Bildirim
PSP slim - component tv baglanti kablosu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
daha hiçbiryerde çıkmadı o kablo -
Yurtdisinda Amazon ABD'de var (gerci magazalarda yoktu), o acidan sormustum. Turkiye'de henuz yok diyorsunuz sanirim.quote:
Orijinalden alıntı: asdfg_1453
daha hiçbiryerde çıkmadı o kablo
Amazon UK'de 5 Ekim'de gelecek diyor... -
şu an için bu kablo türkiyede yok çıkınca alırsın yada başka ülkelerden sipariş edebilirsin karar seninquote:
Orijinalden alıntı: WereRabbit
Yurtdisinda Amazon ABD'de var (gerci magazalarda yoktu), o acidan sormustum. Turkiye'de henuz yok diyorsunuz sanirim.
Amazon UK'de 5 Ekim'de gelecek diyor...
Alıntıları Göster -
nap biliyomusun n95 ten çıkanlar bunada uyar gg de aratıyim bi ama n95 inki buna kesin uyarquote:
Orijinalden alıntı: SnakeMannn
şu an için bu kablo türkiyede yok çıkınca alırsın yada başka ülkelerden sipariş edebilirsin karar senin
Alıntıları Göster
bulamadım ama bizdeki video kamera 3.5mm jak girişli tv çıkışı var tv ye bağlamak içinde 2 tane uç var onu dene bide sen her yerde bulunur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ltuğ -- 23 Eylül 2007; 10:23:12 > -
playasia'da var 29 dolardı galiba... http://www.playasia.com/paOS-14-71-jd-49-en.htmlquote:
Orijinalden alıntı: @ltuğ
nap biliyomusun n95 ten çıkanlar bunada uyar gg de aratıyim bi ama n95 inki buna kesin uyar
bulamadım ama bizdeki video kamera 3.5mm jak girişli tv çıkışı var tv ye bağlamak içinde 2 tane uç var onu dene bide sen her yerde bulunur
Alıntıları Göster
-
geçen hafta şangay'daydım, o kablodan aldım...quote:
Orijinalden alıntı: gokayozyer
playasia'da var 29 dolardı galiba... http://www.playasia.com/paOS-14-71-jd-49-en.html
Alıntıları Göster
ancak psp'm kalın ve şimdilik sadece slim versiyonların tv-out'u desteklediğini o gün yetersiz ingilizceleri olan çinlilerden öğrenememiştim :(
-
Arkadaşlar burada 40 ytl ye satılıyo:quote:
Orijinalden alıntı: ecakir
geçen hafta şangay'daydım, o kablodan aldım...
ancak psp'm kalın ve şimdilik sadece slim versiyonların tv-out'u desteklediğini o gün yetersiz ingilizceleri olan çinlilerden öğrenememiştim :(
Alıntıları Göster
http://www.regamers.com/forum/showthread.php?p=59288#post59288
-
Ben de yurtdisindan getirtmeyi dusunuyorum bir kac haftaya. Ama eger satmayi dusunurseniz ve Ankara'da iseniz alabilirim?quote:
Orijinalden alıntı: ecakir
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ecakir
-
oha 5+1 kablo mübarekquote:
Ben de yurtdisindan getirtmeyi dusunuyorum bir kac haftaya. Ama eger satmayi dusunurseniz ve Ankara'da iseniz alabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: ecakir
Alıntıları Göster
-
3+2 diyebilirizquote:
oha 5+1 kablo mübarek
Alıntıları Göster
Video 3 ayri komponent olarak yollaniyor: Y, Cb ve Cr (bazen R, G, B olabiliyor sanirim), diger ikisi de sol ve sag ses kanallari
Genelde kullanilan diger tekli video baglantisi (composite) uc komponenti de ayni kanaldan yolluyor
yani composite'e gore daha kaliteli bir cikti alinmasi mumkun...
quote:
Orjinalden alıntı: altug92
oha 5+1 kablo mübarek
-
quote:
oha 5+1 kablo mübarek
Alıntıları Gösterquote:
oha 5+1 kablo mübarek
ehehehe ne yaptın altug ses sistemi takmıon abi televizyona bağlıon
-
e iyi de beyler bu aleti scarttan bağlayamıyor muyuz? tv'de component girişleri dolu olacak benim.quote:
Orijinalden alıntı: SnakeMannnquote:
oha 5+1 kablo mübarek
Alıntıları Göster
bi de bu alet hd görüntü verebiliyor mu ki component kablo kullanıyor? zannetmiyorum hd görüntü verebileceğini
-
quote:
Orijinalden alıntı: SnakeMannnquote:
oha 5+1 kablo mübarek
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: SnakeMannn
quote:
oha 5+1 kablo mübarek
ilk tefda böle tv bağlantı gördüğüm için kusuruma bakmayın
-
Composite kablo ile scarttan baglanabilir (bir de composite->scart cevirici gerekir tabi) ya da varsa dogrudan composite baglanabilir ama oyunlar icin component gerekiyor sanirim. HD goruntu vermiyor ama progressive goruntu verdigi icin component gerekiyor sanirim, 480p veriyor...quote:
Orijinalden alıntı: M@triXbox
e iyi de beyler bu aleti scarttan bağlayamıyor muyuz? tv'de component girişleri dolu olacak benim.
bi de bu alet hd görüntü verebiliyor mu ki component kablo kullanıyor? zannetmiyorum hd görüntü verebileceğini
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: M@triXbox
e iyi de beyler bu aleti scarttan bağlayamıyor muyuz? tv'de component girişleri dolu olacak benim.
-
www.irmaktoysland.comquote:
Orijinalden alıntı: Cossie
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Burada satilan kablo composite gibi gorunuyor. Ayrica 70YTL fiyata yorum bile yapmiyorumquote:
Orijinalden alıntı: therev
www.irmaktoysland.com
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
www.irmaktoysland.com
-
evet fiyat abartı tutturabildiğine diyorum sedece...quote:
Burada satilan kablo composite gibi gorunuyor. Ayrica 70YTL fiyata yorum bile yapmiyorum
quote:
www.irmaktoysland.com
Alıntıları Göster
-
quote:
Burada satilan kablo composite gibi gorunuyor. Ayrica 70YTL fiyata yorum bile yapmiyorum
quote:
www.irmaktoysland.com
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: WereRabbit
quote:
www.irmaktoysland.com
Yurtdışında ne kadar bilemiyorum, ayrıca geçen sadece bir keresinde gezindim, bu kablo da vardı sonra sorulunca da burayı gösterdim, yani daha iyi yerler de olabilir. Hatta var...
-
kabloyu almak isteyen dragonstory ye pm atsın... kabloya en son 40 ytl diyordu. alışveriş yaparken de hiç probleminiz olmaz... bana psp'mi 1 günde gönderdi hiçbi sorun yaşamadan...quote:
Orijinalden alıntı: therevquote:
Orjinalden alıntı: WereRabbit
quote:
www.irmaktoysland.com
Yurtdışında ne kadar bilemiyorum, ayrıca geçen sadece bir keresinde gezindim, bu kablo da vardı sonra sorulunca da burayı gösterdim, yani daha iyi yerler de olabilir. Hatta var...
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X