Şimdi Ara

--PsP SeS Sorunu??--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az once psp mi actigimda ses gelmediginin farkina wardim oyunlarda dahil hicbir sekilde ses gelmiyor. fakat kulaklik takinca gayet normal sekilde ses geliyor disari ses wermiyor . durduk yere neden bole olmus olabilir acaba hoperloru mu bozuldu? yardim lutfn

• hoparlor bozuktur
  • Kardeş sana bişey diyeyim mi.Benim psp'de aynen böyle oldu(Ortalama 55cm. yükseklikten düştükten hemen sonra).Sonra sendeki gibi dahili hoparlörden ses gelmemeye başladı,önemsemedim nede olsa kulaklıktan geliyor diye.Sonra 2 ay sonra durup dururken kulaklığın ilk önce sol bir hafta sonra da sağ kulaklıktanda ses gitti.Yine hadi sessiz olsun napalım dedim oynamaya devam ettim.Yaklaşık 3 ay sonra filan fifa 07 oynarken oyun bi dondu,yeniden kapaıp açtım ama o dakikadan itibaren umd diskleride okumamaya başladı.(İlk düşüşten sonra bidaha hiç düşmedi dikkatini çekerim).Anlıyacağın makina yavaş yavaş öldü(Board'u kırılmış dediler gittiğim tamircilerde).Bende hiç olmazsa ps3'ten ps one'ın oyunlarını indirip psp de oynuyodum.tekken2 yi oynarken sinirlenip bi tane vurdum cihaza ekranı kırıldı hepten pert oldu makina.Sana diyeceğim senin de makinen düşüpte ses gelmemeye başladıysa git hemen tamir ettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 1 Aralık 2007; 17:15:11 >

• yok dusmedi durduk yere oldu we bu hafta goturcem zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ses sorunu
    2 ay önce açıldı
    PSP TV sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.