orjinal oyunu biraz çizik pc okuyor sorunsuz ama ps2 oyunda bir yerde yükleme yapamıyor. Alcohol 120 ile yedek almak için kopyaladım cihaz donuyor yükleme yapmıyor neroda ise ps2 media olmadığı gibi hata veriyor. ayrıca merak ettim orjinal orjinal diyoruz bu orjinal neyin nesi bunu üreten adamlarda sonuçta bir medyaya yazıyor bu orjinali medyadanmı kaynaklanıyor yoksa yazdıkları cihazın özelliğimi hani bölgelere göre özel bir karıştırma tekniği ile sabit bir formatta yani o cihaza özel mi ? nasıl bir olay bı orjinal olması anlamadım. orjinal media parlak gümüş gibi veya orjinal denilirken bu medyamı orjinal.. bu adamlar bence özel donanımlarla bu cihazlara özel yazarken bir takım değişiklikler yapıp yazıyor ve belki standart cihazlarda bunu özel bir programla çoğaltıyor bir dvd çizilince çalışmıyorsa yazık ona verilen paraya bunun bir yolu olmalı. cihazım çipli ama ben elimdeki oyunların yedeğini almak istiyorum makinamın çipindenmi acaba neroda aldığım yedeğin açılmaması?
bir bardak soguk su iç bence
Arkadaşım ben orjinal oyun kopyaladım sorun çıkmamıştı sen sanırım yanlış yapıyorsun.
Nero son sürüm kullan copy dvd seçeneğiyle image recorder seçerek dvd'yi bilgisayarına xxx.nrg olarak atıyorsun.
Sonra nero burning rom programını açıyorsun (nero express veya ilgili kısayollardan) kayıt aygıtını seçip xxx.nrg'yi açıyor en hızlı 4x olarak yazıyorsun. Medya olarak iomega verbatim sony tavsiye ediyorum.
Son olarak o oyunun adı ne?
oyun tomb raider arkadaşlar. çok teşekkür ederim. tekrar deneyeceğim.
pc dvd oyununu ps2 çalıştırırmı ya benim yanlışlıkla bi kere silent hill elime geçmişti pc için dvd si açmıştı ama bi yere gelince donuyodu loadingd filanda donuyodu ps2 de yukarda ilk mesajda buna benzer bişey yazıyoda yok niye diyorum bazı oyunları ps2 için bulamıyomda mesala fahrenait ı ne zamandır ps2 için arıyom bulamıyom pc için kum gibi
quote:
Orjinalden alıntı: EMINX84
orjinal oyunu biraz çizik pc okuyor sorunsuz ama ps2 oyunda bir yerde yükleme yapamıyor. Alcohol 120 ile yedek almak için kopyaladım cihaz donuyor yükleme yapmıyor neroda ise ps2 media olmadığı gibi hata veriyor. ayrıca merak ettim orjinal orjinal diyoruz bu orjinal neyin nesi bunu üreten adamlarda sonuçta bir medyaya yazıyor bu orjinali medyadanmı kaynaklanıyor yoksa yazdıkları cihazın özelliğimi hani bölgelere göre özel bir karıştırma tekniği ile sabit bir formatta yani o cihaza özel mi ? nasıl bir olay bı orjinal olması anlamadım. orjinal media parlak gümüş gibi veya orjinal denilirken bu medyamı orjinal.. bu adamlar bence özel donanımlarla bu cihazlara özel yazarken bir takım değişiklikler yapıp yazıyor ve belki standart cihazlarda bunu özel bir programla çoğaltıyor bir dvd çizilince çalışmıyorsa yazık ona verilen paraya bunun bir yolu olmalı. cihazım çipli ama ben elimdeki oyunların yedeğini almak istiyorum makinamın çipindenmi acaba neroda aldığım yedeğin açılmaması?
her gümüş olarak gördüğün dvd orji değildir 5 10 ytl falan almışsan %100 orji değil makinanda çip yoksa onu yedeklesen bil okutamazsın güme gitti oyun diyebilirim ama çip varsa ve yedeğini alabiliyorsan yeni bi dvdye yaz oyna
arkadaşlar nero ile dvd imaj alıp 2 x te yazdırdım sarı dvd yine olmadı ps2 okumuyor format la ilgili bir hata veriyor ama verify pc yaptı sorun bulamadı. nerede hata yapıyorum.