Şimdi Ara

psp slim 2000 4.01 için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşim evlilik yıldönümümde uzun zamandır isteyip alamadığım psp'yi hediye aldı:) tabii bu işlerden anlayan bir arkadaşımda işbirlikçilik yapmış, daha rahat kırılabilmesi için 2000 aldırmış, şu an da kırdırmadım, ancak sorunum var moralim bozuk, psp video9 ile filmleri mp4 e convert ediyorum makinaya atıyorum ancak hiç bir dosyayı çalıştıramadım, ayrıca jpeg fotograf atıyorum onlarıda göstermiyor makinamda bir sorunmu var, pratik kullanılabilecek programları bana yazarsanız çok makbule geçer,teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: blackeagle76

Arkadaşlar eşim evlilik yıldönümümde uzun zamandır isteyip alamadığım psp'yi hediye aldı:) tabii bu işlerden anlayan bir arkadaşımda işbirlikçilik yapmış, daha rahat kırılabilmesi için 2000 aldırmış, şu an da kırdırmadım, ancak sorunum var moralim bozuk, psp video9 ile filmleri mp4 e convert ediyorum makinaya atıyorum ancak hiç bir dosyayı çalıştıramadım, ayrıca jpeg fotograf atıyorum onlarıda göstermiyor makinamda bir sorunmu var, pratik kullanılabilecek programları bana yazarsanız çok makbule geçer,teşekkürler

convertledigin filmlerin boyutunun 480x272 veya 282 olması gerekiyodu galiba veya 320x240 bu iki çözünürlüğü çalıştırabilio die biliyorum ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.