Bildirim
PSP slim en iyi oyunlar
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
MGS Portable Ops
Syphon Filter Logan's Shadow
-
- Tekken Dark Resurrection
- Pro Evolution Soccer 2007
- Burnout Dominator
- Virtua Tennis 3 -
tekken dark
test drive unlimited
juiced 2
def jam takeover
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 19 Ekim 2007; 15:45:18 > -
Tekken Dark
Ghost Rider
God Of War demo
Virtua Tennis 3
-
Tekken Dark
juiced 2
Syphon Filter Logan's Shadow
GTA Liberty City -
Mgs Portable Ops Ps2'deki hangi serinin Psp ye aktarımı ona göre oynayacağımda cevaplarsanız sevineceğim.Birde Ops + ile Ops'un arasındaki fark nedir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 4 Aralık 2007; 16:01:46 > -
half life gibi canavarlara agız burun dalacabilecegimiz oyun varmı arkadaslar -
Gta lc ve gta vc cok hosuma gitti benım şahsen..
Manhunt ve silent hillde çok iyi ufacık bir konsola göre..
God of war demo bitirmiş olayı bu arada .. -
Evet ben de God of War demoyu oynadım mükemmel yaw nasıl böyle bir oyunu bu kadar küçük bir alete yapmışlar insan inanamıyor şu oyun bi an önce çıksa da oynasak -
Arkadaşlar şu MGS Portable OPS kart oyunu mu.Birde psp'de Fight Night Round 3 ve şu herkesin bildiği klasik 2D STREET FİGHTER II TURBO varmı,yani homebrew denen olayla bu oyun psp'de oynanabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 9 Aralık 2007; 11:49:47 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ugurfb
Arkadaşlar şu MGS Portable OPS kart oyunu mu.Birde psp'de Fight Night Round 3 ve şu herkesin bildiği klasik 2D STREET FİGHTER II TURBO varmı,yani homebrew denen olayla bu oyun psp'de oynanabilir mi?
Hayır MGS Portable OPS tıpkı PS1 ve PS2'deki MGS'ler gibi bir oyun, yani 3 boyutlu, hikayeli çatışmalı falan. Fight Night Round boks oyunu güzeldir ve Street Fighter Alpha 3 var. Sanırım homebrew ile SF2 de oynarsın -
''nightwing'' yorum için sağol.SF'2 yi homebrew olarak nasıl oynayabilirim.Bunu ben yapabilirmiyim yani ne gerekli psp de oynayabilmek için?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurfb -- 9 Aralık 2007; 23:40:50 > -
Loco Roco
Fifa 08
Exit
Silent Hill Origins
FPS vs olmuyor bu cihazda... -
1-) loco roco (inan bana 2-3 gün içinde bitireceksin)
2-) silent hill origins (ışıkları kapatıyorsun kulaklıkları takıyorsun sesi full yapıyorsun vede tırsıyorsun )
3-) manhunt2 (bu oyunda seni sürükler gerçekten hoş bir oyun )
4-) fifa 08 (bu oyunun multipalyerla tüm dünyada online oynanması büyük avantaj oldukça zevkli bi gün senlede kapışırız )
5-) burn out legends (araba yarışları içinde hoş bir oyun ama gran turismo 2 yi bulabilirsen onuda şiddetle tavsiye ederim )
yardımcı olabildiysem sevinirim
-
psone'da neredeyse tek oynadığım oyundu hey gidi günler heyy gran tourismo 2!!!
-
Arkadaşlar benim de oğlumun oynayabileceği oyunlar hakkında bilgiye ihtiyacım var. 6 yaşında, internet ve pc de muhtelif oyunları (Shrek, Madagaskar, Harry Potter vs) oynayan çocuklar için PSP'de hangi oyunlar var.
Bu arada PC'de sıkı bir yarış oyuncusuyken PSP'de henüz alışamadığımdan mıdır nedir, TOCA ve Juiced yükledim henüz tam ısınamadım. Ama Beouwulf güzel bir oyuna benziyor, henüz başlardayım.
Teşekkürler. -
mortalkombat unchained -
GTA LİBERTIY CİTY NBA 08-07 FİFA 08 NFSC -
call of duty...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X