Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PSP Slim 2004 + 41 DVD içinde 309 indirilmiş oyun Satın Al 5 Temmuz 2018 08:12 1 1 PSP Slim 2004 + 41 DVD içinde 309 indirilmiş oyun PSP-2004 cihaz5.50 GEN-D3 yazılımSONY MS PRO DUO MARK2 8GB kartSONY MS PRO DUO HIGH SPEED 4GB kartMemorystick kart yerine MicroSD kart kullanabilmek için adaptör (kendim deneme fırsatı bulamadım)Orijinal kumaş kılıfSert taşıma kutusuOrijinal şarj adaptörü (kablosunda temassızlık var)Hama şarj adaptörü41 DVD içinde 309 İndirilmiş Oyun Cihazın kutusu olmadığı için olduğu için tercihim İstanbul içi elden teslim etmek (Kadıköy-Kartal metro hattının herhangi bir durağına gelebilirim).İstanbul dışına önce para sonra gönderi şeklinde alıcı ödemeli kargo ile alışveriş olacaktır.KESİNLİKLE TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM, TEKLİFLERLE GELMEYİNİZ.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iPad 2 Wi-Fi+3G 16GB PSP Slim 2004 + 41 DVD içinde 309 indirilmiş oyun (REFERANS İLANIDIR) PS3 Slim 250GB SATILIK AC: UNİTY ÇİFT HAK