Şimdi Ara

PSP slim en iyi oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün psp slim e oyun yükleticem.Hangi oyunları tavsiye edersiniz.Ben özellikle pes hastasıyım.Ayrıca nba ve counter tarzı oyunlara çok seviyorum.Teşekkürler.

• MGS Portable Ops
    Syphon Filter Logan's Shadow

• - Tekken Dark Resurrection
    - Pro Evolution Soccer 2007
    - Burnout Dominator
    - Virtua Tennis 3
  • tekken dark

test drive unlimited

juiced 2

def jam takeover

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ekim 2007; 15:45:18 >
  • Tekken Dark

Ghost Rider

God Of War demo

Virtua Tennis 3

• Tekken Dark

juiced 2

Syphon Filter Logan's Shadow

GTA Liberty City
  • Mgs Portable Ops Ps2'deki hangi serinin Psp ye aktarımı ona göre oynayacağımda cevaplarsanız sevineceğim.Birde Ops + ile Ops'un arasındaki fark nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 4 Aralık 2007; 16:01:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    Xbox 360 İçin En İdeal Tv?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • half life gibi canavarlara agız burun dalacabilecegimiz oyun varmı arkadaslar
  • Gta lc ve gta vc cok hosuma gitti benım şahsen..

Manhunt ve silent hillde çok iyi ufacık bir konsola göre..

God of war demo bitirmiş olayı bu arada ..
  • Evet ben de God of War demoyu oynadım mükemmel yaw nasıl böyle bir oyunu bu kadar küçük bir alete yapmışlar insan inanamıyor şu oyun bi an önce çıksa da oynasak
  • Arkadaşlar şu MGS Portable OPS kart oyunu mu.Birde psp'de Fight Night Round 3 ve şu herkesin bildiği klasik 2D STREET FİGHTER II TURBO varmı,yani homebrew denen olayla bu oyun psp'de oynanabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 9 Aralık 2007; 11:49:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurfb

Arkadaşlar şu MGS Portable OPS kart oyunu mu.Birde psp'de Fight Night Round 3 ve şu herkesin bildiği klasik 2D STREET FİGHTER II TURBO varmı,yani homebrew denen olayla bu oyun psp'de oynanabilir mi?

Hayır MGS Portable OPS tıpkı PS1 ve PS2'deki MGS'ler gibi bir oyun, yani 3 boyutlu, hikayeli çatışmalı falan. Fight Night Round boks oyunu güzeldir ve Street Fighter Alpha 3 var. Sanırım homebrew ile SF2 de oynarsın
  • ''nightwing'' yorum için sağol.SF'2 yi homebrew olarak nasıl oynayabilirim.Bunu ben yapabilirmiyim yani ne gerekli psp de oynayabilmek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 9 Aralık 2007; 23:40:50 >
  • Loco Roco
    Fifa 08
    Exit
    Silent Hill Origins

FPS vs olmuyor bu cihazda...
  • 1-) loco roco (inan bana 2-3 gün içinde bitireceksin)
    2-) silent hill origins (ışıkları kapatıyorsun kulaklıkları takıyorsun sesi full yapıyorsun vede tırsıyorsun )
    3-) manhunt2 (bu oyunda seni sürükler gerçekten hoş bir oyun )
    4-) fifa 08 (bu oyunun multipalyerla tüm dünyada online oynanması büyük avantaj oldukça zevkli bi gün senlede kapışırız )
    5-) burn out legends (araba yarışları içinde hoş bir oyun ama gran turismo 2 yi bulabilirsen onuda şiddetle tavsiye ederim )

yardımcı olabildiysem sevinirim

• psone'da neredeyse tek oynadığım oyundu hey gidi günler heyy gran tourismo 2!!!
  • Arkadaşlar benim de oğlumun oynayabileceği oyunlar hakkında bilgiye ihtiyacım var. 6 yaşında, internet ve pc de muhtelif oyunları (Shrek, Madagaskar, Harry Potter vs) oynayan çocuklar için PSP'de hangi oyunlar var.

Bu arada PC'de sıkı bir yarış oyuncusuyken PSP'de henüz alışamadığımdan mıdır nedir, TOCA ve Juiced yükledim henüz tam ısınamadım. Ama Beouwulf güzel bir oyuna benziyor, henüz başlardayım.

Teşekkürler.
  • mortalkombat unchained
  • GTA LİBERTIY CİTY NBA 08-07 FİFA 08 NFSC
  • call of duty...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.