote:

• quote:

tam olarak psp den radyo dınlemeye yarıyor dımı
    [image][/image][code][/code]
    quote:

Alıntıları Göster
    Bi radyo için bu kadar büyük işlere girmeye değmez gibi, tabi ben radyo pek takip etmediğimden diyorum, cep telefonumda bile önemli maçlar dışında hiç kullanmamışımdır, hani zaten elimizin altında diğer cihazlardan da edinebildiğimiz bir özellik olduğundan..

• quote:

Bi radyo için bu kadar büyük işlere girmeye değmez gibi, tabi ben radyo pek takip etmediğimden diyorum, cep telefonumda bile önemli maçlar dışında hiç kullanmamışımdır, hani zaten elimizin altında diğer cihazlardan da edinebildiğimiz bir özellik olduğundan..

Alıntıları Göster
    50$ evrecegıme yada 91 ytl verecegıme gıder radyolu mp3 player alırım daha iyi

• quote:

50$ evrecegıme yada 91 ytl verecegıme gıder radyolu mp3 player alırım daha iyi

Alıntıları Göster
    psp de radya war ama sağlayıcısı yokk
  • quote:

Orijinalden alıntı: piyuv_

psp de radya war ama sağlayıcısı yokk

Alıntıları Göster
    Bence radyo eklentisi çok büyük, yani nerdeyse PSP kadar. Aslında ceptelefonlarına entegre olan sistemler gibi bir aperatif daha hoş dururdu kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssRNA

Bence radyo eklentisi çok büyük, yani nerdeyse PSP kadar. Aslında ceptelefonlarına entegre olan sistemler gibi bir aperatif daha hoş dururdu kanımca.

Alıntıları Göster
    ee adamlar sonr anasıl para kazanıcak ehehe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.