Şimdi Ara

Psp slim 3000 aldım az önce bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar 1 saat kadar önce 1 haftalık cok temiz psp slim 3000 aldım fakat pek bir bilgim yok bunlar hakkında

simdi satıcı bana dedi korsan oynayamazsın bunların hafızaları tam kırılmadı illa orjinal alacaksın falan dedi benim okuduklarıma göre ise durum böyle deil sanırsam

simdi sunları söyleyeyim

system softwARe : Versiyon 5.51

baska nelerini sayaym birde bir oyun sitesinde gördüm versiyon 2.51 üstü tüm internetten indirilen oyunları oynayabilir diye bilgi verirmisiniz

• pspgen versiyon atman lazım bildigim kadariyla
  • Vay sendemi psp aldın almışsın ama 5.5x üzeri şuanda kırılamıyor 3000lerde 5.0x serisi kırılıyor şuanda
  • araştırmadan almayın şu aleti ya

kaça aldın ?
  • bende dün psp 3004 aldım 8gb hafıza kartı ile 5,03 var içinde ama değişik tarafı şu uyku modunda kapatmassan oyunları açamıyorum değişik yöntemi var öle açıyorum bu mevzuyu çözen varsa bana pm ile ulaşıp anlatırsa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet41 -- 22 Ekim 2009; 19:42:21 >
  • versiyon 2.700lü bişey yazıyor film indirdim mp4 onları psp formatına cevirip içine atıcam deniyecem ayrıca oyunlarda illa program atıcakmıyım yoksa direk indirdiğim oyunları atıp calıstırabilirmiyim

bu arada 280 liraya aldım 1 haftalık daha cizik deil parmak izi yok üstünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 22 Ekim 2009; 21:45:16 >
  • 5.51 ofw sanırım cfw olmuyor.Emin değilim yanlış bilgilendirmeyeyim yinede.

iso-cso uzantıları direkt hafıza kartı iso klasörünün içine atarsan tamamdır .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayın

5.51 ofw sanırım cfw olmuyor.Emin değilim yanlış bilgilendirmeyeyim yinede.

iso-cso uzantıları direkt hafıza kartı iso klasörünün içine atarsan tamamdır .

Iso yu cso ya cevirdim program ile hafıza kartında Iso diye klasör olusturup attım fakat gmes bölümünde herhangi bir değişim olmadı yoksa başka yerdenmi giricez oyun seçmek için anlamıs deilim neyse yaptıklarımı resim yapayım da siz daha iyi bilirsiniz

film atabiliyorum onu ögrendim bunuda ögrenirsem tam olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 23 Ekim 2009; 9:42:12 >

• az önce 2.71 versiyonu 2.80e yükselttim game seçeneğinden memory stick diyorum fw2.80 psp seçeneği çıkıyor hala oyun görülmüyor
  • arkadaslar tam açıklayıcı resimleri koyuyorum artık kesin bir bilgi sahibi olmak istiyorum

bu ekrana tıklıyorum ve bu mesajı alıyorum

ßurdada 2.80 li bi version indirdim netten hafıza kartına daha sonra most wanted i attım game klasörüne fakat most wanted i değilde 2.80 versiyonu gösterior vede açmıyor herhangi bir cso oyunu görmüyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 23 Ekim 2009; 12:18:22 >

• Arkadas çok yanlış şeyler yapmışsın, 3000 boyle olmuyor, .tiff açığından hen enable yapılıyor ki buda psp tam olarak kapatılınca eski haline dönüyor(orjinal versiyona), bu açık bi versiyona kadar çalışıyor, tam olarak bilmiyorum ofw 5.51 de çalışıp çalışmadığını. Burada boyle konular konuşmak yasak olduğu için pek açıklayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MpeggaV

Arkadas çok yanlış şeyler yapmışsın, 3000 boyle olmuyor, .tiff açığından hen enable yapılıyor ki buda psp tam olarak kapatılınca eski haline dönüyor(orjinal versiyona), bu açık bi versiyona kadar çalışıyor, tam olarak bilmiyorum ofw 5.51 de çalışıp çalışmadığını. Burada boyle konular konuşmak yasak olduğu için pek açıklayamadım.

dostum ne yazdıgından hiçbişey anlamadım acıklayıcı olurmusun ne demek istediğinden hiçbirşey anlamadım tam olarak yaz yada pm at ordan bi bilgilendir beni yada msn vereyim ordan görüşelim
  • Açıkçası 5.50 ve üzeri(5.51 de dahil) orjinal versiyona sahip PSP 3000ler şimdilik kırılamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MpeggaV

Açıkçası 5.50 ve üzeri(5.51 de dahil) orjinal versiyona sahip PSP 3000ler şimdilik kırılamıyor.

hmm tamam ozaman şimdilik orjinallerle idare edicez, zaten herkes cok yakında kırılacagını söylüyor bu herhangi bir tarihle bellimi yoksa her an olabilir mi
  • Bu konuda önceki gelişmeler gibi ansızın çıkarırlar büyük ihtimalle.
  • bide şunu sorayım ne tür programlar yüklemeliyim şimdi yada neler yükleyebilirim oyun dısında film falan yükledim fakat güncelleme türünde birşeyler yapabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-For_Vandetta

selam arkadaslar 1 saat kadar önce 1 haftalık cok temiz psp slim 3000 aldım fakat pek bir bilgim yok bunlar hakkında

simdi satıcı bana dedi korsan oynayamazsın bunların hafızaları tam kırılmadı illa orjinal alacaksın falan dedi benim okuduklarıma göre ise durum böyle deil sanırsam

simdi sunları söyleyeyim

system softwARe : Versiyon 5.51

baska nelerini sayaym birde bir oyun sitesinde gördüm versiyon 2.51 üstü tüm internetten indirilen oyunları oynayabilir diye bilgi verirmisiniz

arkadaşım şuan için 3000 serisi psplerde 5.03 olan versiyonlar kırılabiliyor. senin versiyonunda umd oyun almadan oyun oynayamazsın. ama okuduğum bi sitede 5.51 ve üstü oyunlar için yeni bi yama çıkabileceğini duydum. çıktığı zaman anca korsan oyun oynayabilrisin.

• @temizkopat

teşekkür ederim dünde 1 e 1 konusmalar yaptım elektronikçilerle aynı şeyleri söylüyorlar 1-2 hafta sabret cıktıgında rahat rahat program atarız dediler kime sorsam aynısını söylediler, bakalım kısmet beklicez artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.