arkadaşlar merhaba. yeni psp slim aldım 3.80 M33-5 versiyon. internete bağlanmak istiyorum fakat modemi tanıttıktan sonra internet browser'a girdiğimde " enter your 4 digit password" diye bi uyarı çıkıyo. fakat modemi buluyo. test connection yaptığımda tepki vermiyo. bana yardımcı olursanız sevinirim. eğer ürün arızalı gibiyse geri veriyim . aldığım yere götürdüm daha önce böyle bişi görmediklerini söylediler.
benim görüşüm ise şöyle fkat bilmiyorum ne derece doğru internetten araştırdığıma göre yabancı forumlardan bu sorunu yaşayanlar var. wep şifresi diye bişi sanırım. modem ayarlarından yapılabilirse zyxel kullanıyorum.
şimdiden teşekkürler arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum halledelim şu işi psp uzmanları!!!
internet browser'i açtığında çıkıyorsa "0000" dene.Kabul ederse ve bir daha şifre girmek istemiyorsan "Settins" altında "security settings" e gel "internet browser start control" e gelip "off" yap.şifre isteyecektir şifre "0000" dır.
ilgin için saol dostum ama 0000 denedim incorrect dedi securty settingsten de o şifreyi bilmeden yapılmıyor.. 4 haneli bi şifre...satıcı da bilmiyor.. çok garip.
arkadaşın anlattığı doğru 0000 şifresini kabul eder benimkini etti ama modemi bi daha tanıt
dostum sana da teşekkür ederim . ama modemi zaten hep tanıtıp yapıyorum. 0000 ı ve ondan sonra gelen aynı rakamlı şifreleri kabul etmiyor... modemimden gelen bi sorun olabilr mi ki ? ordan koymam gereken bir şifre mesela? yapıcak bişi olmalı.
Gucenlik ayarlarindan ibrowseri sifrelemissin. Sifirinda oyle bir ayar yok cunku. Aldigin yere gotur sana duzelttirsin. Yada ara sony i sor nasil duzeltirim diye.
gittim aldığım yere ilk defa gördüklerini söylediler. ben şifrelemedim işte oynamadım bile aldım kutusundan çıkardım ilk internete girmeyi denedim.adamlar da sadece firmware yüklemek için açtıklarını söylediler. aslında aldığım yere pek güvenmiyorum hafızaz kartını 6 defa sordum tam orjinal mi diye evet dedi fakat unknown yazıyo yani sahte. gerçi sahtesini 60 a sattılar orjinal 4gb daha pahalı ama inş sorun yaşamam ilerde. sinirlerimi bozdu bu internet işi. iphone aldım ziphone ile uğşraşıp dururoz bunu aldım böyle. şansım dönmüyo teknolojik aletlerde. en son çare sony türkiye distribütörüğünü aramak mı olsun arkadaşlar ilgilenirler mi?
adamlar fw. yüklemek için açtıklarını söylemişler şifreyide değiştirmiş olabilirler.psp'nin kullanım kılavuzunda (sayfa 93) şifrenin 0000 olduğu söyleniyor.
saol dostum ilgin için. ya o adamlar bana kıl oldular yalan atıyolar. ya da başka bi iş var işin içinde anlamadım neden böyle.bilseler söylerler heralde niye söylemesinler.
arkadaşlar hallettim teşekkürler...
The password is incorrect dio yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme