Şimdi Ara

PSP Resim-Video Aktarma YARDIM!! Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çektiğim resimleri veya internetten indirdiğim videoları psp slim'e atınca göstermiyor. Psp 4.05 firmware formatında resimler JPG videolar ise WMV (Windows Media Video) formatında, lütfen yardım edin . Çok önemli lütfen...

Edit: Post kasmak istemediğim için edit yaptım

Resim konusunu çozdum ama video konusunda hala yardıma ihtiyacım var .Videoları mp4 yaptım ama nereye atacağımı bilmiorm yardım lütfen!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obirik -- 31 Temmuz 2008; 16:05:08 >

• Ya lütfen yardım edin

Edit:Yaw 23 kişi okumuş biri olumlu yada olumsuz bi yorum yazsın lütfen çıldırcamm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obirik -- 31 Temmuz 2008; 16:16:47 >
  • arkadaşım resim ve videoları direk psp ana dizinine atarsan göstermez tabiki

ilk önce psp ni bilgisayara bağla hafıza kartını aç içinde MUSİC VİDEO PİCTURE gibi kalsörler görücen bu kalsörlere resimleri videoları atıcan
    ayrıca psp her video formatını oynatmıyor o yüden xvid4psp programını indirim psp ye atmak istediğin videolar uygun formata dönüştürmen lazım

resim için dönüştürme işlemine gerek yok ama PİCTURE kalsörüne attığın halde göstermiyosa çözünürlüğü çok yüksek olabilir yada dosya boyutu yüksektir

bunları dene bi bakalım
  • dosyaları kendi klasörüne attın dimi?
  • arkadaslar bende psp altindaki muzik game klasorlerinin yaninda video klasoru yoktu en de kendim bitane olusturdum ve xvid4psp ile cevirdigim filmleri iceri attim ama filmler ortada yok
  • bende aynı sorunu yaşıyorum ya müzik atarken sorun yok ama resim ve video atınca psp de göremiyorum klasörler yoktu kendim yarattım MUSIC PICTURE ve VIDEO olarak çözünürlükler falanda uygun ama?
  • obirik resim konusunu nasıl çözdün bi yardımcı olurmusun??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Video'nun formatı PSP'ye uygun değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.