Bildirim
psp şarj oluyorken oyun oynanırmı?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İki türlüde oynarsın. -
ben oynuyorum bir sorun da görmedim bence bir sakıncası yok... -
oynanmamasi daha saglikli yaziyor kitapcikta sanirm ben oynamiyorum genelde
-
Evet Psp şarj olurken oyun oynayabilirsin ama bu pek de akıllıca olmayacaktır. Pilin ömrünü kısaltan bir iş yaptığınızdan dolayı bu aleti uzun süre kullanma planınız varsa bir süre sonra pilin çok çabuk bittiğini göreceksiniz ve yeni bir pil almak durumunda kalacaksınız. Bence Psp şarj olurken oyun oynamayın, bu şekilde pilin ömrünü korumuş olacaksınız. -
arkadaşında dediği gibi psp şarzda iken oynamasan daha iyi olur bataryanın ömrü kısalır o yüzden mümkün olduğunca bataryayı çıkarıp oyna şarz bitince birde psp yi şarz etmeden önce şarzı tamamen bitirmeye çalışın bi yerde böyle olmasının daha iyi olduğu yazıyordu ama doğruluğu nedir bilmiyorum -
Ben maçın ortasında şarj bitince yapıyorum onu ama bencede pek doğru birşey değil zaten bunun özelliği kablosuz olması değil mi Portable -
herkese çok teşekkür ederim saygılar. -
ben hep oynuyorum ya, hiç aklıma gelmemişti batarya ömrünü kısaltacağı açıkcası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X