Bildirim
psp rip oyunları nasıl yüklicem
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
oyun uzantıları iso yada cso şeklinde olması lazım.bunları iso kılasörüne atıcaksın birde eboot var bunlar psx oyunları oluyor.versiyon neydi -
hocam benim indirdiklerim iso değil
versiyon 3.40 oea
bunları yükliyememi ben bunları psp oyunları olan siteden indirdim ama yaa -
o dosyaları iso formatına çevirmeyi denedinmi? power iso programıyla mesela.... -
bir sürü site forum var google var bir bak tekrar indirmeden öncede açıklamalarına bak öyle indir.bide çevirmeyemi uğraşıcaksın -
quote:
Orjinalden alıntı: alphan12
hocam benim indirdiklerim iso değil
versiyon 3.40 oea
bunları yükliyememi ben bunları psp oyunları olan siteden indirdim ama yaa
ya normal bir oyun ya iso olur ya cso. içinde böyle tonlarca klasör varsa ev yapımı oyunlardandır sanıyorum -
tamam arkadaşlar hallettim ben 7zip ten çıkarınca bir daha rar dan çıkardım
halbuki zaten 7zip ten çıkan dosya iso uzantılıydı. şekli winrar şeklindeydi ama hallettim sağolun -
he iso'yu açmaya çalıştın açtın daha önceden ve sürekli iso dosyasını bundan sonra rar olarak görebilirsin.halbuki bilinmeyendir aslında o şekilde atman lazım psp'ye ama merak etme psp iso olarak okur onu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X