psp slim 2001 serilerinde 5.00 m33-6 versiyonda çalışan mame emulatörü varmı arkadaşlar varsa link koyabilirmisiniz yada pm ile atın bi zahmet diğer mame lerin hepsini denedim ama oyuna girerken hata verip çıkıyor mamede mortal kombat serilerini oynamak istiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür
kimsenin konu hakkında bilgisi yok sanırım ama araştırmalarım sonucu ben biraz bişeyler buldum psp 2001 slim modellerde çalışan mame emulatörü buldum fakat tam manasıyla adamakıllı çalışmıyor her oyunu açmıyor 20 tane oyun attım 20 oyundan 10 tanesi psp de gözüktü bu 1o taneninde sadece 2 sini açtı onlarda sesli oynanınca çok kasıyor ancak sessizde oynayınca verim alınabiliyor ama hiç zevkli olmuyor açıkçası ben pek beğenmedim psp de mame oynamak işkence hiç denemeyin zaten denesenizde istediğiniz oyunu açıp açmayacağıda belli değil ben mortal kombatlar için denedim ama mortal kombatların hiç birini açmadı isteyen olursa linkleri veriyorum buradan programı indirinhttp://pspslimhacks.com/psp-mame4all-installer-for-psp-slim/ programı pc nize kurun program filese yüklüyo ordan klasörü komple psp game yada psp game 150 klasörüne atın içinde bulunan rom dosyasının içinede indirdiğiniz mame romlarını rarlı olarak atın işlem tamamdır psp game bölümünde memorysticke tıklayın mame orda olacak girin ve listeden oyunu start a basarak seçin açmazsa demekki o oyunu desteklemiyordur ha bu arada oyunun üzerine gelip tıkladıktan sonra bi menü açılıyor oradan sound of yapın yoksa çok kasıyor